♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
iva jedz ciernu cokoladu je v nej vela zeleza ale zas to neprehanaj lebo sa potom nevykandis. 😅 😉 😀
inak ja každý deň musím mať zeleninu a to reďku, rajčinu minimálne, pomáha mi to ísť na veľkú 😀
ja jem viac surovej zeleniny ako ovocia... ale, ked budu ceresne, maliny, jahody, drevene jahody, melony, broskyne, marhule... mozno aj cernice stihnem v septembri, tak neni o com 😝
Mne chuti ta redkovka s rožkom čerstym, na ranajky 4padnu.. .. dnes mi bolo smiešne, som sa aj zahambila pred mužom, prišiel z nočnej a ja už na tanieri, 4rožky, s paprikov... a on jeej ranajky a ja nato.. NIE TO SU MOJE.. TEBE UROBIM ALE UZ LEN DVA MAME 😀 😀 tak sa zasmial, že kam to davam 😎
Ja si robim zeleninové salaty na obed, no dnes som urobila vynimocne ryzovy salat s farebnymi paprikami mnam.
Ja akékolvek ovocie a velkom mnozstve v ovoci sa teda neobmedzujem. 😵
Helka 😀 😀 😀 😉
heli... tak ja na ranajky 1 krajec chlebika s maslom, redkovka, uhorka, hlavnkovy salat... kde, 4 rozky by sa do mna nezmestili
No ale ja to nejem že som hladna, ale mi to proste chutíí.. a myslim, že by som zvladla aj dalšie.. 😅 ale sa musím krotiť... No mne to ide do vyšky asi 😀
heli a kam to do teba ide 😀
Ja hrncek kakaa 😀 moja droga a potom na obed salat.
ja tak 2 rozky alebo chlieb a potom nejake ovocie a potom uz normalny obed 🙂
baby ako ste na tom s vybavou uz cosi mate ci este ani nie my sa s mm chystame tento vikend pre komodu s prebalovacim pultom
Ja mam vsetko kedze uz jedno dieta mam, a pre chlapceka uz mam nakupené do 1 roka, styri kociky...ale ja som extrém 😅 😀 😀
Ivka, ja mam zakazane od draheho, este cokolvek kupovat. Ale neodolam ke dsa mi nieco paci, tak aspon par bodyniek, pancusky, dupky, uteracik.... teraz cez vikend asi pojdem k jednej znamej ( ma obchodik s detskym obleckom) a tam nieco vyberiem. Inak moja sesternica mala pred rokmi chlapca, a najlepsie vecicky ma odlozene, takze si nieco poziciam. Aj prebalovaci pult budem mat od nej.
A normalne rozmyslam, ci sa nespytam otca, ktory je taky domaci majster. Robi rozne modely velkych lietadiel, a vyrobil si uz nejaky nabytok, dokaze spravit aj drevene schody a pod., ze ci by nedokazal vyrobit detsku postielku.
Co myslite? malo by to vyznam??? 😕
no y sme boli pred 2 tyzdnami v polsku a ja som len obzerala kociky hlavne na to sme tam isli a on hned ze co ideme vymyslat ak sa mi paci tak ho kupime a bude pokoj takze kocik uz mame porieseny a vera sme objavili tu na bazare komodu s prebalovacim pultom mne o ten prebalovaci pult ani tak neslo ako o komodu a takto to budeme mat 2v1 od kamaratky tiez budem mat oblecko ak to bude chlapec ale tak isto neodolam a pokupim si vecicky nejake ale to postupne na to este mame cas ..... co sa postielky tyka tak tu nam mamina opatrila este po nas tak ju len vybrusime a nalakujeme a bude kao no treba i spocitat naklady na material ci sa to oplati
Jediné co my chyba je drevena ohradka, tu som mala pri malej pozicanu a teraz ju potrebuju takze to budem kupovat nové.
no ja sa radšej ani nevažim,mam strach,že mi vypiše ,že mam vratiť občiansky a isť si pytať zakalaci listok 😝 strašne,a to ešte len teraz začne poriadne priberať ☹ ale pri každom som šla do porodnice plus 20 kg,takže nestresujem,po každom som pekne schudla na 28 rifle 😉
ja veci po detoch nemam žiadne,vždy som všetko rozdala,že už mi budu na prd,tak potom musim nakupiť od cumla až po perinku všetko od znova..sice mna to bavi,prehrabavať sa v tych pidi veciach 🙂 ja som už nejake vei poobjednavala s nextu,plus som vymakla 50% zlavu v nexte v blave,tak mam kopec dupačiek,ale ešte sa chystam do blavy na nakup,mam v plane nakupiť všetko naraz,a budem mať svaty pokoj..fusak už na mna čaka v obchode,len tam musim isť bez muža,bo ked zisti,že som dala za nho 95e tak ho tam rovno vystrie 😝kočiar kupime až v july,nemam ho kde skladovať...vaničku chcem ten kyblik,uvidime a prebalovai pult nechcem,lebo ho nevyužijem tak,ako by som si predstavovala,a nemam ani miesto na zbytočny nabytok... 😉
no ja som včera po poradni veru nakupovala v Tescu, tam sa mi páčia tie vecičky pre bábatká, aj ceny sú priateľné 🙂
A prebalovací pult kupovať nebudeme, kúpila som v Tescu prebalovaciu podložku za 5 €, a tá mi bude stačiť na prebalovanie, sice som kúpila modrú, to sme ešte nevedeli, že budeme mať dievčatko, lebo ružová sa mi nepáčila, ale pri prebalovacej podložke predsa na farbe nezáleží 😉
ale inak kopu vecičiek mi dal brat aj švagrina z mužovej strany, ale oni majú už 9 ročné deti a trendy sú už predsa iné, a nové veci sú nové veci 🙂
Babi, ja som dneska mala nočnú moru o bábätku, úplne som z toho vydesená :(((
Sonelka, s tou prebalovacou podlozkou to neni zly napad. Musim na to kuknut. Lebo ten pultik co budemem mat pozicany sa mi zda maly, hlavne ked dieta povyrostie. aj vanicka je pod ty a to je tak do pol roka 🙄
Ja mam prebalovaci zavesny zatvaraci pult na stenu z Ikei velmi prakticky az do 25kg dietata ten dam ale do kupelne ked budem malého kupat rovno ho tam obleciem aby mu nebolo zima. 😉
Ahojte kocky 🙂
teda vas docitat... to tu nikto nepracuje dnes? 😀
gumimaci... co sa tej postielky tyka, tak urcite by som brala len taku, co sa da dat matrac do roznych vysok... aby neurobil iba taku, co je babo hned v tej najnizsej polohe a ty sa za nim budes musiet zakazdym zohybat. Ak dokaze spravit taku vyskovo nastavitelnu, tak urcite by som do toho sla... My sme tiez povodne mali mat postielku, ktoru vyrobil MM dedko a spavala v nej pomaly cela jeho rodina, ale nedal sa polohovat ten matrac, tak som ju odmietla. Svokra to tazko znasala.. 😅
Mne moj otec ide do kupelne vyrobit taky dreveny pult prebalovaci, pod ktorym bude kos na pradlo a odkladacie miesto na vanicku.. ja uz len kupim taku tu penovu podlozku, ktoru dame na vrch a hotovo 🙂
baby, mne sa predvčerom snívalo, že som porodila, aj kojila, a že malá bola dobručká, ani neplakala... uvidíme, aká bude skutočnosť 😀
a už som aj objednaná na glukózový test na 14. mája - budúci piatok
Ja idem na morfo 17.5. uz sa neviem dockat ze zas uvidim synceka 😵
Snívalo sa vám aj niečo zlé o bábätkách?
mimorečou, nejako som sa začala vyhadzovať n a tvári, ani v puberte som nemala vyrážky, žeby to tá naša princeznička? 😅
Kolko beriete magnézia denne? Ja 300mg. 😕

Mywiel tak,dopraje sebe aj naaam 😀 😀 😀 😎
Mne chutia slnenčnicove semiačky, a vela vody pijem a nanuky.. ale viem, že ked začne sezona ovocia, tak budem fičať nanom 😀 alehalvne ked sa zdrave a rastu 😉