icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

gumimaci
26. mar 2011

ahojte,
musim dnes pochvalit krpca, popapal kusky dusenej zeleniny, sice nam to dlhsie trvalo, nez to pozvachal, ale islo to a to je hlavne 🙂

Mam otazocku, budete niektora kupovat taky polostan na leto? ked budete s detmi na kupaliskach, zahrade, pri vode... ja by som chcela, len neviem, aky je dobry, aby naozaj drzal a aj nieco vydrzal. ak mate skusenosti, budem rada ak sa podelite 🙂

janica81
26. mar 2011

@stvura nooo este tento tyzden chcem situ zeleninku a uvidim..potom asi masko pridam 😀

janica81
26. mar 2011

Ahojte maminky.... 🙂

tie čo už dlhšie prikrmujete..... 🙂 čo ste zaradili po zeleninke?? masko?? zltok?? a co ten lepok?? stale citam ze je lepsie zacat po troske s nim cim skor... aky mate nazor Vy??

majjjka24
26. mar 2011

@janica81 aj mna by to zaujimalo.. my papame zeleninku uz 2 tyzdne a tiez neviem, kedy pridat masko, lepok a pod...

stvura
Odpoveď bola odstránená
elixia
26. mar 2011

@stvura co sa mysli tou nemliecnou a mliecnou kasou? mam doma taku baby rice, v podstate je to kasa,miesa sa s UM - to je ta mliecna kasa? Asi vyzeram ako blba,ale vsade citam mliecna a nemliecna kasa,no vysvetlenie nikde
🙂

stvura
Odpoveď bola odstránená
elixia
26. mar 2011

@stvura aha,vdaka...zaujimave,najskor sa ma dat nemliecna a pritom tu som taku ani nevidela, na tej co mam je napr,ze uz od 4m...Aj tak by som mu ich radsej robila sama ako kupovala,len akosi neviem ako zacat 😒 ach jo,to je normalne veda,tieto prikrmy...

Este mi poradte,ako sa postupuje,ak chcem zmenit druh UM... 🙂

katrin31
26. mar 2011

@janica81 ja som mu dala roztek kusok..vyberala som mu ten stred a davala po kusku..takto mu to sem-tam dam..strasne mu to chuti..

hobit
26. mar 2011

@stvura tak tekvica nemala velky uspech 😖
@gumimaci my mame kupeny tento, uz je vyskusany a je super:
http://www.hej.sk/sport-outdoor/obchod/1135372/...
@janica81 zltok a masko mame raz tyzdenne a mali sme aj lepok, mukou som poprasila zeleninku, mal uz trocku cestovin a par omrviniek chlebika

stvura
Odpoveď bola odstránená
hobit
26. mar 2011

@stvura nie, ja som mala prave tu zelenu, tu ani ja neznasam, oranzovu sa mi stale nepodarili kupit ☹
tie omrvinky mu hrozne chutia, mlaska pri nich 😀

stvura
Odpoveď bola odstránená
gumimaci
26. mar 2011

@hobit ja som na orandzovu narazila v kauflande, ale je pravda ze neni ich sezona teraz 🙂

@stvura @hobit diky baby, ako sa kladaju? nie su tie tycky nejake velke? ja som videla na niektorych tzv popup system, ze sa to nejak postavi samo?? 😕 rozmyslam nad tymto.. http://www.karavan.cz/_072_209-plazova-musle-ca...

stvura
Odpoveď bola odstránená
hobit
26. mar 2011

@stvura no skusim, ale on velmi nechce tie pohariky 😖
vidis, rozok mu dat do ruky ma nenapadlo 😀
@gumimaci pojdem sa tam pozriet...aj ten vyzera dobre, my ho mame normalne zlozeny ako maly stanik v takom sulku, sklada sa to tak isto, velmi jednoduche a je velky, ze sa tam da skryt aj bazenik maly...ale pacia sa mi aj tie co sa rozkldaju jednym pohybom 😉

lola79
26. mar 2011

tak my uz sme v Londyne 😖 V lietadle pred nami sedela taka modelka a v kuse ked maly piskol sa pohorsene otacala. Mala som nervy v kybli, ze otravujem... a zaroven nechapem, ako moze niekto cakat od 6mesacneho baba, ze bude celu cestu ticho sediet. Inak Kubik za posledne dni zvladol cestu autovlakom z Presova do Prahy, milion ciest autom a teraz aj to lietadlo. Som nanho hrda... 😎 ale dufam, ze to uz tak skoro nebudem musiet absolvovat. ..a dnes vecer idem pocitat, co ste popisali ;)

lu
26. mar 2011

@stvura ahoj chcem sa spytat ako mam uvarit malemu nejake kasicky na noc, za chvilu ma 6mes, co moze a ako to uvarit? zatial som skusila len kupene s vlastnym mliekom. ale nechcem stale kupovat a aj mlieka nemam tolko. dakujem

elixia
26. mar 2011

@lola79 vitame v UK 🙂 Cestovatel maly 🙂 My sme boli v stredu v Londyne a teda nebolo to nic moc, mam uz pomaly hrozu z cesty domov 🙂

gumimaci
27. mar 2011

@stvura ano aj na dovolenku, prave som rozmyslala ci taky ako si ty dala link, alebo ako pise @hobit vacsi, zeby sme aj bazenik zobrali .. ak pojdeme a podari sa rezervacia kde chceme, tak budeme mat plazovy apartman, takze nebudeme musiet nic tahat daleho so sebou... n

hobit
27. mar 2011

@gumimaci bre ranko, akos te na tom s ovocim? co, kolko a kedy mu davas? 🙂

gumimaci
27. mar 2011

@hobit bre... bre... no s ovocim nic moc. davam po obede, okolo takej tretej. surovy spapa len banan a uz 1x jablcko, inak mu musim robit kompot (jablcko, hrusku, banan povarim, potlacim) to mu chuti. striedam to aj s kupovanymi, ani tie nezje vsetky. 100% ovocie od hami som prvy krat zjedla ja / on sa teatralne zacal davit) na druhy den si uz dal... takze pomaly... 😝 so zeleninou to bolo lepsie

hobit
27. mar 2011

@gumimaci no Tobi 1. den dal cely banan, vcera som uvarila jablko a velmi sa netrhal za tym, musela som mu do toho zamiesat banan a nnieco zjedol, dnes mu skusim dat domacu vyzivy jablkovo-mrkvovu bez cukru robenu...len to nejako neviem nacasovat, okolo 11.30 ma obed a do vecera sa este min. 2x kojime, okolo 2hej a a5tej 😅 , Ondrejko od obeda zje len to ovocie ci ako sa kojite?

gumimaci
27. mar 2011

@hobit okolo 11tej-12TEJ obeduje, potom sa 1x dojci a potom dam ovocie.

gumimaci
27. mar 2011

@hobit a ked zacne o par tyzdnov s kasou, tak to chcem prehodit a ovocie dat doobeda, a kasu okolo piatej

hobit
27. mar 2011

@gumimaci a potom do vecera este raz mliecko po ovoci?

hobit
27. mar 2011

@gumimaci no to by bolo fajn, dojcenie, ovocie, obed, dojcenie, kasa, dojcenie...tak?

mikusik
27. mar 2011

Dobre ranko 🙂 ,ked date ovocie a potom kojenie,negrckaju vam?

mikusik
27. mar 2011

@lola79 velka pochvala pre Jakubka a samozrejme mamicku...