icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

moncicka27
27. júl 2012

ahojte kočky...len teraz som vás našla...tak dúfam, že medzi vás zapadnem😀 ...

moncicka27
27. júl 2012

@dankamat ahoj moja..ja mám tiež obavy že sa nám to asi zase podarilo..už týžden mi je zle..len newiem z čoho ...test mi zatiel vyšiel neg...no velmi tom u neverím..ale dufam, že nie som...ako to zvládaš???

mitka2007
27. júl 2012

@moncicka27 vitaj...

ewana
27. júl 2012

@moncicka27 ahoj, aj ja Ťa vítam, a už si aj zapadla 🙂

moncicka27
27. júl 2012

@ewana dakujem...snažíím sa 🙂 aj ja som chcela samka..len mm nieee..☹

ewana
27. júl 2012

@moncicka27 ja som straašne chcela dievčatko, no ale že keby to bol chlapec, tak Daniel, ale s chlapcom som proste vôbec nepočítala 🙂) A jak mi povedali, že to bude chlapec, tak ani náhodou sa mi Danko nehodilo, a potom som až do konca tehotenstva nevedela prísť na iné meno, až úplne na konci som sa rozhodla pre Samka 🙂

moncicka27
27. júl 2012

@ewana pekne..my sme sa tiež rozhodli až cestou do porodnice..🙂 čím to je že človek si aj vymyslí meno no nakoniec ho aj tak zmení...

rainbow1
27. júl 2012

@sisanka my nemáme ešre ani jeden zúbok, ďasienka má navreté, ako keby mali výjsť všetky naraz, je dosť nevrlá a v noci sa budí s plačom, snáď už čoskoro výjdu ; ale už zase pekne beháme 🙂

sisanka
27. júl 2012

@rainbow1 aspon niekto je na to ako my 😉 som rada 😀 presne ako keby si opisovala Oliverka, az na to ze on sa boji este pustit sam chodkat 🙂

zora256
27. júl 2012

Baby náš už behá sám,až anto,že keď sa unavý alebo mám niečo robiť narýchlo,tak ho dám do chodúľky lebo pri únave sa mi potkýna,ináč celkom dobre chodí,až nato,že pomaly necche len rýchlo,a veľa krát ma necche chytiť a ani nikoho ani za prst,tak musíme stále na neho dozerať aby nepadol niekam na ostré,ach jaj...čo už snáď sa rýchlo naučí stabilne chodiť do Vianoc🙂A zúbky máme 6 a detskej sa zdajú málo,hoc nechápem,keď 8 je podľa tabuliek norma,tak prečo je 6málo,keď ako píšete niektorým nemajú nai jeden,ale tak ma to ani netrápi,len mi to zle padlo,keďže som myslela,že je to celkom fajn,na 1rok.
@rainbow1 Ahoj!
A Viantol Ti tiež berie ešte 2kvapky keď nie je na slnku cez deň?

zora256
27. júl 2012

@ewana TAk Samuel(Samko)Je omnoho krajšie si myslím ako Daniel(Danko)🙂Aj ja som na začiatku rátal,že bude dievčatko nuž ale sonom mi nevedeli zistiť len až v 32tt že bude chlapček,aj som bola trošku sklamaná aj som sa tešila,pre prípad,ak by som nemohla mať viac detí,keďže sa nám ťažšie podaril,že bude predca chlapec že vezme ´dalej mužovo meno,a nakoniec mi po pôrode na preventívnej aj lekár povedal,že navidí,žiadnu možnosť na ďalšie tehotenstvo,čo mnou otriaslo,ale aspoň máme chlapca hoc verím a dúfam,že bude i druhé dieťatko časom 😔 Hoc v kostiach cítim,že aj to bude chlapec,ale hlavné je aby boli zdravý a neboli jedináčikovia,len to si najviac želám 😵 A neboj snáď nabudúce sa vám aj baba podarí 😉

ewana
28. júl 2012

@zora256 veď hej, pri prvom je to viacmenej jedno čo to bude, a ani si teraz neviem predstaviť, že by som mala prvé dievča, taký je Samko zlatý 😀 Ale keď mi aj pri druhom povedia, že to je chlapec, tak ma to asi riadne zoberie ☹ 🙂

mitka2007
28. júl 2012

jaaaaj,kocky....my sme dnes boli na pohotovosti a potom aj v nemocnici....malemu hnisal pipik....v nemocnici mu to pekne vycistili,strhli,trosku sme si poplakali...ale uz to mame za sebou....v noci sme mali aj horucku 38,6....tak hadam uz bude dobre... 😨

zora256
28. júl 2012

@ewana Ahoj!Tak to Ti verím,ale tento rok je už asi viac diečat,tých ktoré sa tento rok plodia,lebo tie čo sa vlani plodili sa rodia ešte chlapci,a ty si teto rok otehotnela tak by ste mali mať dievčatko🙂A podľa čínskeho kalendára ste pozreli?Tak mne na tento mesiac ak som otehotnela vychádza dievča ale už ostatné mesiace do konca roka chlapci,tak aj preto si myslím,ak otehotniem tento rok,tak budeme mať chlapca aj druhé:-/čo už nenahnevám sa lepšie mať chlapca ako žiadne druhé či prvé dieťatko.A majd budú potom vnučky😀Ako moja teta má 3synov a 4 má dcéru,a synovia majú po dve dcéry,a 1 syn nemá žiadne a ani dcéra lebo si nenašli tých pravých,tak preto vravím ak budú oba synovia tak budú potom snáď vnučky ak nebude dcéra😀Aspoň bude menej starosti o ne,chalani nepotrebujú toľko čačiek a drahé šaty,a potom budeme vnučky parádiť🙂Hoc to nie je to isté,ale čo už čo je súdené to bude 😉

zora256
28. júl 2012

@mitka2007 Ahoj!Tak to mi je ľúto☹A čo sa mu stalo,že mal hnis vňom?

mitka2007
28. júl 2012

@zora256 sa mu tam nahromadili tie biele epiteli a tak sa to zapalilo az mu to hnisalo...a pritom mu ho vzdy pocas kupania pretahujeme a cistime...

zora256
28. júl 2012

@mitka2007 Tak hlavné je že sa to vyčistilo,a bude dobre🙂Koľko má váš drobec?Náš má rok,ale ešte sa mu celkom nedá pretiahnú,doktorka to párkrát spravila a natrhla mu predkožku aj na 4 miestach a framikoinovou mastičkou som mu natierala aby sa zahojilo,a tak po čas kúpania sa vraj nemá,lebo je veľa špín a aj šmpón vo vode aby sa nezanieslo do sliznice,tak mu potom pri prebaľovaní len preťahujem pokade sa dá.Tak prajem skoré zotavenie🙂

mitka2007
28. júl 2012

@zora256 20-teho sme mali rok...nasmu bolo od babatenka pekne vidiet mocovu ruru,to sme mali v pohode...len jemu sa to nahromadilo pod predkozkou...raz sa nam to podarilo odtial dostat von...teraz to mal aj zvrchu aj zospodu....tak sa to zapalilo a bolo...robil mu to primar...hovoril,ze teraz 3 dni nechat v klude,nepretahovat,nechat posobit framikoinovu masticku a potom mu to mam osetrovat repikom...kupat sa mozme ale normalne...ale penu do kupal mu asi nebudem davar,pre istotu...budeme sa clapkat len v cistej vode...

olinecka22
28. júl 2012

ahojte baby!nam idu dalsie zubky a mala je taka umrncana ze noc aj den len mrnci a len na rukach by sa nosila.a ta dnesna noc bodovala.bola hore od 01:45 do 04:00 skoro ma porazilo.este ze bol manzel doma a bol snou a ja som ani trosku nevyspala ani tak a dnes som ako keby ma ktosi niecim prastil.cely clovek ma boli.dufam ze dnesna noc bude lepsia trosku 😉

ewana
28. júl 2012

@zora256 ja ešte nie som tehotná 🙂 🙂 Až budúci rok plánujem otehotnieť, aj keď stať sa môže aj skôr, keďže nechránime sa nijako 🙂 Moja sestra má ten čínsky harmonogram či čo to je, ale objavila to až keď bol už Samko dávno na svete, ale keď sme si to spätne pozreli, tak sa potvrdilo, že to mal byť chlapec 🙂 A sestra chce tiež dievčatko, ale prvé dieťa potratila po 6 týždňoch, a teraz je v 13tt, a každú chvíľu krváca, tak už je jej to jedno, len nech sa jej niečo konečne narodí...

lutia
28. júl 2012

@mitka2007 to mi ani nepis ze aj ked sa to robi ze sa moze taketo cosik pristrafit....och uz teraz sa bojim :((

mitka2007
28. júl 2012

@lutia neboj...vam sa to urcite nestane...

zora256
28. júl 2012

@mitka2007 Ahoj!
Tak ja ho len na 3 deň kúpem zo šampónom a ostatné len čistou vodou,aby mu nevysúšalo pokožku,keďže má takú ako ja,a veru penu do kúpeľa sme len raz skúsili a mal znej vysušenú dosť telíčko,aj ho to svrbelo,tak aj preto nič iné ako bupi šampón nepoužívame aj telíčko tým umyjem,ale len každý 3deň,lebo najlepšie je vraj čo najmenej čiastiace prostriedky používať.A my sme mali 19-tého rok🙂Tak to máme zasebou synčekov.A vášmu prejde predkožka aj cez žaluď?Nášmu ešte nepovolí,iba konček vidno a močovú rúrku ,ale tak všade aj čítam,že to povolí až keď si sám bude sťahovať a naťahovať predkožku a že do 6rokov sa úplne bude dať pretiahnuť,ale tak keby nemanipulovala ním doktorka vždy na poradni,ke´d sa malý aj váži,tak by som to tak nechala,lenže stále mu ju natrhne,a preto sa snažím dokiľ pustí stiahnúť pri každom prebaľovaní,ale akosi viac nie,a nie pustiť,tak len dúfam,že mu nebude treba rezať nič 😔

zora256
28. júl 2012

@ewana Ahoj!
Tak aj my tak plánujeme,proste tiež sa nechránime,keďže i tak by to bolo zbytočné,keďže mám Polycystické vaječníky a liečim sa pri malom nám trvalo takmer 4roky kým som otehotnela,a to sme sa nechránili 4,5roka vtedy,tak sa nebojím,toho že by som len tak otehotnela,a ak hej tak budem len rada,že nebudem musieť roky naň čakať 😉 .Tak to verím,že tvojej sestre je to jedno čo to bude,hlavné je aby boli obe zdravé a aby šťastlivo donosila dieťatko,prajem jej veľa síl a aby vydržala,možno,že má vcestnú placentu a preto krváca,to časom možno prejde ako sa bude placenta posúvať rastom maternice.Držkám jej moc palčeky 😉

mitka2007
29. júl 2012

@zora256 neboj sa nic vam rezat nebudu...nam tiez nerezali,len mu to strhol...ale myslim si,ze je to ok,nic mu nekrvacalo...horsie by bolo,keby to aj krvaca...len nam sa k tomu tlacia ocnym zub a vedla neho stolicka,tak mame aj teploty...pipik vyzera byt v pohode,len ho to boli...odtlaca mi ruky...to bude asi este boj...nam s nim doktorka nikdy nic nerobila na poradni,aby mu ho nenatrhla....nam to bolo od babatenka vidno...asi tak do tristvrtiny vidno zalud aj mocovu ruru...

mitka2007
29. júl 2012

@zora256 som ti napisal blbost...nie do tristvrtiny,ale do stvrtiny...

olinecka22
29. júl 2012

ahojte baby!trosku ma pobolieva hrdlo a vcera som mala 38 teplotu cize len trosku zvysenu a dnes uz je chvalabohu dobre.a chcem sa spytat ci si mozem dat na to hrdlo muconasal plus.

olinecka22
29. júl 2012

oprava nie mucoplant plus ale Dr.Theiss MUCOPLANT

lutia
29. júl 2012

@zora256 ja by som ti odporucila to stahovanie robit len vo vode pri kupani

mitka2007
29. júl 2012

@zora256 lebo pri kupeli sa mu to troska uvolni...aj ta chrontina a aj pokozka....na sucho to nie je dobre robit...