icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

tamtamka26
10. nov 2010

tento týždeň ide sakramentsky pomaly.... už sa neviem dočkať zajtrajšej návštevy u dr., či je všetko OK.... 😉

monilik
10. nov 2010

@zdenush88 ano, to pojdem prvykrat, volala som s dokym, povedal ze ak by som pocitovala nejake problemy tak mozem prist kedykolvek, ale co sa usg tyka tak sa mi to skor neoplati, ze mozno aj toto bude este skoro na to aby sme cosi videli... joooj. nevydrzim 🙂
ale povedal mi nech si kupim ten femibion co mi tu aj dievcata odporucali, ze ak papam vela surovej tepelne neupravenej zeleninky tak nemusim, ale ze mi to neublizi ak to budem uzivat. 🙂

tamtamka26
10. nov 2010

inak, dnes sa cítim výnimočne dobre (zatiaľ)... mangel mi v práci odkúpil celý kartón tých maličkých mliek v škatuľke so slamkou s čokoládovou príchuťou.... ráno ma to super zasýti a nie je mi zle 🙂

monilik
10. nov 2010

@peony veru veru, je to este riadne daleko ☹
bojim sa ci to bude vsetko OK 😒

peony
10. nov 2010

@monilik kedze mylslime pozitivne,tak vsetkym nam vsetko dobre dopadne 😀

monilik
10. nov 2010

@maxiberuska zalezi to od mnoheho - ci si bola predtym zamestnana, ak nie - ci si si dobrovolne platila zdravotne poistenie, ... mas na mysli matersku davku? alebo ake peniaze?
skus popozerat v diskusiach - paragrafy, tam by si mohla najst podobne otazky

monilik
10. nov 2010

@peony 😀 ano ano 🙂 🙂 ale ten strach tu bude asi stale (teda aspon u mna) 😒
fuuuuuuuuuu zacinam si to tehotenstvo pomalicky uvedomovat 😀 a je to krasny pocit

monilik
10. nov 2010

@tamtamka26 ja som dnes zistila ze si asi budem musiet nosit do prace nieco na zahryznutie, lebo ked nemam co chrumkat tak som nervozna 🙂 a obed je dalekoooooo!!!

embabuli
10. nov 2010

fuh to boli ale sny :(

monilik
10. nov 2010

@diorka ☹ to mi je luto... skus pit k tomu aj brusnicovy dzusik - nejaky lepsi, viacpercentny, bez umelych sladidiel a pod., brusnice su velmi dobre na mocove cesty (predpokladam ze aj ten cajik co mas ich obsahuje), pripadne ak by mal niekto v okoli cerstve brusnice tie by boli uplne naj. a hlavne dodrzuj pitny rezim, musis teraz pit ovela viac ako inokedy, pomoze to vyplavit skodliviny z moc. ciest. (aj napriek tomu ze zrejme teraz chodis kazdych 5 min na wc 😒 )
ja si pamatam ze som raz mala priserny zapal moc. ciest, normalne som cikala krv a vtedy som okrem ineho pila aj vyluh z petrzlenovej vnate (len neviem ako je to s nou v tehotenstve)

monilik
10. nov 2010

@diorka a este jedna velmi dolezita vec - teple ponozky na nozky 😉

maxiberuska
10. nov 2010

@monilik myslim teraz toto obdobie do porodu

monilik
10. nov 2010

@maxiberuska hm hm, myslim ze len ak davku v nezamestnanosti - pokial mas na nu narok, cize ak si zaradena v evidencii uchadzacov o zamestnanie a ak v posledných troch rokoch pred zaradením do evidencie si bola poistená v nezamestnanosti najmenej dva roky. (cize si pracovala alebo si si platila poistenie v nezamestnanosti dobrovolne)

maxiberuska
10. nov 2010

@monilik na to nemam narok nevadi, pojdem v pondelok na urad a spytam sa, nieco sa mi zda, že je tam smiesna suma, asi 20 eur mesacne ...

tamtamka26
10. nov 2010

@lenka.s to vážne už máš brucho??? v 7. tt?? 😲

tamtamka26
10. nov 2010

@stanka79 sa mi marí, že aj Nivea má niečo konkrétne na takéto veci.... ale tiež som videla olej v DMke, asi ten si kúpim.... pri prvom som si dávala obyč. telové mlieko a OK, popraskala mi akurát tak r@ť.... 😖

tamtamka26
10. nov 2010

@zdenush88 veď krv ti zoberie sestrička a (aspoň u nás) ty si ju zanesieš do labáku.... načo dr.?? ty sa hanbíš chodiť ku chlapovi??? ja mám takého dr. že ten pri vyšetrení pospomína také veci, posranduje, že aj zabudnem, na čo som tam vlastne došla.... 🙂

monilik
10. nov 2010

@maxiberuska tak to neviem - tych 20 eur mi pride suma ako pridavok na dieta, ten predpokladam na prveho syna dostavas? (resp. manzel?)

ivulik20
10. nov 2010

čaute baby, takže sme v 7. týždni, srdiečko bije, zobrali mi krv na všetko čo potrebujú a 8.12. ideme znova a dostaneme knižku 🙂 Vytešujem sa, som šťastná 🙂

stanka79
10. nov 2010

žienky, platíte si niektorá dobrovoľné zdravotné poistenie?

stanka79
10. nov 2010

@ivulik20 super, blahoželám,
všetkým čo boli už na kontrole, aby všetko dobre dopadlo, aby sme boli hlavne zdravé aj bábätká, aby išlo všetko ako má

embabuli
10. nov 2010

@ivulik20 jaj parada 😀
nemas fotecku, ja dufam ze taku spravicku vam zdelim buducu stredu...

@stanka79 ja si platim, ale zijem v prahe, neviem ci to tu neni ine...

ivulik20
10. nov 2010

@embabuli neboj sa, takú istú správu prinesieš aj ty, držím palce silno. Mám fotku ale nie na cd.

ivulik20
10. nov 2010

@stanka79 ďakujem velmi pekne 🙂 podobne prajem aj tebe takýto výsledok 😉

stanka79
10. nov 2010

@zdenush88 a čo je lepšie olej alebo krém alebo mlieko?

alex2201
10. nov 2010

@ivulik20 ja beriem Femibion 800 maju vyšší obsah kyseliny listovej, berú sa do 12 týždňa tehu.

monilik
10. nov 2010

@stanka79 ja si platim

embabuli
10. nov 2010

ja zacinam tiez rozmyslat nad nejakym kremom olejikom a tiez neviem co vybrat...

ale brusko ma uz zacina svrbiet, ja som vychudnuta odjakziva, takze brusko hned vyskocilo a suchu pokozku mam po celom tele...

ako to riesite vy?

zdenush88
10. nov 2010

@stanka79 neviem povedat to tam uz nebolo pisanem ze asi co ti vyhovuje...niekomu moze olej vadit ze je taky mastny alebo co...

zdenush88
10. nov 2010

@embabuli ja uz mam olejik kamoska co je mesiac predomnou mi povedala, ze nec si to uz kupim... 🙂