Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
...a myslite ze mne budu brat krv ked som objednana na pol 12? ci rovno urobia usg?
no s tou krvou by to zaujmalo aj mna lebo ja som tiez objednana na pol 12.a v ktorom tyzdni uz bije srdiecko???
@zdenush88 ja idem na 7.15 hod v utorok
@zdenush88 mne bude určite brat, potrebujem vysledkyposlat svojej lekarke na štítnu žlazu
@maxiberuska tak tebe asi krv vezmu, vsak vacsinou bravaju tak ráno... no ja som zvedavá 🙂
@zdenush88 dneska som vobec nespala, bolelo ma brucho, moj pri mne chrapal, to bolo niečo....
@maxiberuska na stitnu? boze niekedy rozmyslam ze ci ja nemam nieco so stitnou ale este mi nikd nerobili ziadne vysetrenia..... 😒 rozmyslam o tom kvoli vahe,lebo som dost rychlo pribrala a nemam pocit ze by som len zrala a zrala... 😒 no teraz to uz asi nezistim..
@maxiberuska ja práve naopak... som spala natvrdo od 10 do pol 6 tak som rada, ale už ma láme. Abruško už nebolí? 😒
@zdenush88 už nebolí..ja sa ličim na š.žlazu už od 14 rokov, aj mám silné lieky a treba v tehotenstve zvýšit dávku, tak preto teraz potrebujem výsledky ..može sa aj priberat, aj chudnut, ja mám stale vahu 53 kg, už asi 10 rokov si držím
@maxiberuska no takt o ti nezavidim, tie lieky a tak.... mam kolegynu v praci ta sa tiez dlhodobo lieci na stitnu a pokusaju sa o babo vyse roka a nic..... 😒 myslis ze je to aj tymi liekmi?
@zdenush88 neviem, ja som otehotnela vždy na šup....
@zdenush88 mozno ti vezmu, hcg sa nemusi brat na lacno 😉 , ale nie vzdy beru krv, ked je uz vidiet tehotenstvo na usg ... moja predosla gyndoska urobila usg a pre istotu este vzdy brala aj krv .... kym ma uznala za tehotnu, stihla som vzdy potratit .... teraz mam lekarku, ktora vzala krv, o hodinu mala vysledky a dalej neriesila, dala mi lieky, po tyzdni kontrolny odber a teraz v utorok uz idem len na usg ... dufam, ze uz nieco bude vidiet
@maxiberuska na stitnu ti berie krv gynekolog ? mna endokrinologicka poslala rovno do labaku na krv a s vysledkami idem na kontrolu, ale sa bojim, lebo beriem vela liekov a ona mi dalsie este prida ... resp zvysi davku, chudak moja pecen
@lenka.s než som sa prestahovala, chodila som k nej, ale teraz som mimo, tak napísala mojmu gynekolog.v prípade tehotenstva, aby mi urobil testy a ja jej to zavolam a dohodneme si davku 😉
@zdenush88 no ja som priberala tak, ze 15kg za tyzden .... po kratkom case som mala navrch 50 kg a vsetci mi tvrdili, ze sa prejedam .... nakoniec som nasla endokrinologicku, ktora ma zacala liecit a za rok som sa zbavila 40 kg z 50 ... uz mam navrch len 10, ale kedze, odkedy som tehu, chudnem, tak uvidime 😎
no a neviem, nakolko ma stitna vply na otehotnenie, ale kym som sa neliecila, otehotnela som vzdy lahko, no potracala som, odkedy sa liecim, som prvy raz tehotna a zatial to vyzera nadejnejsie ako kedykolvek doposial ....
@lenka.s to máš pravdu, treba mat lieky ,inak sa aj rodia choré deti
@maxiberuska a na zaklade coho zvysuje davku ? nemozu lieky na stitnu nejako ohrozit tehotenstvo ? hrozne sa bojim, beriem lieky aj na krv a cukor + duphaston, lebo mam pco, velakrat som potratila a aj to jedine uspesne tehotenstvo bolo velmi rizikove .... teraz mam stres z toho, ze mi nic nie je, nemam ziadne priznaky a neviem, co to ma znamenat 😖
@lenka.s prave naopak, musis mat lieky, babo si berie z teba a tebe chýba
@lenka.s ja po vysledkoch beriem davku euthyroxu 100 denne, a teraz mi zvyši aj na 120 určite
@maxiberuska no ja teraz beriem 50-tku a gyndr to chce dvihnut na 100, endokrinologicka sa zatial nevyjadrila k vysledkom, v pondelok jej mam volat
ozaj a este taky problem mam, robili mi vyter a vysiel mi streptokok, neviete nahodou, co s tym ?
@lenka.s tak uvidis čo ti povie
@lenka.s fuha no pekne... ja som mala napr take leto ze som pribrala zan cez 10 kg.. potom som bola v zahranici a tam opat plus 15kg...a potom som nieco schudla ale po vysadeni antikoncepcie som zase dala nieco hore, co teda nechapem... 😒 asi to budem musiet potom vazne riesit alebo co... 😒
..., dufam, ze tento raz ti tehu dobre dopadne, držím palce!
Do toho pozitivneho pristupu idem s vami 🙂.Vcera ma neuveritelne bolela hlava,pisala som mojmu doktorovi,ze co mozem a vraj paralen mozeme.Inak ja tiez nemam ziadne tehu priznaky a ani chute.Obcas ma pobolieva brusko,ale to je vsetko.
ahojte babulky.no ja stale bez mrchy.najradsej by som zajtrajsok prespala.ufff nemozem na to mysliet... baby doslova "kozy" mam ako lojdy 😀 isto sa smejete ale fakt.zdaju sa mi byt strasne tazke.este ze neni chlap doma bo by som ho s nimi asi privalila ak nie hlavu rozbila 😀 😀
ked som bola dnes v tescu zacali ma bolet akosi krize. ale to zase chvilkovo.brucho mam sfucane a dnes mi aj vadilo pri soferovani ako ma gate tlacili tak som si rozopla gombik 😅 😅 takze som 50 na 50.
ale pozitivny pristup urcite berem a idem s vami do toho 🙂 🙂 🙂
@zdenush88 ja som pri antike pribrala 15kg.do 1roku a pol.mala som naplaste evra.a potom som si dala nehormonove teliesko a nejak sa mi vaha drzala.
heh bola som pri zrode noveho zivota, rovno 5ks... francuzkych buldockov.... 🙂
jej to mate zverinec teda riadny... 😀 hod nejake foto.aj ja som chcela civavu ale mangel bol radsej za yorka.ale som rada.je to milacik 😉

@aniicka24 no mne prvu vec co lekar povedal ked sme videli na uzv getsacny vacok a som sa strasne zacala tesit ze hura je tam kde ma byt...20% tehotenstiev sa potrati, aby som si to uvedomila..
ale skor to vravel preto, aby sme si rozmysleli komu vsetkemu to takto skoro oznamime...