icon

Sú tu tehotné z Nitry s dátumom pôrodu august 2011?

zuzana.kusnirova
24. jan 2011

Ahojte baby..najde sa tu niekto z Nitry s terminom v auguste 2011?

dadulajda
6. apr 2011

@martina398 ahoj, tak gratulujem k tehulkovaniu 🙂 my sme tiez prisli necakane k malemu 😀 citis uz pohyby? ci si dava krpec nacas 🙂 ja som tie moje prve prepasla..ale teraz to uz rozoznavam presne. drzim palce na ultrazvuku, potom daj vediet 🙂

dadulajda
6. apr 2011

@zuzulik5 ahoj, tiez si v bakalarskom? tak vitaj, ja tiez. skusim spravit statnice v juni, aj ked teraz sa trapim este s pracou, no hadam stihnem 😀 3D je super vec, potom nam zverejni nejake fotecky 🙂 ak sa potvrdi to dievcatko bude super lebo na august je zatial prevaha chlapov co som pocula. a s nakupmi sa netrap, ja som sa rozbehla nedavno a za tyzden som naplnila skrinu 😎 takze si urcite nic nezmeskala. 😉

zuzulik5
6. apr 2011

@dadulajda Ahoj, áno som v bakalárskom, ale pre moje dlhodobé nevolnosti som nestíhala s bakalárkou, takže august to istí 🙂 No dúfam, že sa mimi ukáže a potvrdí baba a potom dám samozrejme aj fotočky. Ty si bola na 3D? A s tou prevahou chlapcou máš pravdu, aj ja počúvam, že samí chlapci...a tak nákupy zmáknem, toho sa nebojím a navyše koľko toho ešte podostávam, takže pohoda...aj ty si už taká "ťarbavá" ako ja? - lebo ja sa ledva zdvihnem z postele, hneď sa unavím a chrbát ma bolí, hlavne pri PC 🙂

martina398
6. apr 2011

@dadulajda dakujem 🙂 zatial ziadne pohyby necitim,teda aspon dufam,kedze neviem ako to ma vyzerat🙂 Doktorka mi povedala ze by som to mala zacat citit tak okolo 20 tt, tak uvidim co sa bude o 2 tyzdne diat🙂)

katkafazulka
7. apr 2011

ahojte 🙂 tak sa pridavam, nasa mala fazulka pride na svet zaciatkom septembra 🙂 a strasne moc sa na nu uz obaja tesime... a nevieme sa dockat, ci je to fazulka a ci fazuliacik..

dadulajda
8. apr 2011

@zuzulik5 ahoj, ,ja som na 3D nebola, my nato nemame peniazky, a zatial som kupila malemu len nejake 2 bodynka, ale ma uz plnu skrinu..lebo sestra ako krstna sa vytesuje, mamina a babka...je to prve mimino v rodine, tejto generacie takze vsetci su uplne happy 😀 ja som nastastie nemala nevolnosti a este v decembri som si robila predterminove skusky. ale potom v januari mi byvalo zle, tak som bola aj rada ze vacsinu mam za sebou. A s tym chrbatom to mam takisto ako ty, neska ma z postele mamina dvihala, lebo na boku som uz bola dotlacena a strasne ma bolel. Ale chodim na cvicenia, na pilates.chodis niekam cvicit? pomaha to.len keby som mala cas to cvicit kazdy den.. 😒 a pribrala som asi 3 kila od zaciatku tehu, pride mi to malo ale doki powedal ze zatial tie kila isli malemu a ja som nepribrala,ze ma co potrebuje.tak som spokojna. teraz vraj mame pribrat tak pol kila kazdy tyzden, tak uvidim ked sa budem vazit ci je to tak. 🙂 ty si kolko pribrala?

dadulajda
8. apr 2011

@martina398 aj ja som svoje prve pohyby drobca zmeskala ☹ ale casom to uz rozoznas. ja som v 23. a asi od toho 20 tam su urcite. a to som prvorodicka. teraz uz dokonca ked lezim sa mi chodia divat na brucho a smiat, lebo ked sa maly hybe, tak mi vytlaca brucho a sa to tak dviha..no srandu mame z neho 😀 neboj sa budes si to uzivat potom 🙂 kedy ides k dokimu? uz by sa dalo powedat co to bude.co by si chcela? uz robite aj nakupy?

martina398
8. apr 2011

tak som na to uz zvedava a tesim sa 🙂 v stredu idem k doktorke,len neviem ci mi bude robit ultrazvuk.ale o 2 tyzdne by som mala ist do BA na ten morfologicky,tak tam mi to uz hadam povie. ja by som strasne chcela dievcatko,ale tak hlavne nech je to zdrave. uz mam nejake tie nakupy a sebou,ale vela veci som dostala,tak teraz uz radsej cakam kym budem vediet ci mam ruzove ualebo modre kupovat,neutralneho mam toho uz dost🙂akurat dnes si chcem ist pozriet kociky,aby som mala aspon nejaku predstavu,aj ked jeden mam uz vybraty🙂 ty vies co to bude? v ktorej nemocnici budes rodit?

martina398
8. apr 2011

@dadulajda zabudla som ta v predchadzajucej sprave oznacit🙂

zuzulik5
8. apr 2011

@dadulajda No vieš čo, my sme takisto na tom s peniažkami, ale sme to už obetovali, aby sme mali 100% istotu, že je všetko o.k.(Nakoľko sme boli na genetike...) No ja mám zatiaľ len dve také tričká mimimkovské a ostatné mi mamča nakúpy spolu so mnou 🙂 A inak nakoľko je v rodine veľa bábätiek, tak aj niečo dostanem 🙂 No tak, ja som si začiatky tehotenstva dostatočne "užila" 🙂 Zatiaľ chodiť necvičím, lebo nemám s kým :( Ale doma máme bicykel, tak sem - tam si našlapem 🙂 Pilates som cvičila asi dva roky dozadu, len potom už na to nebo čas...No tak konečne sa našla nejaká mamina, čo pribrala presne ako ja, ja mám tiež len 3 kilá a doki hovoril, že si všetko malé zobralo zo mňa a je to v poriadku. Aspoň nebudeme mať čo zhadzovať po pôrode 😉

dadulajda
9. apr 2011

@martina398 ahojcek, ja som kocik kupila ako prvy sa musim pochvalit..chi chi.este po vianociach som vystihla akciu. 🙂 a s tymi vecickami je to dobry napad.ja som sa uz posledny mesiac nemohla dockat nech mi to uz povedia co to bude. a dockala som sa- chlapa budeme maaat! 🙂 sice maminka tuzila po dievcatku..nuz ale hlavne ze je zdravy 😉 a segra mi dala tento tyzden tolko veciciek, ze ma obrala o radost z nakupov.mam ho vystaraneho na 2-3 mesiace. aspon usetrim 😎 teraz som pozerala postielky a baldachyn, tak som sa rozhodla pre taky modro zlty. deticky vraj lubia vela farieb tak budeme miesat vsetko mozne, nie len v modrom.a drzim palce u dokiho, ak ma sono popros ho nech ti povie a pis potom! 🙂 🙂 zatial si to uzivaj.papa 🙂

dadulajda
9. apr 2011

@zuzulik5 ahoj, tak vidim ze aj o teba sa rodinka s vecickami poriadne stara 🙂 a co nech si robia radost, ved to je aj dobra taka pomoc. a ste zdravi? ked si bola na genetike? moj maly je vraj ok, tak som stastna a dneska duplom, lebo od poslednej poradne minuly tyzden som pribrala kilo! 😎 tak som hrdina! 😉 a dokonca som sa donutila zjest ryby co ja neznasam, ale kvoli maleho kostiam vydrzim.. 🙂 uz si rozmyslala kde chces rodit? ja asi v Nitre ked som odtialto. bude to blizko. majte sa krasne zatial 🙂

zuzulik5
9. apr 2011

@dadulajda Ahoj, no podľa morfologického sona, zatiaľ o.k., uvidíme ešte v pondelok. Ja som tiež od poslednej poradne pribrala kilo, tak uvidíme koľko budem mať, keď pôjdem nabudúce. No ja papám všeličo zdravé, hlavne veľa mlieka, jogurtov a syrov, sojové nátierky, ovocie, zelenina - všetko možné a ryby zbožňujem. Len teraz mi strašne začalo chutiť sladké - tak sa napchávam 🙂 No ja som pôvodne chcela ísť do Banskej Štiavnice, ale nakoniec asi zvolím Nitru, nakoľko to mám najbližšie. Tak zatiaľ papa 🙂

dadulajda
9. apr 2011

@zuzulik5 no tak to mlieko a jogurty chutia aj mne..a hlavne acidko 🙂 a mam rada aj plesnive syry, ale tie teraz vraj nemozme, ani udene, tak sa snazim ovladat... a radsej som si kupila vyzivove tabletky, lebo dneska tu tie potraviny aj tak take..ze zjeme to, ale ktovie co obsahuju... 😒 inak sesternica rodila v Stiavnici-sak najlepsia gyn. na Slovensku. a bola straaasne spokojna...mala tu samostatnu izbu, to ked fotky ukazala, ako na hoteli. a ona mala este aj rizikove, tak sa o nu krasne postarali. 🙂 ale tak mne staci aj ta nitra. pocula som dost pozitivnych ohlasov na nu. au.mala by som ist spinkat..maly do mna trieska "mama pod uz spaat chcem lezaat!!" 😀 tak idem.ajooj

majka1987
11. apr 2011

Ahojte baby, aj my mame termin 23. augusta tak sa medzi vas pridavame tiez 🙂)

zuzulik5
12. apr 2011

Čaute baby, takže včera sme boli na 3D v Hlohovci a definitívne čakáme dievčatko, čomu sa stráááášne tešíííme. Malá bola úžasná, len sa trošku hanbila, ale potom sa ukázala 🙂 Takže sa môžem pustiť pomaličky do nakupovania...termín my stále podľa PM vychádza 13.8 ale podľa sona sa mi posunul z 18-ho na 23.8 - no tak som veeelice zvedavá 😀 Malinká mi najnovšie už o šiestej rána buntoší a dneska sa nám vypučila zadočkom 😀

1katkas
13. apr 2011

@dadulajda ani ja neviem uplne presny datum prveho pohybu, lebo to je podobne ako creva, ale teraz aj moj manzel pocitil pohyby ked dal ruku na brusko 🙂 tak musi niekto iny za teba umyt dlazku🙂 a ako ten cas ide, uz stale blizsie a blizsie je august 🙂

martina398
14. apr 2011

@dadulajda ahojky,tak vcera som bola u doktorky,povedala mi ze vysledky mam lepsie ako 20rocna🙂tak ma potesila,ze je vsetko v poriadku.no zase mi nerobila ultrazvuk,nevies ako casto sa robi??lebo do BA som objednana az na 16 maj,lebo skor nemali nic volne.a do vtedy asi nevydrzim cakat,kym sa dozviem co to bude🙂
a aky kocik si kupila? mne sa velmi pacia znacky Marita,lebo su straaasne velke a hlavne sa daju hojdat🙂)
a ako sa citis??mna uz zacinaju poriadne boliet krize.ale zatial som nezistila,ci sa uz zacalo babatko hybat🙂pekny den🙂

dadulajda
14. apr 2011

@martina398 ahooj, tak vidis, setko je v poriadku 🙂 to je super. a s tym sonom...ja som bola na sone v 20.tyzdni, to bolo 4.3.a teraz mam az 6.5. poradnu...ale ty ked newes co to je, si jej mohla powedaat...ze sa newes dockat 😉 sono sa moze tak kazde 3 tyzdne robit. inak by to bolo vela na babatko. a ja ti ani newem aky je to kocik..normalne to idem kuk.na nete a napisem ti 😀 a chrbat strasne boli aj mna.ale to asi zato, ze od soboty sedim cele dni za pc a dopisujem bakalarku 😒 som povedala ze cez vikend to malemu vynahradim, lebo ho strasne zanedbavam teraz ☹ pekne ho vyhladkam a zaspievam mu nieco 😀 a male sa ti urcite hybe, len ty to mozno necitis este...skus najst pupocnik, ten citis urcite.mne to nacas pomohlo 🙂 kym bucha, maly je ok. 🙂

dadulajda
14. apr 2011

@1katkas ahoj Kati, no ked nas otecko prvykrat citil maleho, tak zaspal s rukou na mojom brusku 😀 som sa nemohla otocit na bok potom 😝 ale je to super ked ma hocikto tak prepadne ze strci ruku na brusko a ja nastrcim jak holub 😀 😀 svagor mi to rad robi take prepady. a straasne by som chcela uz aspon jun. nech mam pokoj v skole a mozem sa venovat len malemu..fnuk. ale vydrzime to. a pomaly ma zacinaju druhi uz aj obuvat,takze sa mi to zacina paaaacit! 😉 😉

1katkas
15. apr 2011

@dadulajda 🙂 mne len manzel chyta brusko🙂 a uz aj babovi cital 🙂
a jun tu bude raz dva, o tyzden bude velka noc, potom koniec aprila, strasne to leti🙂 a vidis dobre sa staraju o teba 🙂 ja som si dnes bola kupit tehotenske nohavice, pretoze bud ma tlacia gate alebo su mi zas volne

dadulajda
16. apr 2011

@1katkas jeej on mu cital??? to muselo byt kraasne...nas otecko je taky unaveny vzdy po robote ze len lahne a je ko. 😒 a to ze cas leti citim aj ja, ked sa odrazu pozriem ako mi rychlo brusko narastlo..z dna na den som si to vsimla. 😀 konecne som vcera bakalarku dokoncila, tak o velky kamen starosti menej vlacim 😉 teraz uz len dako tie skusky dorobit a na statnice sa budem uz ucit v maju s nozkami na stole 🙂 🙂 a papaame stale viac a viac, uz fakt aj po ostatnych dojedam ako taky smetny kos 😀 a ja som gate na sebe nemala od decembra..fnuk...jak mi chybaju rifleee!! maximalne co teplaky navleciem, inak stale len saty a leginy a dlhe tricka. ale maly sa zatial nestazoval 🙂 a termin na cukor uz mas? ja 6.5. tak sa hroozne "tesim" 😝 pekny vikendik este a budte zdravi 🙂

elisonka
19. apr 2011

caute baby aj ja sa k vám pridám ak mozem. som z NR a termín mám 20. august. som na PN-ke od zaciatku tehotenstva lebo mi bývalo strasne zle tak ma doktor nechal doma. zatial bábo len trápim alebo ono trápi mna. podstúpila som amniocentezu - nastastie vsetko dopadlo dobre a uz som aj tyzden lezala v nemocnici lebo som dostala velke bolesti brucha tak si ma tam pre istotu nechali. teraz som zase doma a mala by som mat kludovy rezim - jakoze pekne na psychiku stale byt doma ale pre bábo vsetko. ked mi doktor povedal ze cakame dievcatko ani som sa nemala kedy tesit lebo ma hned poslal do nemocnice lezat tak som odchadzala z ordinacie z placom. ale mala sa ma hadam dobre veselo kope tak viem ze je tam a vsetko je ok. hlavne vecer. prajem ostatnym vela stastia a uzivajte si vsetko ako ja...

zuzulik5
20. apr 2011

@elisonka Ahoj, tak vitaj medzi nami tehuľkami... 😉 Joooj, tak to ma mrzí, že máš takéto ťažkosti, ale nakoniec ťa čaká krásne mimi, tak to stojí aj za trápenie 😉 Mne bývalo tiež veľmi zle až do začiatku 5.mesiaca, nič som nemohla zjesť a ani sa poriadne napiť, všetko som vždy vyvracala 😢 , ale teraz je už o.k., tak si začínam užívať malinkú - aj my čakáme dievčatko 🙂 Na amniocentézu som mala ísť tiež, ale som to odmietla - verím, že všetko bude o.k., na sone je zatiaľ všetko o.k., malinká sa má dobre, kopcuje "ostošesť" 😀 Hlavne ráno a večer, cez deň je kľudná...Tak sa hlavne opatrujte, dávajte na seba pozor a všetko bude o.k. 😎

zuzana.kusnirova
autor
20. apr 2011

Heeeej baby no konečne po dlho čase sa tá moja téma rozbehla 😀 😀 😀 Konečneee 🙂))) Aj mi sme sa konečne dozvedeli ze budeme asi dievčatko,čo sa velmi tešim,lebo som si pre našu Emmku priala sestričku,manžel trošku sklamany 😀 ale ved čo si spravil to má 😀 nie??? 26,4 ideme na poradnu tak sa ešte raz pre istotu spytam dokiho 🙂 Taka som normalne naštartovana už,už som si aj po malej doniesla od svokry vecičky,ja by som už prala a žehlila o sto tristo 😉 len je to ešte asi skoro 😖

dadulajda
21. apr 2011

@elisonka cawko, tych problemov sa ti nejak nakopilo, ale urcite to bude v poriadku, ved vsetci sa staraju o malej dobro a ty urcite najviac. inak gratulujem k princeznej..ja som straasne chcela dievcatko, ale je to chlapcek. Bude dalsi do rodiny.. 🙂 newa, aspon mozme skusat dalej! 😀 a vecer citim aj ja maleho najsilnejsie, uz mame taky svoj rezim kedy chodi spinkavat 🙂 a ked si doma tak si aspon s malou mozes nadviazat super vztah, mas cas sa s nou porozpravat, zaspievat..to mas peckove. 😉 ja som mala teraz 2 tyzdne taky zhon ze som jedla len na vyslovne kopance od maleho lebo som bola taka zabrata do prace ze som na setko zabudala...ale ideme vynahraaadzat cez sviatky 😉 tak drzim palce aby ste boli uz v poriadku a tesili sa vonku zo slniecka ako my 🙂

dadulajda
24. apr 2011

bambulky vsetkym zelam krasne a pohodove sviatky, teraz nas nemozu ani bit ani polievat, tak si ich vychutnajte s nohami na stole a ziadne nahanackyy! 😉 🙂 🙂

888deborah888
Autor odpoveď zmazal
martina398
16. máj 2011

@dadulajda ahojcek,ako sa mate??statnice mas uz za sebou,ci ta este len cakaju? ja som bola dnes v tej ba,a dozvedeli sme sa ze babatko je uuuplne v poriadku,vsetko je tak ako ma.a predstav si ze aj my budeme mat chlapca🙂tak to na mna ten doktor vybalil,ze som normalne v soku zostala.to bolo hned uuuplne prve co mi povedal🙂aj nam fotku v 3D vytlacil,len malo stale na hlavicke ruku,a nie a nie ho zobudit,aby ju dal prec🙂) konecne mozem pokracovat v nakupoch🙂

dadulajda
17. máj 2011

@martina398 ahoj, tak to som rada ze je maly v poriadku 🙂 a gratulujem k chlopovi! 😉 statnice mam az o 2 tyzdne, este som mala teraz skusky a tak. Bola som aj v nemocke, lebo som sa zacala otvarat, tak som na prst otvorena...malemu sa zachcelo uz asi od maminky... ☹ ale nastastie to zastavili, len to sa uz nezavriem, takze som na rizikovom tehu. 😒 ale nastastie ma uz pustili domov z nemocky a uz sa nejak setrim aby som tam nemusela naspat.a Co mas uz nakupene? ja skoro vsetko. Len som sa rozhodla ze kupim aj par veciciek v 50cisle, keby sa narodil fakt skor, lebo mi este aj na sone povedali, ze je malinky..nema ani kilo...no, takze sme mali take rusne obdobie...ale uz bude hadam dobre 🙂 🙂