icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

helka101
6. máj 2010

Peti ešte stale nevieme.. ☹ ale som neodolala a kupila jedny hnede dysnei dupky a jeden ružový mini overal.. 😅 na sono ideme až 18.maja, tak dovtedy musím vydržať... ☹
Noo však je to užastny pocit, ked vidíš tolko malych vecičiek, nevieš čo maš skorej kupovať.. 😎 ja sa tiež už do nakupov pustím, len nech viem definitivne čo čakame 🙂

bubaczik
6. máj 2010

ahojte dievky 😉 dlhoo som tu nebola 😝 tak ja už po cerkalge,ešte minuly tyžden,v pondelok ma prijali,v utorok zašili a v piatok pustili domov 😵 tak som strašne rada,že to mam za sebou a hlavne že to tak dobre dopadlo..zlate ručičky mojho dr 😀 ale ten stres pred zakrokom neprajem nikomu 🙄
dnes mam poradnu,tak som zvedava,ako sa steh ujal,dufam,že ma už dr pusti aspon na chvilu von,kedže so všetkeho som "vyrastla" a nemam čo na seba 😠
inak,kde citite,že vam deti kopu? 😕 myslim ,ako vysoko sa už dokopali 😀 ja nejako citim už asi 3cm nad pupkom 😕 sa mi zda,nejako vysoko už 😨

čo sa tyka hladkania bruška,tak ja to mam zakazane od začiatku,kedže to sposobuje stahovanie maternice 😉 ale zas netreba so všetkeho robiť paniku 😉

mywiel
6. máj 2010

Esterka prosim ta netrap sa, aspon nefucis ako lokomotiva neboj este si uzijes v lete balonika... 😀 moja mama zapla nohavice este v 7 mesiaci a vsetci si vtedy mysleli ze uz porodila proste vzdy bola stavana tak ze bola chuda, trapis sa zbytocne vazne babo je v poriadku aj v malom brusku neboj. 😉

mywiel
6. máj 2010

Tak ja si hladkam brusko stale.... 😀 😵 🙂

denisocka
6. máj 2010

bubačik,si sa otvarala? mne sa cerklaz vyhla,mam CS 1-2 a mam polihavať doma

baby,sme ma vyhodili zo sukromnej skupiny? 😀

helka101
6. máj 2010

Akože ja si ho tiež hladkam ale nejako nie extra, jasne ked sa kremujem, ale kedže som sa už dostatočne potrhala, tak to nejako aj flakam... 😠 sranda ako ma tearz štuucha 😀 mu vadí asi notebook na nohach 😅 dufam, že to fakt detičkam neškodí

helka101
6. máj 2010

Bzuci, ja citim, uplne dole.. ako mam slabiny, stale len taaam na jednom mieste... 😕

helka101
6. máj 2010

Bubacik som ti doplietla nick.. prepač.. 😅

mywiel
6. máj 2010

Helka ja by som si notebook na nohy nedala predsalen to ziarenie je blizko brusko ale mozno prehanam ani mobil vo vrecku nie je bohvieco. 😅 😕

mywiel
6. máj 2010

Ja teda tiez kopanie nad pupkom nemam skor nizsie pri mocaku a okolo, mozno je tvoj maly otoceny dolu hlavou tak ti kope do zaludka? 😅

ivka1984
6. máj 2010

ahojte... uz som tu dlhsie nebola tak nei som velmi v obraze ale helka nerob si tazku hlavu mne tam svieti 23 tt zajtra zacinam 24 tt a pohlavie stale nevieme a na sono idem o 2 tyzdne takze bud v pohode toho 18. sa to isto dozvies 🙂
u nas zatial ide vsetko celkom fajn drobec dnes nadranom robil kotrmelce a potom sa nevedel dobuchat 🙂 tak som sa zas vyspala ale tak nevadi ...

bubaczik
6. máj 2010

nie,neotvarala som sa,ešte to tak 😝 bola som len na špic,ale to po toolkych porodoch je bežne..mne to robili preventivne,aby sa niečo neskomplikovalo napr v 25tt...som aj rada,že som zašita,sice teraz už to vraj moc nerobia,ale ten klud na duši aky mam,je na nezaplatenie 😉 ked som tam hlavne videla ženy,čo tam ležia od 28tt a budu až do porodu 😅 fakt som rada,že som nevymyšlala a šla do toho 😉

helka101
6. máj 2010

Noo ved zato, že aj ja som to čítala, že predsa len to vyžaruje niečo.... sme to tu už s kočkami rozoberali 😔

ivka1984
6. máj 2010

ja citim tie pohyby okolo popka najviac na pravej strane 🙂

helka101
6. máj 2010

Ivka, tak si ma povzbudila 😎 a ty kedy ideš na sono??? no ja som si to sono chcela aj zaplatiť, ale doktor odmietol, že je zbytočne ožarovať to babätko, len skrz toho pohlavia... 😅 nech si vraj ešte počkaaam... 😖

bubaczik
6. máj 2010

no maly sa sice ešte toči,citim ho všade ešte,ale napr dnes začal kopať hore nad pupkom,neviem ako sa mu to podarilo 😕 asi natahoval nožky 😀 len nech kope,vtedy som najkludnejšia 😉

helka101
6. máj 2010

Bubacik, aj moju znamu zašívali zospodu... lebo prveho chlapčeka porodila predčasne okolo 25tt.. a druhy sa tiež asi začal pýtať skorej ...nakoniec prenašala... 😀

mywiel
6. máj 2010

Helka ak chces len pohlavie tak za minutu ti ho povie to nie je dlhé ozarovanie, vyhovara sa proste sa mu nechce...chod inde niekde na 3D ja som bola na 4D a za minutu mi ukazal pipika 😀 😵

helka101
6. máj 2010

Aj som rozmyslala, že sa objednam k inemu doktorovi, ale viem leno jednom čo ma ešte sono a od toho som pred dvoma rokmi odišla, tak by mi to bolo hhlupe... 😅 jasne som mu povedlaa, že nemam problem si to zaplatiť, ale vrja zbytočne vyhodene peniaze, že čo ked bude inač otočene.. a... maš pravdu nechcelo sa mu 😠 no ja dufam, že nam ukaže cikulu.. pipika už maam 😀

denisocka
6. máj 2010

bubačik,aj ja som otvorena na špic z vonku,vraj to nema riešiť,že to je bežne,ale krčok drži,neskrateny akurat je mäkší,tak musim dodoržiavať leharo,aj ked tu teraz sedím 😖

bubaczik
6. máj 2010

no mna zašivali teraz po treti krat 😝 ale mna by fakt zaujimalo,jak može niekto po cerklage prenašať 😕 sice viem,že aj to sa da,ale mne akonahle pustili steh,tak som začala rodiť 😕 aj teraz počitam,že najneskor 26.augusta by som mala porodiť 🙂 ale možno že budem prekvapena,a porodim až 20 septembra 😀 😝

mywiel
6. máj 2010

Tak ja som v BB. platila za pohlavie 4D 10 euro a mam aj fotky.

helka101
6. máj 2010

Neviem bubaczik, aspon tak si to pamätam, že jej pustili steh a ju domou a prenašala.. 😅 dufam, že som to nedoplietla...

bubaczik
6. máj 2010

deni,ano je to bežne,len si uvedom,ja mam už za sebou 4 porody 😉 a s toho tri rizikove..takže dr nechcel riskovať ☹ moj podvozok sa už rovna starej embečke 😀 😝

ivka1984
6. máj 2010

no helka ja idem na 4D 19.5. takze to uz budem 26 tt pomaly.... a len dufam ze to mi uz to pohlavie povedia 🙂 vies u nas je take sono ze este si ani poriadne nevyhrniem tricko a uz mi dava do ruky papiere takze keby mozno mal n amna viac ako pol minuty tak sa drobec mohol natocit aby to bolo vidiet no ale tak co uz narobim....

bubaczik
6. máj 2010

heli,jasne,ja verim,niekde to tak robia,že pustia,u nas v tt nepuštaju,max daju do nemocncie na postel 😒 ak sa to nerozbehne samo..ale mne sa ten steh zarezaval,tak preto ho aj skor pustili,a už porod bol rozbehnuty 😖 ale vydržala som do prveho dna 37tt 🙂

mywiel
6. máj 2010

Tak ja som sa narodila v 32tt. 😀 😅

denisocka
6. máj 2010

bubi 😀

sonelka
6. máj 2010

mňa konečne doki pozrel včera aj zo spodu, všetko ok, neotváram sa, krčok v poriadku 😵 , a už sa mám objednať na test cukrovky, tak si tam dnes zavolám

mywiel
6. máj 2010

Ja som tiez zavreta ako konzerva. 😀