icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

zdenush88
8. nov 2010

@miskadusko ved hej asi som aj rada... 🙂

veronkaj
8. nov 2010

@zdenush88 môžem sa opýtať tebe začali nevolnosti už pred tým ako si mala dostať menzes?? a u nás majú mamatast ale ten 20 citlivosť ten 10 je asi ťažšie zohnať

miskadusko
8. nov 2010

@lemge áno to je ten s tou náušnicou. ja ku nemu velmi rada chodím, sestričku mu robí jeho manželka a je tam také príjemné prostredie. a kde si v trenčíne bývala? ja do svojich 25 na juhu a teraz bývame s mužom na sihoti.

zdenush88
8. nov 2010

@veronkaj no ono to bolo tak, ze mne zacalo byt zle v sobotu 16.teho...a to som mala akurattak ze plodne dni... ma pálila záha, nechutilo mi jesť, a celkovo bolo mi tak cudne... uz som si myslela ze si to navravam a druhy tyzden som musela chodievat spávat po robote lebo som to nezvladala, taka som bola unavená...citila som aj take bolesti v podbruskum to mi bolo povedane ze je zahniezdovanie.... mozno som si to, ze mi bolo zle sposobila ja psychikou, neviem ale teraz mi uz tak zle nebýva...akuart ma vedia nenormalne zaboliet krize... 😉

maxiberuska
8. nov 2010

Baby, mne je na figu, ešte , že som doma, aj to počasie, no idem ja pekne do postele 😒

lenka1108
8. nov 2010

@maxiberuska zavidim ti aj ja by som sla spat hned. 😒 😒

veronkaj
8. nov 2010

tak to aj ja by som išla večer ma bolela hlava z migrény takže mám náladu 0 ale skúsim pozrieť ten mamatest 10 a počkám a potom skúsim testnúť tak v piatok, že čo bude.

zdenush88
8. nov 2010

@maxiberuska ti závidím..ale ja sa za hodku-dve tiez chystam do hajan, viacej asinevydržím.... ešte že si to možem tak zariadiť...

aniicka24
8. nov 2010

ja vám závidím že si môžete ísť do hajan aj by som chcela 😔 ale nemôžem lebo za chvílu idem do práce a budem tam trčať do 23:15 ☹ ☹ ☹

ivulik20
8. nov 2010

je mi zle.... 😒

lenka1108
8. nov 2010

@ivulik20 no ja som sa bola prave porozpravat so zachodovou misou 😀
obed sa dlho vo mne neohrial.mnam taka som bola hladna a je to v rici 😀 😀 teda v zachode 😀 😀 😀

ivulik20
8. nov 2010

@lenka1108 mne ani nieje na vracko, ale otrasne sa cítim. teraz som sa najedla a uvidím...ale zatial som ešte ani raz nevracala 🙂 len by som spala a spala a musím byť v robote 😔

lemge
8. nov 2010

@miskadusko ja som byvala na soblahovskej.na trencin nedam dopustit,chodievame tam casto,mam tam celu rodinu..

lemge
8. nov 2010

@lenka1108 tak to je dobre znamenie-objimanie zachoda 😀 ja som este nevracala adufam ze ani nebudem.byva mi divno od zaludka,to mi staci 😀

ozaj baby,mozete spavat este na bruchu?ja uz som zistila ze mi nieje na bruchu 2krat prijemne.tlaci ma brucho,a aj prsia trochu.ked som bola 1krat tehotna mala somm ich ale bolestivejsie.dufam ,ze je to v poriadku,ze ma moc nebolia 😕

tamtamka26
8. nov 2010

@ivulik20 ja užívam Calibrum babyplan... začala som už vtedy, keď sme sa rozhodli mať druhé bábo....

tamtamka26
8. nov 2010

baby a ako berú vaši chlapi tú únavu??? môj mi akosi nechce veriť, že som unavená, chodil by po obchodoch so mnou, na prechádzky a mne sa veru nechce....že je to akosi skoro tvrdí.... a už ste to oznámili aj okoliu???

peony
8. nov 2010

zistila som,ze ked dlho chodim,tak ma pobolieva brusko a som utahana ako pes.Co bude,ked bude mat velke brucho?...A najhorsie je,ze ja uz aj mam brucho,nejak skoro,nie?Pri prvej dcere som v piatom mesiaci nemala este ziadne brusko,nikto ani netusil,ze som tehotna.Teraz mam normalne brucho..... 😝

tamtamka26
8. nov 2010

@peony no pri druhom bábätku to ide akosi rýchlejšie, aj pohyby skôr cítiš.... ja som tiež nafučaná (6-7 tt.), ale si navrávam, že to je len sadlo na bruchu 🙂 v práci to chcem nejako v januári oznámiť, neviem, či to dovtedy už nebude vidieť.... 😵

ivulik20
8. nov 2010

@tamtamka26 inak som to trochu googlila a neviem sa rezhodnúť či tento baby plan alebo mamavit... chcem ísť do lekárne po robote...

peony
8. nov 2010

@tamtamka26 u mna toto bude tretie,ale po skoro 13 rokoch.No ja tiez si hovorim,ze je to sadlo a urcite aj je,ale aj tak vyskocilo pekne.Ja to mam v robote jednoduche,som majitelka firmy,tak musim robit aj ked bude materska.Som zvedava ako to zvladnem...

tamtamka26
8. nov 2010

@ivulik20 ja som to užívala aj v prvom tehu a všetko OK.... alebo sa poraď s dr... už si bola u neho???

ivulik20
8. nov 2010

@tamtamka26 ja som to povedala v robote kolegyniam, ale šéfovi to poviem až budem po prvej kontrole. Idem v stredu ráno a vo štvrtok snád ked sa odhodlám mu to poviem 😝

tamtamka26
8. nov 2010

@peony tak to už máš väčšie detiská, čo?? 🙂 už by som bola dosť zvyknutá na pohodlie 😉

ivulik20
8. nov 2010

@tamtamka26 nebola, idem až v stredu. ja si pamätám, že som aj pri prvom niečo užívala, ale fakt neviem čo....

zdenush88
8. nov 2010

@lemge ja tiez nemozem spávať na bruchu a teda ani som nikdy nespávala ale teraz je mi to neprijemne... hlavne kvoli prsiam ale tie ma nieked bolia aj ked spim naboku, musim si davat bacha a brat paplon pod seba a pod ne... 😉
@tamtamka26 moj tiez take obcas povie, ze teda nech uz neprehanam...ja ho potom zjebem, ze teda ci si msli, ze b som si taketo veci vymyslala, ze teda ovela radwej by som behala, skakala a bola plna energie... 😉 potom sa ospravedlni..ale to je hlavne tym, ze sa asi citia odstrcen...vies mi to tak prezivame... aoni chudaci zatial nic.. 😒
@peony ja som mala trochu brucho ale reraz ho mam akesi tvrdsie na dotyk.... a kupila som su uz tehu gate,lebo ostatne ma omínali na brusko a bolelo to... teraz je mi v nich paráádne pohodlne... 😀

peony
8. nov 2010

@tamtamka26 to aj som,o ne sa netreba uz starat.Su to pubertiacky a mna uz moc nepotrebuju 😀 .Toto bude dost zmena...

tamtamka26
8. nov 2010

@ivulik20 ja idem vo štvrtok a veľmi dúfam a modlím sa, že tam bude len 1 kus.... 🙂

tamtamka26
8. nov 2010

@zdenush88 a aké si si kúpila?? ja mám ešte z prvého tehu rifle zo sekáča, ale asi už nebudú moc moderné... 😝 ten môj tiež občas zahlási, že poznať na mne vplyv hormónov, že som podráždená.... ale keď človek ani nevie, akú polohu zaujať, aby mu bolo dobre....

tamtamka26
8. nov 2010

@peony no ale ti super pomôžu.... to už nebudeš musieť strážiť, aby mu nepichali do očiek prsty, aby mu nerobili zle a pod..... 🙂

zdenush88
8. nov 2010

@tamtamka26 ja som sa tomu mojmu hned na zaciatku vysvetlila, ze to ze budem teraz na neho obcas aj zla a podrazdená, ze to nema s nim az tak vela spolocneho,a kurat ze je toho pricinou... 🙂 teda ze je to tehotenstvom. 🙂
nohavice som si najprv objednala z netu - z bonprixu, ale tie mi este neprisli a tu na bazari som nasla od jednej mamicky za 4eura a dnes mi prisli a sadli mi ako uliate,take cierne sportove ... s vreckami ,pekne.. sa vytesujem.. 🙂