icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

janica81
7. okt 2010

@gladiola ockovanie na TBC, nerobili to v porodnici...ale az teraz a najvacsi vrchol bol...ked nas objednali na 8, a ja ze tam bude max.10 deti...dosli sme presne a tam 30 deti...rad ako na banany...vsetci stali v rade, s kocikmi, vajickami... a pod...reali deti na preskacku.... radost... my sme chvalabohu spali...

fubinka
7. okt 2010

Veru aj ja som povedala rad ako na vypredaji, ja som malu stihla aj dvakrat trošku nachovať kým sme sa dostali na rad, proste hroza,

sjusiquatro
7. okt 2010

Ahojte my dnes ideme na klbiky tak som zvedava co nam povie..ci mame este balit na siroko ci nie...

katrin31
7. okt 2010

@danulka3 aj nas to robi 🙂 prve dni som sa velmi bala, ale robi to stale..mne to pripada ako keby si chcel odgrgnut takym sposobom

luciaj
7. okt 2010

a preco vam nerobili ockovanie na TBC v nemocnici? nas ockovali na 4.den po narodeni ...

inac balite deticky na siroko, kym pojdete na UZV klbikov alebo len jednoraovu plienku? ja som prvu dceru balila ale teraz sa to zmenilo, tak sa neviem rozhodnut, ci treba 😒

no a aj moj maly sa vyhadzal na hlavke ... na cele a na hlavicke ma take biele pupienky, akoby sa vydula pokozka a neviem, co s tym 😠

lunana
7. okt 2010

@janica81 potom daj vedieť čo ti poradila doktorka na tú tváričku, zaujímalo by ma čo s tým, lebo aj naša je celá vyhádzaná 😒

janica81
7. okt 2010

@luciaj no mi to mame po tvari...
biele hnisave...cervene...ide ma roztrhnut.... na nervy...uz dufam, len ze mi doktorka poradi...lebo to ma chudatko hrrozne...
neviem preco nas neockovali v nemocke...vsetky mamicky nas objednali na vcera....tak sme boli...
balim na siroko do prvej kontroly...len teraz den ma plienku dole...ju boli brusko taak by sa nemohla pucit...

janica81
7. okt 2010

@lunana a ake to ma?

tothova5a
7. okt 2010

@danulka3 - tak moja chrci asi hodinku po to co zaspinka a uz neprestane az ked sa napapa a esteakoby prehltala, len nema co prehltat. Citala som, ze to moze byt tichy reflux, alebo palenie zahy a okolo 3-4mesiaca by to malo prestat. Dnes idem koli tomu volat doktorke, lebo som z toho hlavne v noci, ked sa malinka nevie koli tom vyspinkat, na nervy.

lunana
7. okt 2010

@janica81 má to červené, a v strede ako keby to chcelo hnisať 😒

ericka310
7. okt 2010

@lunana aj môj malý to má na líčkach a bradičke. Dokina vravela, že to zvyknú detičky mávať a treba im to potierať dezinfekčným sprejom. Ja mu to natieram Detollom a celkom dobre sa mu to hojí.

zuzuz1
7. okt 2010

@tothova5a juj tak to ma aj moj maly take chrcanie.... aj kvapkame nasivin ale tiez nebadam nejaky extra soplik alebo hlien... a badam to hlavne pri papani alebo v noci... prosim ta daj vediet co ti na to dokyna povedala... bo mne moja na to len ze vytieraj nostek sterimarom (to som praktikovala 2 dni a bez vysledku)

klaudia85
7. okt 2010

@petulka_ no môj pôrod bol dosť dlhý, aspoň podľa mňa... okolo polnoci mi začali kontrakcie 4-5min a porodila som cca za 15 hodín, ale stálo to zato. Konečne to máme za sebou, že? Malá je úplne super, a čo vy? Ako ste to prežívali? Malý poslúcha? 🙂

lunana
7. okt 2010

@klaudia85 gratulujem, malá je nádherná 🙂

gladiola
7. okt 2010

@klaudia85: strasne zlata

stvura
Odpoveď bola odstránená
panki
7. okt 2010

@tothova5a to s tým prehľtaním robí aj moja malá, chúda úplne jej je z toho ťažko ☹ ale mi máme problém aj z grckaním takže keď ju položím do postieľky ide jej to vrchom. Ale doktorka mi včera povedala že ked prospieva tak nič sa s tým nedá robiť
mi sme boli dnes na nožičky - a máme to v poriadku - stačí iba pamperska, už nemusíme baliť na široko 🙂

gladiola
7. okt 2010

@stvura: peknucka

gladiola
7. okt 2010

@panki: my ideme buduci tyzden na nozicky a aj na poradnu, este sme nepribrali do porodnej vahy, jajajaj

panki
7. okt 2010

@gladiola to vážne ste nepribrali? vy negrckáte? aj napriek tomu grckaniu sme ťažší o 700g za tri týždne

gladiola
7. okt 2010

@panki: uau, no vy ste sikovne, my sme este nikdy negrckali, my sme pribrali iba 350 gramov za tri tyzdne co sme doma, kde ste boli na nozickach?

panki
7. okt 2010

@gladiola v Pezinku, tam chodí asi celé okolie teda okres Senec Pezinok určite

janica81
7. okt 2010

@lunana no boli sme u dokiny...povedala zatial umyvaat len prevarenou vodou, nicim nenatierat...ale ona to ma presne cervene a v strede hnisavy pupacik....na nervy.... a ak to nestiahne trosku do rana tak na kozne musim k detskej nech mi nieco napise....dufam ze to prejde co nevidiet....

@ericka310 aj my to amme na lickach...to je brutal...a brada sa nam uz tie vyhodila ☹

janica81
7. okt 2010

@gladiola ja som dnes isla s malou dusou..ze ako vaha... lebo doma som nic nenavazila...ale nakoniec dnes u doktorky mame po 17 dnoch spat porodnu a 100gr na vrch.vraj je to dobre..rpi kojeních detickach staci a dievcat zvlast...

panki
7. okt 2010

@gladiola to s tým grckaním Vám závidíme. mne sa zdá že je to horšie a horšie. Všetko jej ide vrchom a keď to nevygrcká tak jej to len tak bublinkuje a vráti sa naspäť a potom jej tie žalúdočné kyseliny robia zle a plače. ☹ no čo už asi každá máme niečo s čím bojujeme

hobit
7. okt 2010

@janica81 aj nas je vyhadzany, cisty pubertak tiez...nam doktorka povedala, ze sa asi este cisti...co povedala vam?
@danulka3 aj nas to robi...

danulka3
7. okt 2010

@tothova5a Daj, prosím ťa vedieť,čo ti na to doktorka povedala,ja idem na poradňu na budúci týždeň,tiež sa budem na to pýtať.

gladiola
7. okt 2010

@panki:dufam, ze to negrckanie nam zostane, ale zevraj sa to moze objavit aj po mesiaci
@janica81: tie vyrazticky su este akoby salene hormony z matky, ono to prejde

sjusiquatro
7. okt 2010

@panki aj my trosku grckame...a tiez niekedy tak bublinkuje chudacik moj....dnes sme boli na poradni a za tyzden sme pribrali 330g....

sjusiquatro
7. okt 2010

kolko ml mliecka by malo vypit 3 týzdnove babo??lebo si aj odsavam davam mu z flasky