♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
@kitchima to máš môj obdiv, obe detičky kojiť🙂 vidíš,ja už ani neviem,čo píšem,oprava po narodení mal 3780g a 52cm;) ale tento tretí pôrod bol "malina"oproti dvom predtým🙂 o 7.25 mi pichli vodu(bola som len na4cm!)a o 12.00na obed bol malý na svete,mala som naj.doktora pri pôrode;) je to sestrin švagor hihi 😎 a ty si to mala rýchle?
@leomami kojenie ide v pohode. nevidim v tom rozdiel kojit jedno, alebo dve... len nemas ani jeden prsnik volny 😀 a tak aj tak bol velikansky oproti mojej bambulke 🙂 ja som mala prvy porod straaasne zly. Tak som cakala, ze teraz to bude fajn, ako uz u druhorodicky 🙂 ale tak uprimne, bolo to neporovnatelne horsie ako prvy porod. najprv to islo super, bolesti mierne, prisla som do nemocky na 4 cm presne o pol noci, aj voda sama odtiekla. A o 1 rano to uz bolo 7 cm, ale o 6 05 rano tiez.. a bolesti take, ze uz som sa chcela skriabat po stene 😖 nastali komplikacie a mala musela von, narodila sa 6 15. ale doktorku som mala tiez fajn, aj dulu som mala pri porode 🙂 len sestricky boli otras
@danulka3 krasnucky drobcek 🙂 🙂
@danulka3 kukni do temy dakujeme annag-tam sa o tom dnes bavime 😉 presne to mi vraveli ako tebe,preto som sa pytala na nazor inych mamiciek.. a ja to ani nesledujem,je vtedy ked si vypyta..v noci viem,ze za 12 hodin papa 3krat a cez den vzdy inak..dnes mame den "zavesena na prsniku"..a co ju mam nechat vrestat?takto je spokojna a ja tiez 😉
ja mam kupeny nutrilon HA pre istotu keby nieco 🙂 asi 2 krat sme ho dali malemu...
@sjusiquatro krásny ako anjelik,ešte sa ti zmestí do perinky?môjmu už trčia nožičky
@danulka3 este sa zmesti ale zachvilu uz asi 🙂 nie
@leomami ja som so sestrickami na sestonedeli problemy nemala. ako som zliezla z postele som si hned sla pre malu a uz som ju z ruk nepustila. iba ked jej robili sono obliciek. a byvam kusok od Novych Zamkov, ale rodila som v Trnave. Lebo povodne som odtial 🙂 a ty kde byvas? a inak ake to je mat tolko chlapov doma? 🙂
@stvura ahoj a dakujem 😉 ja som pocula tiez vsetko mozne na porodnicu v NZ, preto som si radsej docestovala do tej Trnavy. Inak citam, ze budes zajtra sama s detickami... neboj, zvladnes v pohodke. ja som sama od konca 7.-meho mesiaca tehu. Manzel je pracovne v zahranici a vrati sa az v druhej polovici novembra.(aj to iba na 12 dni 😔 ) ale teda zvladam 2 deticky, tiez je pravda, ze vdaka babysatke.. mala sa chce stale pestovat, inak ani nespi. teraz ale spinkaju obaja, tak mam kopeeec casu 😎 a ako, je malinka dobre babatko?
@kitchima aj ja som rodila v Trnave 😉 tiez som bola velmi spokojna, hlavne tie sestricky boli super, mile a ochotne, to som ani necakala 🙂
baby, aj vase babatka byvaju dlho hore?teda moj malinky sa napapa a potom je este 1 niekedy aj 2 hodiny hore..len tak lezi a pozera..a to robi aj 2-3krat za den..neviem, ci je to normalne alebo nie..

Ahojte maminky. Mozem sa k vam pridat? Mam dcerku Natalku, ktora sa narodila 6.9.2010 🙂 pri narodeni mala 2990g a 48cm. teraz v poradni po mesiaci mala 4050g a 57cm. 🙂 som sama doma, muza mam daaaaleko prec, tak sa doma aj troska nudim, resp. nemam sa s kym porozpravat, tak rada popisem o mamickovskych radostiach i starostiach 🙂