♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
Ahojte maminky.... 🙂
tie čo už dlhšie prikrmujete..... 🙂 čo ste zaradili po zeleninke?? masko?? zltok?? a co ten lepok?? stale citam ze je lepsie zacat po troske s nim cim skor... aky mate nazor Vy??
@stvura aha,vdaka...zaujimave,najskor sa ma dat nemliecna a pritom tu som taku ani nevidela, na tej co mam je napr,ze uz od 4m...Aj tak by som mu ich radsej robila sama ako kupovala,len akosi neviem ako zacat 😒 ach jo,to je normalne veda,tieto prikrmy...
Este mi poradte,ako sa postupuje,ak chcem zmenit druh UM... 🙂
@stvura tak tekvica nemala velky uspech 😖
@gumimaci my mame kupeny tento, uz je vyskusany a je super:
http://www.hej.sk/sport-outdoor/obchod/1135372/...
@janica81 zltok a masko mame raz tyzdenne a mali sme aj lepok, mukou som poprasila zeleninku, mal uz trocku cestovin a par omrviniek chlebika
@hobit ja som na orandzovu narazila v kauflande, ale je pravda ze neni ich sezona teraz 🙂
@stvura @hobit diky baby, ako sa kladaju? nie su tie tycky nejake velke? ja som videla na niektorych tzv popup system, ze sa to nejak postavi samo?? 😕 rozmyslam nad tymto.. http://www.karavan.cz/_072_209-plazova-musle-ca...
@stvura no skusim, ale on velmi nechce tie pohariky 😖
vidis, rozok mu dat do ruky ma nenapadlo 😀
@gumimaci pojdem sa tam pozriet...aj ten vyzera dobre, my ho mame normalne zlozeny ako maly stanik v takom sulku, sklada sa to tak isto, velmi jednoduche a je velky, ze sa tam da skryt aj bazenik maly...ale pacia sa mi aj tie co sa rozkldaju jednym pohybom 😉
tak my uz sme v Londyne 😖 V lietadle pred nami sedela taka modelka a v kuse ked maly piskol sa pohorsene otacala. Mala som nervy v kybli, ze otravujem... a zaroven nechapem, ako moze niekto cakat od 6mesacneho baba, ze bude celu cestu ticho sediet. Inak Kubik za posledne dni zvladol cestu autovlakom z Presova do Prahy, milion ciest autom a teraz aj to lietadlo. Som nanho hrda... 😎 ale dufam, ze to uz tak skoro nebudem musiet absolvovat. ..a dnes vecer idem pocitat, co ste popisali ;)
Strasne ... ☹ 😖 http://tvnoviny.sk/sekcia/spravy/krimi-a-nehody...
@hobit bre... bre... no s ovocim nic moc. davam po obede, okolo takej tretej. surovy spapa len banan a uz 1x jablcko, inak mu musim robit kompot (jablcko, hrusku, banan povarim, potlacim) to mu chuti. striedam to aj s kupovanymi, ani tie nezje vsetky. 100% ovocie od hami som prvy krat zjedla ja / on sa teatralne zacal davit) na druhy den si uz dal... takze pomaly... 😝 so zeleninou to bolo lepsie
@gumimaci no Tobi 1. den dal cely banan, vcera som uvarila jablko a velmi sa netrhal za tym, musela som mu do toho zamiesat banan a nnieco zjedol, dnes mu skusim dat domacu vyzivy jablkovo-mrkvovu bez cukru robenu...len to nejako neviem nacasovat, okolo 11.30 ma obed a do vecera sa este min. 2x kojime, okolo 2hej a a5tej 😅 , Ondrejko od obeda zje len to ovocie ci ako sa kojite?
Dobre ranko 🙂 ,ked date ovocie a potom kojenie,negrckaju vam?

ahojte,
musim dnes pochvalit krpca, popapal kusky dusenej zeleniny, sice nam to dlhsie trvalo, nez to pozvachal, ale islo to a to je hlavne 🙂
Mam otazocku, budete niektora kupovat taky polostan na leto? ked budete s detmi na kupaliskach, zahrade, pri vode... ja by som chcela, len neviem, aky je dobry, aby naozaj drzal a aj nieco vydrzal. ak mate skusenosti, budem rada ak sa podelite 🙂