♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
mojko ešte polovičku a máme to za sebou
Lubi dovtedy sa asi zosypem. 😠 neviem prečo ale doslovne nevladzem, akoby mi proste bolo stale zle.. rano mam nizky tlak poobede zase neviem čo je... do mesta sa neviem dostať..lebo mam doslovne strach, že dakde sa zosypem... 😢 doktor povedal, že sa mam šetriť, ale to teda znamena, že si najmem služkku do domacnosti a k malmeu opatrovatelku?
heli s nohami mam problem aj ja... ale ja na rozdiel od teba mam krčovu žilu pribrala som 8 kg takže maju mi prečo puchnuť... ale na nožky si davam lioton 100 000 je fajn a može sa v tehu....mala by si sa dopovat neakymi vitaminmi .. berieš nejake ?? možeš byť vyčerpana sa to nezda ale je to záhul na organizmus...
Helka si vyčerpaná- máš toho dost, si sama na všetko- to preto.. Neboj bude lepšie 🙂 Hlavne nikam nechod- kašli na všetko, nič ti neutečie... ja som takáta bolo zo začiatku, teraz mi to trošku prešlo...
som sa tiež cítila akoby som za sebou tahala parný valec...
Katka neberiem žaidne... 😔 doktor povedal,že o chivlu bude vitaminou fura, ale že ak hcem nech si nejake zakupim... ale asi si ich aj pôjdem zakupiť...
Lubi viem, že aj manžel ma toho vela, ale mna strašne vyčerpava ta cesta do škôlky a zo škôlky, hlavne ked maly nechce ísť občas pešo a tak ho ťaham na ruky a 15kg je teda dosť.. no neviem byť taka ked plače chudačik, tak no nezoberte ho. a potom to isto škodí aj babu.. predsa je vaha.. včera ma aj rano bruško bolelo... čo som ho niesla celu cestu... 😔
... sa tu len sťažujem, ale fakt si to tehu neviem vychutnať ☹
mojko ako hovorí katka kup nejake tehotenske- materna, alebo tak...
ja viem, ake je to s tými našimi betarmi- Matuškovi som povedala, že ho nemože mminka nosit, lebo by ublížil miminku a on sa tak chudatko teší na " blata" 😀 že aj poslúchne 🙂
bry vecer tehulky 🙂
vy sem vzdy tolko toho popisete, ze nestiham docitavat 😉
cez den sem pisala veronika, ze citila pohyby uz od 17 tt. - ja som tiez male citila uz od toho 17-18 tt a tiez som prvorodicka. dokonca v tom 18.tyzdni to uz bol aj prvy kopancek 😵
inak pre gumimaci, ak to budes citat, tie tripple testy z labaku stale neposlali, ale sestricka tam volala, tak ze je to ok. a mame potvrdeneho chlapceka. tesime.
ahojte babulky,
tak dnes sme boli na 3D a potvrdil sa nam teda chlapcek 🙂 vo fotoblogu mam foto jedneho fesaka keby ste chceli kuki 😀
akurát som ti tam hodila koment- velmi príznačný k danej téme 😀 Hanbím sa 😀
ale malinký je naozaj zlatučký 😀
ajoj sami,
no idem kuki 😵
no teeeda, dakujem lubi 😵 musim tie foto orezat, som si neuvedomila ze tam su take "intimne" informacie 😀 a maly bude asi cely tata 🙂
😀 inak ani by som nevedela s kým mám dočinenie- také kapacity.... Bože a ja nemožem doštudovat socku- hanbím sa znovu!!!! Pred týmto titulom ja mám rešpekt- velmi náročné štúdium 🙂
Malinky je celý tata ale to znamená, že naši synovia sa budú na seba podobat 😀 A tata bude určite od pásu dole!!!! Sto percent!!!
Haaa, ze kapacita 😀 Ty si cislo 😀 😀 😀
No od pasa dolu to bude urcite cely on 😎 Sa tu pri mne smeje 🙂 A som zvedava ze ci sa ozaj budu podobat, to by bola aka sranda 😵
Inak mate krasne meno vybrate - Janko, fakt sa mi to paci 🙂 My stale nevieme 😒
no my sme tak dlho vyberali až sme dali po tatovi 😀 a pokoj- pozdravujem dvojníka mojho syna 😀 Dajte po tatinkovi- nech je to ozaj tato 😀
zuzi a malinký už kopcuje?
jeeeejej a jako az mi brucho nadskakuje 🙂 a sranda je ze reaguje najlepsie na tatikov hlas. vcera sme sa neuveritelne na tom smiali 😀
Lulu- super sprava! Meno uz mate vybrane?
sami-lubi a vy sa mate ako? dlho som o tebe nepocula 😉
no boli sme zasa v Prahe... Máme sa dobre, na poradnu ideme 17.5. Malinký poslúcha- je omnoho živší ako bol Matuško... kopcuje o sto šesť...To asi preto lebo sa nejak nešanujem, dneska som prenášala betonove kvetináče a suseda ked to videla, tak skoro skolabovala 😀 Ja som si to ani neuvedomila. A malý zas kopcuje jak keby celý den spal 😀
Teraz mám ešte tri skúšky, a tááááák sa mi nechce učit.... Ako je v Trnave- tu leje jak z konve...Kedy bude leto? Alebo už bolo? 😒
teda mami, musis sa viac sanovat. to co bol za napad prenasat betoooonove kvetinace, ja umrem 😖 no a to nase tiez vacsinou kope vecer ked idem spat, ale dnes bol aktivny cely den. asi ze som bola taka nervous pred tym 3D.
no v tt leje tiez jak besne, hromy a blesky a vsetko co k tomu patri. no na leto si musime ece pockat ale myslim ze kazdu chvilu je tu 😉
a ty mas tiez statnice, ci v ktorom si rocniku?
jaj dal by boh, aby boli štátnice... Ja mám len druhák... 😖
No som prišla z Prahy vyležaná- čo budeš na byte.... tak som bola hladná roboty... 😉
gumimaci, meno este vybrate nemame. ale hadam sa na nejakom dohodneme. vsak este mame cas 😉
baby, mne sa niekedy maly tak prevracia v brusku, ze sa musim smiat, stekli to 😀
ozaj, kolko ste zatial pribrali kil? ja som sa najprv musela dostat na povodnu vahu a teraz uz za posledny mesiac mam dve kila naviac, rastiemeee 😵
a tak to urcite nejako dobojujes samaska, ked clovek chce tak sa da 😉 drzim palce na tie skusky! ozik uz si pozrela tie foto mm ked bol maly? cem to vymazaaaat...tak rychlo kuk ci aj ty vidis tu podobu 🙂
lulu, ja som uz pribrala 9kg 😅
lulu ja mám stále - 2... ale rastieme 😀
nemáž idem kukat
lulu a ty si odkial? 🙂
zuzu, ja to urcite teraz dozeniem, zacina mi podozrivo chutit 🙂 aj ked obcas pali zaha..
zuzu, povodne stred, ale teraz uz vychod 😉
a ja zapad 😀 no a mne chuti od zaciatku a bude asi az dokonca 😅

Katka, od rana na nič... stale nevladzem.. a ktomu mi prišlo dnes zle ked som si čistila kuchynu, nohy mi cele spuchli.. tak som musela potom ležať... 😢 a zase ked som šla po maleho, ledva som domou došla 😠 ... do frasa ved tehotenstvo nieje choroba, ale ja tak citiiim... 😒 a nemam sa komu ani riadne posťažovať, lebo manželovi to neubdem hovoriť, a kedže nieje skoro vôbec doma tak to ani nevidí... 😔 len vam moje baby