icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

zdenush88
8. nov 2010

@lenka.s inak ohladom toho grcania... strasne ma nastval jedel clanok na dive ci kde to, ze zeny ktore nemaju nevolnosti maju o 20% vyssie riziko potratu... a teraz ako co... sa uzm am strachovat lebo mna nenapína alebo o..potom sa tam vyjadrovali baby v diskusii ze je to debil, tenc o to napisal, ze teda strasit tehulky, ze kolkym nebolo zle a maju zdrave a krasne deticky... fakt debil novinár ci ako to nazvat!
@embabuli veru veru aj tomu mojmu by sa zislo... 🙂 nech vie ako sa ma o mna, nas start..ale ja to zarial ieism tak, ze som mu dala citat knihy o tehotenstve...a ked raz nemoho spat tak bldil po internete a hladal si temoy ohladom tehotenstva a jeho ulohy ako partnera v nom... 🙂 ze to teda nie je len o tej insemenacii... 😉
@ivulik20 aj ja idem zajtra!!! tesííím sa... 😀
@veronkaj ahoj ja som mala tiez take priznaky veeeelmi skoro po ovu... tak dufam ti to vyjde rovnako ako mne 🙂

zdenush88
8. nov 2010

inak... co poviete na mena, ktore maju s priezviskom rovnake inicialy, napr. krpec bude mar priezvisko po priatelovi , vsak jasne... 🙂 on je priezviskom Sámel a mne sa strasne paci meno na dievčatko Simonka Sámelová, a chlapček aj Samuel Sámel ( okrem iných...)... on tvrdí že to je ako esesáci, čo ja ani neviem čo je... 🙂že sa im budu v skole vysmievať.. 😒´ale pomaly ho na to lámem... 😉

embabuli
8. nov 2010

@zdenush88 my sme sa vcera smiali na tomto clanocku:
http://www.mamaaja.sk/ActiveWeb/Article/2102/po...
obaja sme do seba: Vidis vidis!!
😀

no je sranda, ze takato velka zmena a ko to rozdielne prezivaju muzi a zeny,...

tamtamka26
8. nov 2010

Ahojte.... ja mám termín 30.6.al. 1.7. 2011a čakám svoje 2hé dieťa po 5 rokoch.... tento štvrtok idem 1x k dr. býva mi všelijako, priamo nevraciam, ale ani dobre mi nie je ☹ teším sa na naše spoločné vykecávanie!

ivulik20
8. nov 2010

@tamtamka26 ahoj a vitaj .-)

ivulik20
8. nov 2010

inak, baby beriete nejaké vitamíny ? ak ano, poradte aké sú dobré... díkes

veronkaj
8. nov 2010

@zdenush88 no veru čím ďalej mám viac to podozrenie, aj teraz som si dala oblúbenú kávu že veď ráno nech ma preberie a normálne mi nechutí, teda je dobrá. len mi akosi stojí v krku.

no dám vedieť, musím ešte počkať, a kedže som nedávno potratila tak počkám s testovaním .

peony
8. nov 2010

@ivulik20 ja beriem femibion 800,vraj je vynikajuci

lenka.s
8. nov 2010

@zdenush88 akoze ten clanok som citala aj aj a som skoro onemela ... poznam kocku, ktora prave naopak koli extremnym nevolnostiam tehotenstvo nezvladla .... inak zasa netvrdim, ze mi uplne nic nie je, citim sa tak cudne, len proste neblinkam .. a nic mi nechutiii

miskadusko
8. nov 2010

@ivulik20 ja som si kúpila Calibrum babyplan, je to pre snažilky a na prvý trimester...
@zdenush88 sranda ale môj gynekolog sa volá Sámel 🙂 a ja si myslím že tie mená nevadia. my ak budeme mať syna tak možno bude jakub jančo... tiež je to podobnééé. je to iba o zvyku 😎

zdenush88
8. nov 2010

@veronkaj no mne hned v ten den ovulky bolo zle...a potom kazdy den, pálila ma záha, hlava sa mi točila, bola som unavená-..a odrazu...ked som si urobika test a bol pozitivny, a ked mi vynechala ms, tak mi ostalo zazracne dobre.... 🙂

dandeska
8. nov 2010

@lemge Ahoj, midwife je v Uk nieco ako porodna baba, tu ma funkciu nasej gynekologicky az na to, ze okrem krvi a pocuvania babatka sa ta nedotyka 😀 Ku nej sa tu chodi na pravidelne kontroly, ona vsetko zapisuje a rozprava sa s tebou 15 min kazdy mesiac 😀

zdenush88
8. nov 2010

@miskadusko no ja som pocula aj take,m ze ludia ktore masju rovnake inicialy mena ,cize S.S. alebo J.J. ze su velmi uspesny.... 🙂 takze chcem dopriate mimi to najlepsie... 🙂
@lenka.s ved aj ja, akoze citim ze sa nieco deje, hlavne vdaka krížom a nemam chut na sladke, a tak ale negrciam a tak... ked som to citala, tak som sa vazne aj zlakla...ale...ze to mozu vobec nieco taketo vypustit z huby!

lenka.s
8. nov 2010

@ivulik20 ja neberiem zatial nic, len kyselinu listovu ... dr mi povedala, ze staci od 2. trimestra ...

dandeska
8. nov 2010

@tamtamka26 Ahoj, drzim palce a vitaj medzi nami tehulkami 😉
@veronkaj Ahoj aj tebe vela stastia nech sa k nam cim skor pridas 😉

lenka1108
8. nov 2010

ahojte baby tak ja som rano zaspala.mala celu noc kaslala tak som bola strasne rozbita...ale zajtra o 8 ma zobere aj ked ma operacny den a ja idem do tn az na 11 tak v pohode stiham.
baby prave som bola na wc a vsetko ma strasne boli.myslim posva.taka divna tupa bolest ako keby som bola po sexe ale samozrejme som neni 😉 .mrcha nedosla dnes som 29DC.uvidime zajtra co mi teda povie...

ja berem zatial iba kys.listovu.ak mi to zajtra potvrdi tak zacnem calibrum mami.tak sa to tusim vola 😉

lenka.s
8. nov 2010

@zdenush88 no ved to ... ale prave koli tomu clanku som sa dr stazovala, ze mi nic nie je, ze sa citim az podozrivo fajn a ona ma pocuvala s otvorenymi ustami, tvarila sa akoze vazne a ukoncila to sirokym usmevom .... a je tiez pravda, ze pri tehotenstve s Tomaskom mi sice bolo poriadne zle az do 28tt, ale zacalo to v niekde v 9tt , cize teoreticky by som este mala aj cas na nevolnost

veronkaj
8. nov 2010

no dúfam že sa pridám

mám síce možnosť si ísť urobiť už z krvi test a to už na 9 deň od snaženia vedie pekne zachytiť hodnotu ale povedala som si že počkám, ja to cítim, a radšej počkám a keď tak urobím test teraz v piatok to bude 24 dc to by už mohol ten rapiclear s citlivosťou 10 zachytiť.

zdenush88
8. nov 2010

@lenka.s no ja si tiez myslim, ze ti enevolbosti s ami nevyhnu,len zatial ich az take silne nemam,...ze az vtedy ked zacne babo naberat na sile... 🙂

zdenush88
8. nov 2010

...jeeej dnes mi prisli od jednej mamicky tu na MK perfektne tehu nohavice... take cierne sportove a sa z ich straaasne vytesujem,lebo mi padli ako uliate .... co som teda necakala pri mojich bokoch... 😉 a stáli ma len 4 eura a pritom su ako nove.... 🙂 juuj hned sa citim lepsie...! 🙂 🙂

zdenush88
8. nov 2010

@veronkaj no mne rapidclera nezachytil...uz sme sa tu ot om bavili, takze sa budem opakovat,ale mne na 27dc rapidclear s cit. 10 nezachytil nic z ranneho mocu, na obed v ten isty den som si urobila pruzkovy mamatest s cit. 10 ( a ten bok urceny od pveho dna po vynechani ms) a tam sa mi objavili krasne dve ciarky... 🙂 tak neviem o com je potom ten rapidclea, aj ked tam pisu ze je to od 3.dna po ovu...klamú... 😉

dandeska
8. nov 2010

@ivulik20 Ja beriem Pregnacare,co obsahuje 400mcg kys. listovej, vela inych vit a min(vit:D, E, C, K, B1, B2, B3, B6, B12, zelezo, zinok, selen, magnezium, biotin, jod, med....) + beriem 300mg DHA, 600m Omega-3 ryb.olej, 60mg EPA to su 2 tabletky a mozem ich brat uz 2mesiace pred snazilkovanim az do konca kojenia 🙂 Nic ine mi netreba az na ten Aspirin od 12tt.

lemge
8. nov 2010

ahojte.dobre ranko 🙂 ale ste sa rozpisali.mna vcera vecer pochyttila taka unava,ani talentmaniu som nedokukala.taka som bola unavena ze sa mi tazelo aj dychat.a rano mi byva zle ako sa zobudim,ale zle od hladu,ked sa najem je ok 🙂 no a dnes to pocasie-no hruuuza 😖 tu leje a leje.a ja by som spala....malá mi vari kavicku a polievocku,musime sa nejako zabavit 🙂

pisulitka
8. nov 2010

@lemge ano podla toho, skus tehotenska kalkulacka.sk

miskadusko
8. nov 2010

@zdenush88 takže budeme mať inteligentnéé deti??? to je super !!! 😀 a čo sa tíka tej nevolnosti to vôbec neber na velku váhu. mne pri prvom tehu nebol za tých deveť mesiacov vôbec zle, ani raz ma nenaplo ani raz som nevracala, nemala som žiadne chute ani odpor k niečomu. a mám zdravého a velmi živého syna 🙂 takže z toho si hlavu nerob. je to podla mna nejaká kravina

zdenush88
8. nov 2010

@miskadusko inteligentne neviem, ale tak hadam im dáme niečo do výbavy... 🙂 mne sa mam cuduje, mame restiku a ja normalne chodim po kuchyni, a mne nic nie je... ona furt tvrdi ze len co by zacitila napr drzkovu polievku ze by grcala... 🙂

miskadusko
8. nov 2010

@zdenush88 budme radi že nám nič neni 😀 😀

lemge
8. nov 2010

@miskadusko ahoj jeej ty si z trencina?ja som tiez trencanka,ale uz byvam v ba.ozaj a ten tvoj dokto r samel,to je ten s nausnicou v uchu? 😀 len tak sa pytam lebo viem ze je taky v trencine 🙂 ja som chodila predtym mikusovi do meriny.
@zdenush88
@veronkaj mne rapid clear ukazal najslabsiu len takeho ducha,oproti inym.a v lekarni mi radili-vraj najspolahlivejsi 😖

veronkaj
8. nov 2010

@zdenush88 tak máš skúsenosť že mamatest s citlivosťou 10 je lepší??? no budem čakať aj ked najradšej by som sa zobrala a išla na tú krv ale zase už mám zmeneného gynekologa a ten má v amb uzv takže ked pôjdem k lekárovi tak urobí uzv a budeme istejší.

zdenush88
8. nov 2010

@veronkaj hej mame s tym taku skusenost... ked osm si urobila ten rapidclear na 27dc a videla len 1 ciarku, boal som z toho riadne zdeprimovna,lebo som mala nevolnosti a tak..medzitym mi ale prisiel balicek z lekarne kde som mala objednane pruzkove mamatesty a soms i zase pre istotu urobila, hned v ten den anobed a cierky tam boli, takze ak mas moznost kupit simamatest tak si ho urcite kup!