Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
ahojte... ja sa bojíííím..... 😒 a aj tešííím... už pomaly pôjdem,ešte pred tým niečo nakúpiť...len som Vás chcela poprosiť, aby ste na mňa mysleli, aby bola pani doktorka na mňa dobrá mimi sa ukázalo v plnej paráde vo svojich 4mm...
😉
ja idem dnes o 16.15, taka som nervozna, kupila som si tresku 🙂 tak to tu ládujem 😉
@maxiberuska mňááám 🙂 držím palce, všetko bude ok. Super, už budeš vedieť na čom si... ja až zajtra ráno...
@maxiberuska nech to dobre dopadne,potom napis ako si dopadla.. 🙂
@lemge jasné, podám čerstvé info 🙂
tak vas opustam baby.je to negativne... ☹ vraj mi vsetky priznaky sposobila ta drbla dana... ☹ drzim vam vsetkym palce . pridem vas sem niekedy pozret ☹ drzkajte sa 😉
☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹
@lenka1108 to mi je luto ☹ , určite sa tu zastav
ahojte
@lenka1108 ☹ to ma mrzi
@zdenush88 tak ako ?
baby,ja som dnes bola u dr na usg, tak ma veelmi ukludnila, drobcek je tam,kde ma byt, vsetko mi pekne ukazala, vek plodu je cca 4 tyzdne, co presne vychadza, tak som spokojna .... od samej spokojnosti som zabudla foto u dr na stole, nevadi, snad nabuduce ... bola som aj na plucnom, mam nakoniec zapal priedusiek, ale kedze neteplotujem, nemam brat ziadne lieky, takze kaslem veselo dalej ☹ , ale dufam, ze to prejde
@lenka.s no super, ja idem o 17h, na ten kašel vyskušaj cibulu a med
@ivulik20 pridala som ta do priatelov, alebo nie? teraz na to pozeram
@ivulik20 už to mám 😉 ,
@maxiberuska ano, je to tam 😉 Držím palce dnes, som zvedavá 🙂
@maxiberuska a našla si si teda iného dokiho, alebo ideš k svojmu?
žienky, pijete kávu v tomto našom stave??? ja som kávu nikdy nepila, teda pri prvom som nemala túto dilemu.... doteraz som si občas dala v práci, keď išiel na mňa útlm.... a teraz by som ju tiež občas privítala, keďže okolo 14-15 hod. ledva hľadím.... len som čítala, že je to dosť nebezpečné na vývoj plodu... 😖
@tamtamka26 ahoj,ja nepijem.pijavala som rano,teraz som ju vymenila za caro.zatial mi nechyba 🙂
@tamtamka26 ja kavu som pijavala pravidelne rano a terz ju nemozem ani citit bo mi je s nej priserne zle aj som fajcila a u mna vlastne bol prvy priznak to ze cigarety ani citit bolo mi s nich zle 😵 aspon usetrim 😅
@tamtamka26 ja pijem kapučíno, tak dúfam, že je to v poriadku
inak žienky, mávam také čudné pichanie v bruchu na boku, niekedy ako keby až krče, má to niektorá z vás? čo to môže znamenať?
ja asi nevydržím do toho pondelka, trochu sa bojím, lebo mám manžela diabetika, tak či bude všetko O.K. nemáte niektorá nejaké skúsenosti s tým, alebo nepoznáte nejaké páry, z ktorých je jeden diabetik, či je všetko O.K. určite budem ináč sledovaná ako u zdravých rodičov

@cervena_ciapocka ahoj, aj ja som mala klasicke PMS priznaky a bola som presvedcena ze pride ms, mala prist v piatok, ale neprisla, behala som na wc kazdych 5 minut, az som to nevydrzala a spravila test - bol negativny. tak reku nic. lenze na dalsi den ms stale nic, tak som si hovorila ze pockam, vydrzim a uvidim, ale nevydrzala som, spravila dalsi test a bola tam aj druha ciarka 🙂 🙂, vcera som spravila dalsi a ciarky su tam stale dve, ms stale neprisla, tak sa potichucky zacinam tesit 🙂