icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

jaya47
5. nov 2010

Aha a vysledok budem mat v pondelok.

embabuli
5. nov 2010

@jaya47 no letim ja do roboty, ale jaya myslim na teba a najviac stasticka zelam nech to vyjde!*

embabuli
5. nov 2010

@jaya47 ja som to tiez musela mat posunute aspon o tyzden, preto som bola prestrasena, preco 38DC mam hcg len 256...
a nemozes ich ukecat?..ja som prosila sestricky a po odobrati krvi som zavolala za dve hodky a uz vedela vysledok 🙂

jaya47
5. nov 2010

@embabuli Myslim, ze to neukecam, lebo vsak to zobrali iba do labaku. Ale sestricka sa tak ospravedlnovala, ze myslim, ze ked zisti vysledok, tak mi zavola.

maxiberuska
5. nov 2010

čaute, tak ako, vidim že nic moc dneska, aj ja som nejaka na figu, nič ma nebaví, len polieham a rozmýšlam.. 😒

maxiberuska
5. nov 2010

včera mi kamoška poradila, že mám možno prievan v uchu a preto ma bolí tá rana od zuba, tak som zišla do vchodu, zapalila cigu a strčila ju do ucha a tak som tam stála 🙂 zrovna išiel domov sused, pozeral, čo to tá robí, komické, ale dneska sa mi ulavilo, tak možno to zabralo 😀

lenka.s
5. nov 2010

Ahojte, mozem sa pridat ?

maxiberuska
5. nov 2010

@lenka.s ahoj, jasné

peony
5. nov 2010

Bola som si kupit tehotenske nohavice,lebo bezne rifle mi vadia,su mi neprijemne.Pritom som vobec nepribrala a ani mi nenarastlo brusko...Dnes je krasny den a strasne si vychutnavam tento klud.Ja mam vyhodu,ze som majitelka firmy a viem si sama korigovat pracovny cas,lebo dnes sa len flakam po vonku 🙂 . O hodinku odchadzam na chalupu,nacerpam pozitivnu energiu,oddychnem.
Inak brusko aj mna trosku pobolieva,ale tak cudne - urcite je to roztahovanie maternice.

lenka1108
5. nov 2010

ahojte...tak stk som presla s odretymi usami ale presla 🙂 a ako som parkovala pri kancelarii tak sa mi pokazilo okno 😀 tak teraz mi ho kamarat opravuje 😉

@jaya47 je mi to luto ale treba verit 😒 tak sme na tom rovnako, budeme cakat do pondelka nejak to zvladneme 😉

lenka.s
5. nov 2010

maxiberuska, dakujem, zatial sa tu hlasim len tak opatrne, lebo mam toho za sebou vela a bojim sa strasne, kazdopadne sa snazim byt optimistka, preto som sa rozhodla pridat do debatky 🙂

penn
5. nov 2010

@jaya47 oo no teda, tak veru, ked sa clovek trapi tak takyto omyl teda velmi nepomoze. tak hlavne aby si mala pekny pokojny vecer s partnerom. dufam, ze ta nieco zamestna aby ti rychlo presiel cas kym pridu vysledky a budeme sa vsetci tesit.

zdenush88
5. nov 2010

@peony ahoj no aj ja som si uz kupila tehu rifle, lebo ma ostatne tlaci na brusku a bolí ma to... vsak sa píse ze sa mozu nosit od zaciatku tehu .. tak co... 🙂 alebo este leginby su ok, vytiahnem ich vysie a neni ziaden problem.. 🙂

zdenush88
5. nov 2010

@lenka.s musim hlavne verit, ze to dobre dopadne....! my sme sa tu tak s babami rozhodli ze ideme pozitivne mysliet, a ze jednoducho to vsetko dopadne na vybornu! 🙂

zdenush88
5. nov 2010

@maxiberuska heh vytaj v klube s tym nic nechcenim a oddychovanim...ja takisto... 😉

zdenush88
5. nov 2010

@jaya47 ahoj no nemusi s anosit ale mna ostatne tlacia a boli ma to...este leginy su ako tak...ja neviem asimama teraz daku citlivu maternicu alebo co...
a ozaj..je mi luto ze sa to tam pokaslalo,ale uvidis vysledok bude opat pozitivny... 🙂

nawal
autor
5. nov 2010

dnes mam spavi den,som spala doobedu a teraz navecer. a uz sa tesim vecer do postele 😀

maxiberuska
5. nov 2010

@zdenush88 aj ja už sa chystam, nejake si kupit

zdenush88
5. nov 2010

@maxiberuska ja uz mam len si ich musim skratit ale objednala som si dalsie aj z bonprixu, tam je dobra cena a aj vsetky velkosti... 🙂

maxiberuska
5. nov 2010

ja pozeram na nete, ale najlepsie sa mi to zda vyskusat, takto to kupit, ked nieje este brusko, nevim, a kolko stoja na tom bonprixe?

peony
5. nov 2010

Neviete mi nahodou poradit?boli ma hlava,co si mozem dat?

lenka1108
5. nov 2010

cafte kocky...huraaaa ja lezim.konecne som sa po celom dni zvalila na gauc 😎 😎 achhh to je klud.mala uz hajinka pes cuci v posteli a ja sama v tme s pocitacom na kolenach relaxujem...
unavena som ako pes a ani neviete ako vam zavidim ze si mozete cez den pospat... tesim sa ked ma doktor vypise na rizikove a ja zamavam v praci a poviem bye bye 😀 aspon na nieco bude to rizikove dobre 😀
zajtra ma caka velke upratovanie.bo som tu mala to krsna 3 dni a je to tu katastrofa.iny bordel.ale tesim sa na to.boze ani neviem preco 😀 😀
co vas caka cez vikend???

zdenush88
5. nov 2010

@maxiberuska okolo 24 -26 euro vsetky velkosti. Ja si z tade vela objednavam... uz sa zlepsili aj kvalitov a maju vsetky velkosti za jednu cenu...

zdenush88
5. nov 2010

@lenka1108 ja vobec neviem co budem robit cez vikend... zajtra je jedna akcia v praci ale este som sa nerozhodla ci pojdem robit alebo zavolam babu...ked tam budem, budu na mna tlacit aby som prezradila co je so mnou a tak...a ja sa mozno necham zlomit ale to nemozem!!

lenka.s
6. nov 2010

@zdenush88 ok, tak sa pridavm a idem pozitivne mysleit s vami 😀 ... akurat, ze mna matie to, ze nemam absolutne ziadne priznaky ... okrem nespavosti a obcasneho pobolievania krizov .... a zacala som chudnut 😅 ... navyse ma chytila hnusna viroza a kaslem ako tuberak 😒 , ale co ... bude dobre a basta, musi byt

no a na temu vikend, ja som mala vela planov, ale nakoniec asi ostanem pri lezani v posteli, aspon kym neprejde kasel 😉

zdenush88
6. nov 2010

@lenka.s ani mne neni zle, zatial je vsetko OK takže som rada. teda aspon z mojho pocitu...bojim sa tej utornajsej navstevy u doktorky... bojim ale aj teším... nech mi to potvrdia.. 🙂

aniicka24
6. nov 2010

ahoj uz ste boli na u gynekologa?ake robil vysetrenia?ja si to uz neako nepametam a idem tam teraz v stredu 😀

embabuli
6. nov 2010

@aniicka24 ahoj 🙂
vezmi krv na potvrdenie hcg, kuknu ultrazvukom ci nieco nevidno, to je ak asi vsetko zatial 🙂
pripadne ta trosku nastrasia alebo tak ;)

lenka.s
6. nov 2010

@zdenush88 tak drzim v utorok palce, inak aj ja idem v utorok k dr, na kontrolu ... ked ma bude pocut, ako kaslem, myslim, ze sa veelmi "potesi"

@aniicka24 je to individualne podla toho, ake ma lekar zauzivane zvyky ... vacsinou vezmu krv na potvrdenie a ked je hcg dost vysoke, robia aj usg ... a ako pise embabuli, pripadne este troska pacientku vystresuju ...

aniicka24
6. nov 2010

no dakujem a ako vystresuju???