icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

zdenush88
10. nov 2010

o 13.00 ideme na sonooooo... teším, teším.... 😀

peony
10. nov 2010

@ivulik20 blahozelaaaam,tesim sa s tebou

peony
10. nov 2010

@zdenush88 daj hned vediet,drzim palce 🙂

maxiberuska
10. nov 2010

@ivulik20 super blahoželam

ivulik20
10. nov 2010

@zdenush88 držím palce, daj vedieť 🙂

ivulik20
10. nov 2010

dakujem 🙂
@peony

ivulik20
10. nov 2010

@maxiberuska dakujem 🙂

maxiberuska
10. nov 2010

@ivulik20 mne je zasa zle, ležím, strašna ma bolí hlava ☹

stanka79
10. nov 2010

@zdenush88 a aký máš olej? akej značky?

stanka79
10. nov 2010

@maxiberuska jak ti fajne, že si môžeš aspoň poležať, ja som v práci a keby som teraz zavrela oči, tak tu zaspím, strašne sa mi chce spať, zívam ako keby bolo už večer

lemge
10. nov 2010

ahojte zienky....
@peony neboj,je vela zien co si cystu niesli aj cele tehotenstvo. 😉 ja som mala tiez cystu -dokonca v tomto poslednom cykle.ani vo sne by ma nenapadlo ,ze prave vtedy otehotniem....uz ju nemam.,praskla...

@ivulik20 super tesim sa s tebou...,dufam sa budeme takto postupne vytesovat vsetky.nech babatka pekne rastu 🙂mozem sa spytat-ten termin tu na koniku mas podla posl.menzes?lebo ja idem zajtra,ja som mala PM-29.9a som zvedava ci bude uz srdiecko.... 😕

lemge
10. nov 2010

inac baby tak dnes rano som uz naozaj pocitila co su ranne nevolnosti.normalne som sa o 6 zobudila na to ako mi je spatne.a to doteraz som si hovorila,ze sa skoro vobec tehotno necitim 😀

aniicka24
10. nov 2010

ahoj dnes som bola u dr a robil mi sono tak podla dr som 5tt a dva dni 😵 som taka stastna ze by som od samej radosti skakala 🙂 tak som to musela niekomu napisat 😀

lemge
10. nov 2010

@aniicka24 kraaasa,ako sa to pekne čita...blahozelam.

aniicka24
10. nov 2010

@lemge dakujem

monilik
10. nov 2010

@ivulik20, @aniicka24 blahozelam dievcata, tesim sa s vami 😀

monilik
10. nov 2010

@zdenush88 tak drzim prsty nech to dobre dopadne 😀

petra53
10. nov 2010

Ahojte 🙂 aj ja by som sa rada pridala medzi julovciatka 😉 😀 Mne tehu zistili z krvi minulý piatok, na UTZ idem v PIA 19. 11. 😵 😵 😵 Inak dnes začínam šiesty týždeň. Termín by som mala mať niekedy okolo 13.júla, presnejšie uvidíme na ultrazvuku. Veeeľmi sa teším... 🙂

stanka79
10. nov 2010

@petra53 vitaj medzi nami

petra53
10. nov 2010

@stanka79 ďakujem veeeeľmi pekne 😉 dúfam, že nám to prebehne všetkým bez komplikácií 😵 😵 😵

stanka79
10. nov 2010

@monilik nevieš ako to je potom, keď porodím, tak už môžem zrušiť to platenie, alebo ako to je, viem len že to musím platiť min. 270 dní pred pôrodom, len neviem ako to je potom ďalej, kedy to bude treba zrušiť?

stanka79
10. nov 2010

@petra53 tak to dúfam a verím aj ja, ja idem prvý krát k doktorovi až v pondelok, tak som dosť nervózna z toho či bude všetko O.K. som dosť nafúknutá, mám už brucho ako niektoré v 10 tt , ale pripisujem to aj tomu, že som za posledné 3 mesiace pribrala 6 kg, takže nejaký ten šmaľec 🙂 by tam ešte mal byť

lemge
10. nov 2010

@petra53 vitaj! 🙂

petra53
10. nov 2010

Inak - ja tiez beriem femibion, začala som ešte keď sme na babatku pracovali, lebo by sa vraj mal uzivat aspoň 28 dne pred počatím? 😝 to je jedno... 😀 😉 Vraj je z tých tehu-vitamínov Femibion najlepší - obsahuje kyselinu listovú a najmä metafolín - ten pomáha s jej vstrebaním (bez neho sa väčšine mamičiek tá kyselina z tela vraj vyplaví)

Inak kremiky ani olejceky žiadne - nepoužívala som nič ani pri prvom a strie nemám, iba na nohách a tomu by som sa aj tak nevyhla, lebo som sa na konci veeeľmi nalievala - čo deň to kilo 😝 😝 😝 😀 ale tak uvidím, keby ma začalo "ťahať" bruško, tak niečo kúpim... 😉

lenka.s
10. nov 2010

@stanka79 aj ja si platim dnpo, lebo viem, ze ma na buduci tyzden prepustia z prace 😒 , co uz ... zrusit to mozes kedykolvek, no pocas poberania akejkolvek davky plynucej z dnpo neplatis a poistenie bezi dalej, cize sa pocas materskej z dnpo neoplati poistenie rusit ... zrusit mozes kedykolvek neskor, ak vies naisto, ze ho uz nevyuzijes ... 🙂
@maxiberuska ako dlho si nezamestnana ? platis si dnpo ?

petra53
10. nov 2010

@stanka79 toho priberania sa bojím aj ja 😠 😠 😠 pri malom som pribrala 32kg a to som sa snažila nejesť... 😢 som zvedavá ako to dopadne teraz...
Inak - tiež som pribratá - brala som duphaston a aj beriem, tak som sa pekne nafúkla... Na váhu mám asi toľko ako pri prvom tehu v 7. mesiaci - len je to rozložené 😢 😀 Ale aj bruško sa mi už rysuje, len si tak hovorím, že to snáď ani možné nie je, tak skoro bruško mať... 😀

lenka.s
10. nov 2010

@petra53 vitaj 😉

@zdenush88 drzim palce 🙂

petra53
10. nov 2010

@lenka.s aj ja som začala platiť DNP, az na to, ze som asi tak 5 dni na to otehotnela, tak neviem neviem ako to dopadne... Prvý drobec sa mi nardil o 8 dní skôr 😉 😝

lenka.s
10. nov 2010

@petra53 pri druhom tehotenstve uz brusko vacsinou vyskoci skor .... inak duphaston beriem aj ja 3x1 a chcela som si kupit aj femiboin, ale beriem cistu kyselinu listovu , tak neviem

lenka.s
10. nov 2010

@petra53 staci platit 26 tyzdnov pred nastupom na md, ak si predtym mala aspon 270 dni ine nemocenske poistenie