icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

stanka79
8. nov 2010

ahojte, tak ja sa asi tiež k vám pridám, ak môžem, dnes mi mešká jeden deň, ale už vo štvrtok mi test ukázal // aj keď slabučkú, ale dnes už bola dosť viditeľná, mám aj v albume, tak dúfam, že všetko dobre dopadne, trochu sa toho bojím, lebo mám manžela diabetika, tak neviem ako to pôjde, dnes som volala aj doktorovi, lebo som nevedela, kedy mám ísť na kontrolu, tak mi povedal, že stačí, keď prídem až na budúci pondelok, že teraz by aj tak nič nevidel, kedy ste boli prvý krát u doktora, koľko dní po meškaní?

stanka79
8. nov 2010

kde ste si vyrátali predbežný termín pôrodu?

peony
8. nov 2010

@stanka79 ahoj 🙂 tesim sa,ze si k nam pribudla

peony
8. nov 2010

volala som svojmu dokimu,tak zajtra idem na prvu prehliadku a aj ultrazvuk.Moj manzel povedal,ze kym to nepotvrdi doktor,tak bude stale na pochybach 🙂 .Tak zajtra uvidi aspon ciernu skvrnku na usg,urcite bude spokojnejsi.Uz sa neviem dockat.Doktorovi hned vysvetlim,ze mi ma vsetko nahrat na cd,potom to sem prilozim 🙂

ivulik20
8. nov 2010

@stanka79 ahoj, no ja idem k dokimu v stredu a to je 18.deň po meškaní 🙂 a vítam ťa 🙂

stanka79
8. nov 2010

@peony
@ivulik20
ďakujem za privítanie, a prečo ideš až tak neskoro ivulik?

flyangel
8. nov 2010

dakujem babenky za milé privítanie 😀 😀

zdenush88
8. nov 2010

@stanka79 vitaj medzi nami...=) ako sa námt o tu pekne rozrasta... by som rada vedela, kolko JULOVCIATOK nas tu je... 🙂
ja som na gyndu volala minuly utorok a objednali ma az na zajtra co je vlastne 11den po vynechani ms... tak uvidime... 🙂
@peony moj tiez nejak tak, este stale tomu nechce verit aj ked sme sa uz pochválili trošku... 😉

zdenush88
8. nov 2010

@stanka79 skus ze tehotenskakalkulacka.sk alebo cz alebo na najmama... 🙂

maxiberuska
8. nov 2010

@zdenush88 to by som aj ja rada vedela, kolko nas už je 🙂 nestiham čitat 🙂

monilik
8. nov 2010

ahojte dievcata, tak je to potvrdene, druhy pozitivny test 😀

ivulik20
8. nov 2010

@stanka79 to nieje neskoro, ja to potvrdené mám lebo som bola kvôli bolesti brucha na pohotovosti a tam mi povedal, to bolo 30.10 a tam mi povdal, že až za 10 dní sa mám objednať u svojho lekára, lebo tam absolútne nič nebolo vidieť. a je zbytočné stále robiť ultrazvuky. Teraz už bude asi aj srdiečko vidieť, tak to ozaj budeme múdrejší. Keby si išla aj teraz dokimu, tak tiež nič neuvidí a objedná ťa tiež až neskôr.

ivulik20
8. nov 2010

baby, ja som taká depresívna.... neviem čo so sebou, všetko mi vadí, všetko ma "bolí",všetci mi lezú na nervy, som nasratá na celý svet a ani neviem prečo 😖

lenka.s
8. nov 2010

@ivulik20 vitaj v klube .... aj ked ja svoju nervozitu pripisujem chorobe ...

uz viem, ze moj kasel je laryngitida ... zajtra idem behat po lekaroch a velmi sa bojim, ako to cele skonci, lebo dr velmi optimisticka zatial nebola

ivulik20
8. nov 2010

@lenka.s držím ti palce, neboj, všetko dobre dopadne 🙂

maxiberuska
8. nov 2010

@ivulik20 aj ja mám také stavy🙂

ivulik20
8. nov 2010

@maxiberuska to je ale hrozné, najradšej by som sa niekde schovala a tam bola a revala a revala a revala ☹

ivulik20
8. nov 2010

idem asi spať. Dúfam, že aj malý zaspí spolu so mnou.... ale to môžem len snívať ☹ Prajem vám dobrúnocku a sladké sníčky 🙂

maxiberuska
8. nov 2010

@ivulik20 nevieme na čom sme, ja som nervozna, zajtra mám ist k lekarovi, ale nechcem k nemu chodit, tak si vybavujem ineho a este vlasne neviem, kam pojdem, už by som najradsej vedela čo a ako

alex2201
8. nov 2010

ahojte aj my čakáme bábetko vieme to už 3 deň a k lekárovi sa chystáme o 2 týždne. Držíme palčeky

ivulik20
8. nov 2010

@maxiberuska presne si to vystihla, ja idem v sredu ráno a už som ako na ihlách. Dúfam, že je všetko ok, ale aj tak taký chrobáčik pochybností tam je a toto zrejme vyvoláva tieto stavy. Ale už som šílená fakt...

zdenush88
8. nov 2010

@ivulik20 boze aj ja... neviem co uz mam so sebou robit.. v praci nepocuvam nic ine, iba ze co mi je, co sa deje, ci sa na nich hnevam, ci urobili nieco zle.... ja uz neviem... to ma aztak zmenilo to, ze som tehu? pritom sa k nim spravam normalne, akurat ze to este nevedia a men sa teraz cely svet kruti okolo mimi...

zdenush88
8. nov 2010

@ivulik20 dnes som povedala kamoške že najradšej by som bola niekde na opustenom ostrove kde by mi dali vsetci svätý pokoj!!! accchhh to by bolo! 😀

zdenush88
8. nov 2010

@maxiberuska aj ja by som najradsedj vymenila doktorku,lebo sa jej mierne bojim, a to nie len ja, ma na ludi taky respekt..ale nemam velmi na vyber v mojom okoli a zase cestovat do 50km vzdialeneho mesta to sa mi nechce...

nawal
autor
8. nov 2010

caute, dnes som si bola kupit tehu rifle, lebo som tie moje uz akosi nemohla zapnut, a pritom nemam ziadne brusko, len mi boli akesi tesne 😀

diorka
8. nov 2010

Ahojte baby, tak som vas konecne docitala 😝 U mna nic nove, stale ziadne priznaky, ale nevadi. Ja som sa rozhodla, ze pojdem ku dokimu vo stvrtok, vam, co idete zajtra drzim palce, nech vam krasne vidno vase fazulky s bijucimi srdieckami, zajtra budem nedockava ocakavat vase prispevky, ze ako ste dopadli 😵

lenka1108
8. nov 2010

ahojte babule.tak ja si idem dat sprchu a vycancat sa na zajtrajsiu prehliadku.baby drzte palce aj na nohach.dnes som si kupila mamatest a nic.ani naznak po ciarke.ale kamaratka mi povedala ze jej vysiel prvy az ked jej meskala mrcha 5 dni. tak drzte palce a hned vam dam vediet ako som dopadla.
tak bru nocku.papa

zdenush88
9. nov 2010

@nawal heh aj ja uz mam dvoje nohavice tehu...tiez som nepribrala ale na pase ma tlacili a bolo mi to neprijemne.... 😒

zdenush88
9. nov 2010

@lenka1108 ocakavame tvoju pozitívnu odpoveeed.. 🙂

maxiberuska
9. nov 2010

@zdenush88 cau, tak dneska rano zasa zle a zle...dnes držim palce, daj vediet, ako si dopadla