♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
Veru aj ja som povedala rad ako na vypredaji, ja som malu stihla aj dvakrat trošku nachovať kým sme sa dostali na rad, proste hroza,
Ahojte my dnes ideme na klbiky tak som zvedava co nam povie..ci mame este balit na siroko ci nie...
a preco vam nerobili ockovanie na TBC v nemocnici? nas ockovali na 4.den po narodeni ...
inac balite deticky na siroko, kym pojdete na UZV klbikov alebo len jednoraovu plienku? ja som prvu dceru balila ale teraz sa to zmenilo, tak sa neviem rozhodnut, ci treba 😒
no a aj moj maly sa vyhadzal na hlavke ... na cele a na hlavicke ma take biele pupienky, akoby sa vydula pokozka a neviem, co s tym 😠
@luciaj no mi to mame po tvari...
biele hnisave...cervene...ide ma roztrhnut.... na nervy...uz dufam, len ze mi doktorka poradi...lebo to ma chudatko hrrozne...
neviem preco nas neockovali v nemocke...vsetky mamicky nas objednali na vcera....tak sme boli...
balim na siroko do prvej kontroly...len teraz den ma plienku dole...ju boli brusko taak by sa nemohla pucit...
@danulka3 - tak moja chrci asi hodinku po to co zaspinka a uz neprestane az ked sa napapa a esteakoby prehltala, len nema co prehltat. Citala som, ze to moze byt tichy reflux, alebo palenie zahy a okolo 3-4mesiaca by to malo prestat. Dnes idem koli tomu volat doktorke, lebo som z toho hlavne v noci, ked sa malinka nevie koli tom vyspinkat, na nervy.
@tothova5a juj tak to ma aj moj maly take chrcanie.... aj kvapkame nasivin ale tiez nebadam nejaky extra soplik alebo hlien... a badam to hlavne pri papani alebo v noci... prosim ta daj vediet co ti na to dokyna povedala... bo mne moja na to len ze vytieraj nostek sterimarom (to som praktikovala 2 dni a bez vysledku)
@tothova5a to s tým prehľtaním robí aj moja malá, chúda úplne jej je z toho ťažko ☹ ale mi máme problém aj z grckaním takže keď ju položím do postieľky ide jej to vrchom. Ale doktorka mi včera povedala že ked prospieva tak nič sa s tým nedá robiť
mi sme boli dnes na nožičky - a máme to v poriadku - stačí iba pamperska, už nemusíme baliť na široko 🙂
@lunana no boli sme u dokiny...povedala zatial umyvaat len prevarenou vodou, nicim nenatierat...ale ona to ma presne cervene a v strede hnisavy pupacik....na nervy.... a ak to nestiahne trosku do rana tak na kozne musim k detskej nech mi nieco napise....dufam ze to prejde co nevidiet....
@ericka310 aj my to amme na lickach...to je brutal...a brada sa nam uz tie vyhodila ☹
@panki aj my trosku grckame...a tiez niekedy tak bublinkuje chudacik moj....dnes sme boli na poradni a za tyzden sme pribrali 330g....
kolko ml mliecka by malo vypit 3 týzdnove babo??lebo si aj odsavam davam mu z flasky

@gladiola ockovanie na TBC, nerobili to v porodnici...ale az teraz a najvacsi vrchol bol...ked nas objednali na 8, a ja ze tam bude max.10 deti...dosli sme presne a tam 30 deti...rad ako na banany...vsetci stali v rade, s kocikmi, vajickami... a pod...reali deti na preskacku.... radost... my sme chvalabohu spali...