icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

lenka1108
6. nov 2010

dufam ze mi to nevymazu 😀 😀

lenka.s
6. nov 2010

@lenka1108 jeeeej, aj my mame yorka 🙂 a este westiika

nawal
autor
6. nov 2010

@lenka1108 lenka a kde byvate? podla foto sa mi zda na take irsko, skotsko

lenka1108
6. nov 2010

@nawal no zili sme 5 rokou v irsku ale uz sme rok doma.inak som z povazskej.

lemge
6. nov 2010

ahojte dievcence,mozem k vam,? 🙂 som v 6tt a nemam skoro ziadne priznaky..akurat nafuknute brucho.a prsia sa mi zda ze mam stale rovnake 😖,vo stvrtok sa chystam na kontrolu,myslite ze by uz mohlo byt vidno nieco?to by som mala byt 7+1tt-myslim-podla posl.menzes.

lenka1108
6. nov 2010

@lemge vitaj medzi nami... brucho mam aj ja nafuknute ale este neviem isto ci z tehotenstva alebo mrchy ktora by mala zajtra dojst.ale dufame ze nedojde... 😉

zdenush88
7. nov 2010

@lenka1108 no.....my mame teda zverinec a teraz bolo doslova take plodne obdobie... civavka mala 4 krpce, jedno sme si nechali, tato francuzáčka ma a cakame este na prirastky od westíka.... 🙂 potom uz budem na rade ja... 🙂

zdenush88
7. nov 2010

🙂 @lemge ahoj aj ata tu vítam.... =) ja idem na usg v utorok a veeeelmi sa tesím! 🙂

peony
7. nov 2010

Ja pojdem na usg v utorok,alebo v stredu,podla toho ako budem stihat,ale uz sa tesim.
Inak my mame doma tiez riadny zverinec-labrador,kocur,potkan a andulka.Mame veselo 🙂

pisulitka
7. nov 2010

@lemge malo by byt vidiet uz aj srdiečko, lebo ja som bola v 5+1 a mam prist teraz v 7+1 vraj to uz bude vidiet inak sme na tom skoro uplne rovnako ja budem vo stvrtok 7+2 😀

pisulitka
7. nov 2010

@peony ja som tiez nemala ziadne priznaky skoro do 6t len prsia a brucho teraz mi uz byva aj zle ale nevraciam - zatial,
my mame labrosku 4mesacnu, 3 macky ale tie si ziju svojim zivotom na dvore, tak dufam ze to budeme zvladat 😀

lenka1108
7. nov 2010

@zdenush88 jeeej tolko steniatok... ja chcem dat kryt mojho ale zatial nepoznam nikoho kto ma slecnu 😀

babulky vzdy ked mam dostat mrchu pride hned pri prvom moceni a dnes nic...tuk tuk tuk...som ako na ihlach ☹

dandeska
7. nov 2010

Jaj ale ste toho zase popisali, rozmyslam, ci sem este pisat ☹ .....teraz budem uz robit skoro kazdy den a nebue cas len sem tam mozno. 😖 Inac robota celkom v pohode, co je tazke nerobim a tak sa to da zvladat.Az na to, ze sa neviem v noci vyspat lebo mi je zle, musim sa posadit, dat si Gaviscon nech ma preidu kyseliny a tak po sediacky zaspim a len sa asi zosmyknem naspat do postele 😀 Strasne ma nafukuje a boli ma potom bucho.....jaj nebue toto jednoduche...chuda moja midwife si uzije so mnou, ked sa takto budem stale stresovat.
Dufam, ze u vas vsetko v pohode, nestiham vsetko citat, pozeram, ze ste sa rozdebatovali o psikoch, my ziadne zvieratko nemame.
Tak ja zase idem trosku si polezat este pred robotou, nech vladzem. Zajtra mam volno, mozno odtanem dlhsie. 😉

diorka
7. nov 2010

Baby, ja sa tiez zberam bud v stredu alebo v piatok k dr., len sa strasne bojim, uz nechcem znova zazit, ze babu nebude byt srdiecko 😢 tak dufam, ze vsetko bude ok! Na jednej strane sa strasne tesim a na druhej strasne bojim!!!!

lemge
7. nov 2010

ahojte.ja teraz neviem ci to dobre ratam 😕 posled. menzes som mala 29.9,ktory tyzden som teda???dnes som 6+4tt??poradte.mam v tom chaos...

@pisulitka ten termin mas vyratany podla posled.mrchy?
@lenka1108 a robila si aj testiky?drzim ti palce ,nech ta hnusoba mrcha nedojde... 😉

lemge
7. nov 2010

@diorka juuuj to je mi luto..,tak tohoto sa boji asi kazda tehulka 😒 neboj,treba pozitivne myslet,verim ze vsetko bude tak ako ma byt.aj ja sa tesim ale zaroven aj bojim,a je to asi prirodzene...inac mame skoro rovnako stare dcerenky 🙂 danielka vravi ,ze mama ma v brusku slimaka 😀
@dandeska ahoj,ze sa tak blbo pytam -co je to ta midwife?-alebo teda kto?

lenka1108
7. nov 2010

@lemge robila som si testiky ale neuspesne.prvy bol s takou slabulilinkou ciarkou ale dalsie uz nic.a to bol ten rapid clear ci ako sa to vola... midwife je v podstate porodna asistentka. v irsku boli skvele.samozrejme tam je uplne iny pristup doktora k pacientke ako tu....

stale nic baby ani ma brucho neboli nic...modlim modlim modlim 😉

lemge
7. nov 2010

@lenka1108 a kolko ti meska?ja som si prvy robila 25DC,myslim ze 10 dni po opl.a ani naznak!bola som tak dohodnuta s doktorom,lebo som brala duphaston,a ze ked bude test negt-tak mam duph.vysadit,a ak pozit,tak pokracovat v uzivani.tak som aj urobila...lenze kramy nedosli,urobila som test a slabulinka tam bola 🙂 to bol 29DC.vobec som to necakala,lebo som v tomto cykle mala aj 4cm cystu.

maria30
7. nov 2010

ahojte dievčatá.. asi budem patriť do vašej témy.. dnes som si robila test a boli silné //... len sa trochu bojím, lebo po trochu špiním.. ale mala som to pri všetkých mojich deťoch, takže snáď to bude dobré.. 😖

maria30
7. nov 2010

@lenka1108 ja som si robila test pred týždňom a tiež bol negatívny... aj som bola na sone, lebo mi nebolo dobre a nič nebolo vidieť... a dnes som mala už silné dve čiarky... aj mi bolo povedané, že v 4.týždni ešte neni nič vidieť a nie všetkým ukáže že je testík pozitívny.. 🙂 držím palce, aby bol testík o pár dní s dvoma // 🙂

maxiberuska
7. nov 2010

@maria30 ahoj 🙂

maria30
7. nov 2010

@lemge v 7+1 ako píšeš je už vidieť a počuť aj srdiečko... 🙂 ak si mala poslednú mrchu 29.09., tak by si mala byť v 5+4 🙂 to je šiesty týždeň a v šiestom týždni už tuším tiež vidieť srdiečko...

maria30
7. nov 2010

@maxiberuska ahoj 🙂

maxiberuska
7. nov 2010

@maria30 vitaj do klubu 🙂

lemge
7. nov 2010

@maria30 a ako si to vyratala ze som dnes 5+4tt,to by som chcela vediet, 🙂 ja som myslela ze zalezi na posl.menzes. 😕

maxiberuska
7. nov 2010

Ako sa dnes máte?Ja som ešte v pyžame, dneska máme doma pyžamový den 🙂

maria30
7. nov 2010

@maxiberuska Ďakujem.. len dúfam, že sa neteším predčasne... budem kľudnejšia, až budem po kontrole... 😖

maxiberuska
7. nov 2010

@lemge ani ja ešte presne neviem v kolkom som, posl.som mala 24.9, v utorok idem na gynu

maxiberuska
7. nov 2010

@maria30 to verím, asi si si užila svoje, ako pozerám... ☹

maria30
7. nov 2010

@lemge áno.. písala si, že posledná menzes u Teba bola 29.09 - prvý deň menzes.. tým pádom Ti to tak vychádza.. ja som mala poslednú 03.10. a mne to vychádza presne 5týždeň... inak dá sa to prekontrolovať aj na stránke www.tehotenstvo.academy.sk , ja som sa to naučila podľa toho rátať.. a vždy mi to sedelo.. teda aspoň zatiaľ 🙂