♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
Kočky ja som taka kutil v kuchyni, že som si už jednu panvici kovovou obracačkou kus zničila 😀 ale svokra kupila našťastie nahodou druhu... 😎
No dobre že si nato upozornila, určite budeme riešiť, ale zase si myslim, že dakedy je značka aj zaruka kvality... neviem... ale ak mam na čaj stale nakupovať sklenene flaše, tak manžel bude robiť len nane 😎 ale pouvažujem nadtym..
HELKA musíš do velkoskladu- dajú ti zlavu 😀
baby moja mamina minuly tyzden vytiahla detsku sklenenu flasku este po mne co mala doteraz odlozenu, som sa tak smiala bo to nema ziadny zavit, na to sa natiahne cumel ako kondom 😀 😀 😀 a este mala aj sklenenu odsavacku soplikov a tu sa jej podarilo rozbit pri umyvani 😖
Lubi dobre vedieť 😀
Kuriatko tak mamina je riadna archivaarka 😀 😀
kuriatko 😀 no vidiš čím ta krmili? Ale ani teraz by si nemala problém zohnat cumle- predávajú v tripackoch alebo rovno tucet 😀- príchute jahodová, banánová a neviem aká ešte 😀
pánečky ja som 22tt :-O
helka mi hovor to som zvedava co este povytahuje, ona je ako skrecok 😀
Hihi..škrečok 😀 😀 😀 😀 dobreee 😀 moja tiež.. mala som Filipka odloženeho a moja mamča ho vyzlečie z dupiek a vraj daekdy som ichnosila ja aj môj brat, či nechcem pre maleho.. 😀 som sa šla dopučiť 😎 😀
kto je filipko?
Lubiii. 😀 hračka.... Tie babiky, gumene a trup latkovy... Volali sa Filipkovia mala som dvoch 😀 😀 😀 😀
heli ja som minule vytiahla mojho filipka z pivnice a celeho som ho prezliekla a prebalila, je obleceny v dupackach po mne a ma plienku a aj nohavicky plienkove 😀 mm ked ma videl sa rehnil 😀
😀 Helka ja som nemala filipka- my sme ako deti nemali skoro nič 😔 - bicykle, lyže, korčule- len jedny sánky a nich sme sa vyvozili všetci štyria 😀 až ked mladší bracho umrel 😢 tak som zdedila BMX- vtedy delo v bicykloch- pol triedy chalanov mi závidelo 🙂
Hihi,tak aj ty si mala 😀 hihi faza riadna aj môj mal plienku aj tie stare ortopedicke nohavičky, aj tie mi mama ponukla 😀
Chalani sa šli za tebou zblazniť čooo 😀 aj ja som mala BMX po bratovi, a som taka šťastna na nom bola, že som vletela do živeho plotu ako som mame kýýývala 😀 😀 😀 😀 hamba doteraz 😀 😀
Braška mi je luuto 😔 😢 😔
no šak sme jeden ročník Heli- tak bez BMX by sme ani neboli nie? Ty si niekedy v juni či juli?
v Juni 😀 5.6. a ty?
a bracho? to je už 16 rokov... boli ale už nie tak ako na začiatku...
18.5. možme oslavovat spolu... ty blíženec ja bejk - dvojka jak hrom!!!
aj švagor je blíženec a strašne dobre si rozumieme- niekedy ai segra nechápe 😀
Lubi ty si teda trieda 😀 sa smejem 😀 😀 😀 😀 no kebyže sa my dve stretneme tak pohroma 😎 😀 😀 ale je pravda že s bejkmi som si vždy rozumela 😀
určite to boli, vždy bude..ale čas vela vylieči,aj ked nezahoji 😢
baby aj ja som mala BMX-ku a nakoniec mi ju ukradli 😖
jeden tyzden mi ukradli predne koleso a na druhy mi ju ukradli celu 😠
Kuratko, hajzli 😀 😀 😀 😀 nemohli ti naraz celu 😀
ze aj ja hovorim, takto som bola smutna 2x 😝
Ale si ma fajne rozosmiala 😀 ale fakt ti to mohli naraz spôsobiť tu ujmu zo straty BMX a nie takto na dvakrat 🙄 😀
ladywitch,nasla som najlacnejsiu odsavacku avent na nete,elektricku za 121,5 aj s prislusenstvom nejakym,je to drahe? ked ja naozaj nemam potuchy co to stoji a nemyslim si,ze taketo nieco sa tu kupi v lekarni..flasky avent maju,ale odsavacky nie..a tie sacky..no skusim v nemecku pozriet,lebo to tiez pochybujem,ze tu maju..
kuriatko na zahojenie rán z detstva ti zajtra v balíku pošlem tu moju- je už síce trošku hrdzavá ale ešte poslúži 😀
😀 helka 😀 že sviniari nemohli celú 😀
Lubiii 😀 😀 😀 😀 no a nemohli!!!!
ozaj bezcitné svine- helka ja počítam, že im k tomu kolesu chýbal zvyšok 😀
😀 😀 😀 ja z vas zdochnem baby 😀
ale moj manzel ma v garazi modru RMX-ku neviam aky bol medzi nimi rozdiel ale mame 😀
a som mala bordovu metalizu 😝

lady to je jasne že je všade ale ide asi skor o dennodenné používanie
inak mojmu ocinkovi nerobí problém použit na teflon aj kovovú obracačku 😀