icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

embabuli
6. nov 2010

@aniicka24 no mne prvu vec co lekar povedal ked sme videli na uzv getsacny vacok a som sa strasne zacala tesit ze hura je tam kde ma byt...20% tehotenstiev sa potrati, aby som si to uvedomila..
ale skor to vravel preto, aby sme si rozmysleli komu vsetkemu to takto skoro oznamime...

zdenush88
6. nov 2010

...a myslite ze mne budu brat krv ked som objednana na pol 12? ci rovno urobia usg?

aniicka24
6. nov 2010

no s tou krvou by to zaujmalo aj mna lebo ja som tiez objednana na pol 12.a v ktorom tyzdni uz bije srdiecko???

maxiberuska
6. nov 2010

@zdenush88 ja idem na 7.15 hod v utorok

maxiberuska
6. nov 2010

@zdenush88 mne bude určite brat, potrebujem vysledkyposlat svojej lekarke na štítnu žlazu

zdenush88
6. nov 2010

@maxiberuska tak tebe asi krv vezmu, vsak vacsinou bravaju tak ráno... no ja som zvedavá 🙂

maxiberuska
6. nov 2010

@zdenush88 dneska som vobec nespala, bolelo ma brucho, moj pri mne chrapal, to bolo niečo....

zdenush88
6. nov 2010

@maxiberuska na stitnu? boze niekedy rozmyslam ze ci ja nemam nieco so stitnou ale este mi nikd nerobili ziadne vysetrenia..... 😒 rozmyslam o tom kvoli vahe,lebo som dost rychlo pribrala a nemam pocit ze by som len zrala a zrala... 😒 no teraz to uz asi nezistim..

zdenush88
6. nov 2010

@maxiberuska ja práve naopak... som spala natvrdo od 10 do pol 6 tak som rada, ale už ma láme. Abruško už nebolí? 😒

maxiberuska
6. nov 2010

@zdenush88 už nebolí..ja sa ličim na š.žlazu už od 14 rokov, aj mám silné lieky a treba v tehotenstve zvýšit dávku, tak preto teraz potrebujem výsledky ..može sa aj priberat, aj chudnut, ja mám stale vahu 53 kg, už asi 10 rokov si držím

zdenush88
6. nov 2010

@maxiberuska no takt o ti nezavidim, tie lieky a tak.... mam kolegynu v praci ta sa tiez dlhodobo lieci na stitnu a pokusaju sa o babo vyse roka a nic..... 😒 myslis ze je to aj tymi liekmi?

maxiberuska
6. nov 2010

@zdenush88 neviem, ja som otehotnela vždy na šup....

lenka.s
6. nov 2010

@zdenush88 mozno ti vezmu, hcg sa nemusi brat na lacno 😉 , ale nie vzdy beru krv, ked je uz vidiet tehotenstvo na usg ... moja predosla gyndoska urobila usg a pre istotu este vzdy brala aj krv .... kym ma uznala za tehotnu, stihla som vzdy potratit .... teraz mam lekarku, ktora vzala krv, o hodinu mala vysledky a dalej neriesila, dala mi lieky, po tyzdni kontrolny odber a teraz v utorok uz idem len na usg ... dufam, ze uz nieco bude vidiet

@maxiberuska na stitnu ti berie krv gynekolog ? mna endokrinologicka poslala rovno do labaku na krv a s vysledkami idem na kontrolu, ale sa bojim, lebo beriem vela liekov a ona mi dalsie este prida ... resp zvysi davku, chudak moja pecen

maxiberuska
6. nov 2010

@lenka.s než som sa prestahovala, chodila som k nej, ale teraz som mimo, tak napísala mojmu gynekolog.v prípade tehotenstva, aby mi urobil testy a ja jej to zavolam a dohodneme si davku 😉

lenka.s
6. nov 2010

@zdenush88 no ja som priberala tak, ze 15kg za tyzden .... po kratkom case som mala navrch 50 kg a vsetci mi tvrdili, ze sa prejedam .... nakoniec som nasla endokrinologicku, ktora ma zacala liecit a za rok som sa zbavila 40 kg z 50 ... uz mam navrch len 10, ale kedze, odkedy som tehu, chudnem, tak uvidime 😎
no a neviem, nakolko ma stitna vply na otehotnenie, ale kym som sa neliecila, otehotnela som vzdy lahko, no potracala som, odkedy sa liecim, som prvy raz tehotna a zatial to vyzera nadejnejsie ako kedykolvek doposial ....

maxiberuska
6. nov 2010

@lenka.s to máš pravdu, treba mat lieky ,inak sa aj rodia choré deti

lenka.s
6. nov 2010

@maxiberuska a na zaklade coho zvysuje davku ? nemozu lieky na stitnu nejako ohrozit tehotenstvo ? hrozne sa bojim, beriem lieky aj na krv a cukor + duphaston, lebo mam pco, velakrat som potratila a aj to jedine uspesne tehotenstvo bolo velmi rizikove .... teraz mam stres z toho, ze mi nic nie je, nemam ziadne priznaky a neviem, co to ma znamenat 😖

maxiberuska
6. nov 2010

@lenka.s prave naopak, musis mat lieky, babo si berie z teba a tebe chýba

maxiberuska
6. nov 2010

@lenka.s ja po vysledkoch beriem davku euthyroxu 100 denne, a teraz mi zvyši aj na 120 určite

lenka.s
6. nov 2010

@maxiberuska no ja teraz beriem 50-tku a gyndr to chce dvihnut na 100, endokrinologicka sa zatial nevyjadrila k vysledkom, v pondelok jej mam volat

ozaj a este taky problem mam, robili mi vyter a vysiel mi streptokok, neviete nahodou, co s tym ?

maxiberuska
6. nov 2010

@lenka.s tak uvidis čo ti povie

zdenush88
6. nov 2010

@lenka.s fuha no pekne... ja som mala napr take leto ze som pribrala zan cez 10 kg.. potom som bola v zahranici a tam opat plus 15kg...a potom som nieco schudla ale po vysadeni antikoncepcie som zase dala nieco hore, co teda nechapem... 😒 asi to budem musiet potom vazne riesit alebo co... 😒
..., dufam, ze tento raz ti tehu dobre dopadne, držím palce!

peony
6. nov 2010

Do toho pozitivneho pristupu idem s vami 🙂.Vcera ma neuveritelne bolela hlava,pisala som mojmu doktorovi,ze co mozem a vraj paralen mozeme.Inak ja tiez nemam ziadne tehu priznaky a ani chute.Obcas ma pobolieva brusko,ale to je vsetko.

lenka1108
6. nov 2010

ahojte babulky.no ja stale bez mrchy.najradsej by som zajtrajsok prespala.ufff nemozem na to mysliet... baby doslova "kozy" mam ako lojdy 😀 isto sa smejete ale fakt.zdaju sa mi byt strasne tazke.este ze neni chlap doma bo by som ho s nimi asi privalila ak nie hlavu rozbila 😀 😀
ked som bola dnes v tescu zacali ma bolet akosi krize. ale to zase chvilkovo.brucho mam sfucane a dnes mi aj vadilo pri soferovani ako ma gate tlacili tak som si rozopla gombik 😅 😅 takze som 50 na 50.

ale pozitivny pristup urcite berem a idem s vami do toho 🙂 🙂 🙂

@zdenush88 ja som pri antike pribrala 15kg.do 1roku a pol.mala som naplaste evra.a potom som si dala nehormonove teliesko a nejak sa mi vaha drzala.

zdenush88
6. nov 2010

@lenka1108 heh ja som pri antike ako tak schudla a po vysadeni pribrala...cudne, ze? 😒
inak gate...uz aj mne su male, nie male ale tlacia ma na podbursko a je mi to neprijemne...mnoooa tie krize... a vsetko, mas to teda fakt 50 na 50...ale podla mna SI ! 🙂

zdenush88
6. nov 2010

heh bola som pri zrode noveho zivota, rovno 5ks... francuzkych buldockov.... 🙂

lenka1108
6. nov 2010

@zdenush88 jeeeej to je super.moj manzel tuzi po americkom.po tom co je taky nizky,tusty a ledva chodi a skoro len spi 😀 taky sa mu strasne paci.a to je vas psik ?
ja mam yorka.akurat ho idem okupat....

zdenush88
6. nov 2010

@lenka1108 nie mi mame francuzáka tento je taký zivsi trochu al epritael zboznuje tiez anglicke buldoky... strasne si chce jedneho kupit...ale my mame este dve civavky doma... 🙂

lenka1108
6. nov 2010

jej to mate zverinec teda riadny... 😀 hod nejake foto.aj ja som chcela civavu ale mangel bol radsej za yorka.ale som rada.je to milacik 😉

lenka1108
6. nov 2010