Stretko marcovčatiek 2016
Maminky tu je skupina kde to mozme rozobrat a dohodnut sa ☺
Inak pozerala som teraz schvalne SHMU a zrovna na ten stvrtok hlasia dazd...Ale verim,ze za tyzden sa to zmeni
Nam dazd nevadi bude sa dobre cestovat ☺ ...a ked plastenky na kocik my prsiplaste a ideme 😁 som zvedava ako sa dopravim ale aj keby som po styroch mala dojst dojdem ☺
Co dazd....nevadi...nam dnes volali kvoli sonu nozok...ze 11.8 namiesto povodneho 10.8 :-[ musim nieco vymysliet
14:10...to este sme c.2 v poradi.....asi si kupime vrtulnik 😉
@stanka2612 mám svoju 🙂 ale najlepšia je tá živá 😀
Inak moj maly posledny tyzden protestuje-nechce ani za svet spat v kociku..tak som zvedava ako to zvladneme..pre istotu si zoberiem satku aj nosic😀
Ked si nezozeniem odvoz tak to mam na trojnasobny prestup 😁couz..samu ma autom nechcu pustit
@jarkajozo joj vezmi si auto,ved pauzu si urobis hoci kedy,ci uz kvoli sebe ci malemu,nech sa neboja...tie prestupy ta zabiju a aj to cakanie na tych staniciach,viem o com hovorim,som sa hromadnymi prostriedkami najazdila,pokym som si auto nekupila...
@mnamkacik Peti to by som prestupovala viac 😂
@stanka2612
@siska122
@lenadka teraz som rozpravala s darcom spermijky (mojim chlapom) tak mi potukal na hlavu ze ci si vazne myslim ze ma pusti samu tak daleko 😁 takze som vyhrala prideme na smartanovi nasom 😁 berte chlapov nech toho mojho dakde odparkujem
@stanka2612 ja by isla aj sama autom no na nasom neviem vypnut v predu airbag a maly by bol vzadu sam ...uz poriesene aspon dufam ze to nepovedal len zato ze odomna nieco chcel 😁
@jarkajozo super 👍
Moj zial uz mal dovolenku cize ja idem sama
@jarkajozo môj nemôže, lebo je 2 týždne v novej robote a nemá tým pádom ešte nárok na žiadnu dovolenku, aj tak som na neho nasratá a budem rada keď ho neuvidím, baby ja neviem čím je starší tým je ufrflanejší, hašterivejší, protivnejší, predám ho za 1€-neviete o záujemkyni??? 😀 alebo radšej zadarmo, pribalím aj balík mäsa-divinu 😀
18lula4 moja ty nejdes? 😉

@denca2d akurat dazd hm