Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
tiež som niečo také mala.... v skorších týždňoch.... niekedy som si až sadnúť musela, ako to pichlo.nemala si mať teraz niekedy menzes?? možno je to tým, vaječníky stále pracujú naďalej...
@ivulik20 idem k novej doktorke, u stareho som si bola pre kartu
@stanka79 iné by bolo, keby si ty diabetička.... my máme tiež v rodine cukrovku, aj mamina má, aj dedo mal atď.... som mu to povedala, ale nejak extra sa nezaujímal o to... jedine som bola 2x na ten cukrový roztok.... 😖
@stanka79 ja mám kamosku, muža ma diabetika, a maju 2 dcérky, zdrave
@tamtamka26 no termín menzesu som mala v nedeľu, ale to ani nie je pod bruškom ale tak v strede brucha zboku, nie je to stále, ale tak občas
@maxiberuska tak dúfam, že aj u nás bude všetko v poriadku, manžel má 34 rokov a dlho som ho prehovárala na bábätko, lebo on aj veľmi chcel, len sa vždy bál, že čo keď zdedí po ňom chorobu, že to by asi ťažko prežíval, lebo on do teraz sa nevie s tým vysporiadať a má to od 15 rokov
@stanka79 to verím, máme to v rodine
@maxiberuska mam somaci sirup z cibule a citronu, tak snad pomoze, kebyze nie, dali mi na plucnom inhalacny sprej na lokalne utlmenie, nevylucuje sa z neho nic do krvi, tak by to malo byt ok .. a drzim palce poobede u dr
@lemge srdiecko este nie, dr povedala, ze je tam mozno aj akcia, ale mala spm plny mocovy mechur a velmi zle bolo vidno ... 22.11 idem na krvne testy a urobi mi aj sono koli srdiecku a 2.12 by som mala dostat knizku
@tamtamka26 no kava mi prestala totalne chutit, ale obcas si dam kapucino ...
@lemge
@embabuli
@lenka.s
@peony
kočky no...kontrola bola iná ako som si myslela, doktorka sa potešila a bola milá, a tak...spravila mi dáky ster ale neurobila usg... len ma prehmatal rukami a tak, ze teda je to tam...na buduci tyzden vo stvrtok mam ist na krv a dalsiu kontolu a 21.12. na poradnu... tak.. neviem...ALE moja svagrina mi vybavila usg na zajtra na gynekologii... 🙂 je dobre mat obcas protekciu... 🙂 sa cudovala, ze precomi to us nerobila,ked to tam hned ma...neviem...
@lenka.s toto je čo za sprostú novinku, že knižku dávajú až neviem kedy?? 😖 pri prvom som tam tiež išla v 7. tt a hneď mi ju vypísala.... teraz čakajú na čo??? ak mi ju vo štvrtok nedá, tak ani rodine ešte nepovieme.... 😝
@zdenush88 asi nemala gumy nakúpené 🙂
Baby všetkým vám gratulujem aj ja mám júlovku ale 2009 🙂 držte sa
@tamtamka26 knižka sa dáva až v 12tt. aspoň u nás. Lebo dovtedy sa môže hocičo stať
@zdenush88 tak to je teda fakt divné.... podla mňa ti ho mala urobiť aspoň pre potvrdenie, mi povedz ako mohla podla hmatu zistiť že si tehotná... teda ja neviem, lekár nie som, ale to sa dá???? Ano, máš pravdu, tá protekcia je niekedy potrebná.... ja idem zaltra ráno... teda som zvedavá... 😅
@ivulik20 áno, pozná to hmatom podľa hrúbky sliznice maternice...možno preto nerobila usg, že si myslela, že aj tak nič neuvidí a postačí hmatom... 😉
@tamtamka26 🙂
@tamtamka26 myslíš? takže sa môžem spoľahnuť, že jej prehliadka hmatom bola správna?? 🙂
@stanka79 ja mam cukrovku 2. typu, viem, ze na moj vek nezvycajne, ale mam to po tehotenstve, po nespravne diagnostikovanej tehotenskej cukrovke ako nasledok .. ale inzulin si nepicham, beriem lieky s tym, ze ked dlhodobo budu vysledky ok, tak nebudem brat zatial nic ...
@tamtamka26 nevnimam to ako novinku, v prvom tehu som dostala knizku az v 12tt a to som si ju pytala, ze uz chcem
@zdenush88 no sranda .... asi sa dr zdalo skoro na usg ... ale aspon krv mohla zobrat ... inak protekcia je super vec, viem, o com hovorim 😎
@tamtamka26 ja si kavu davam, ale len slabu nescu zriedenu s mliekom...max. dvakrat denne, to mi staci
a ani sa jej nevzdam, jednak moj lekar povedal, ze to nemoze plodu ublizit podla najnovsich vyskumov a tiez ju dokonca doporucuje, kedze mam strasidelne nizky tlak a zavrate, dokonca ze lepsia kava nez nejake nahrazky
@stanka79 mna bolieva cele podrbusko a dost a zevraj ma boliet aj pichat hlavne po bokoch, tak je to urcite ok ;)
@zdenush88 tak daj vediet zajtra, co si videla, ona fotecka potesi velice 🙂
prave som prisla od doktora...takze podla usg som 4+5,bolo vidno len taku machulku.Nasiel mi na vajecniku cystu.Zobral krv,zajtra si mam zavolat na potvrdenie tehu aj z krvi.Mam prist 22.11. na kontrolu a usg,ze uz uvidim aj srdiecko.No to cakanie do dalsej kontroly to budu nervy......
takže baby, som v 7 tyždni, srdiečko bije, všetko ok, pani doktorka velmi príjemná, hned mám pekný večer 🙂
@maxiberuska tesim sa s tebou,je to supeer 🙂
@maxiberuska parada, gratulujem! 😉

@stanka79 mna tiez obcas pobolieva pod bruskom ale ze pokial to nie je moc silne tak je to ok