icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

moncicka27
8. aug 2012

@katkatt
@katren
@frick baby dakujem..bola som mu teraz kupiť smectu tak som zvedavá čo to urobí..dufam, len že nám pomože...chudatko moje malinké ☹

olinecka22
11. aug 2012

huraaaa mame 3 zubok 😀

karin1234
12. aug 2012

Baby keď tu vidim všetky tie krásne torty slinky sa mi zbiehajú, tak si idem asi jedine otvoriť horalku 😀 😀 😀

olinecka22
12. aug 2012

@karin1234 ja prave vyjedam bielu cokoladu 😀

lutia
12. aug 2012

@olinecka22 @karin1234 a ja mam chut na chrumky a poobede bol nanucik 🙂)

katkatt
13. aug 2012

baby, keby ste vedeli, kolko ja zladujem sladkosti 😀 malemu musi tiect kakao a nie materske mlieko 😀

minaz
13. aug 2012

@katkatt som rada, že nie som sama 😀 😀 😀

rainbow1
13. aug 2012

aj ja sa hlásim do klubu závisláčiek na sladkom 😀

sliver
14. aug 2012

@katkatt - ja som na tom tak isto 😀 a ked idem skákať na trampolíny tak sa smejem že jej večer dávam šlahačku 😀

katkatt
14. aug 2012

@sliver nas maly mal v 3 mesiacoh 8 kg ( a to sa narodil s vahou "len" 3,8 kg), ja som sa toho o smotanovom mlieku a slahacke a podobnych srandach napocuvala 🙂

mitka2007
15. aug 2012

tak uz mame 9 zubov...

zora256
15. aug 2012

@olinecka22
@lutia
@katkatt
@minaz
@rainbow1
@sliver Ahojte baby!Tak ani nevravte čo sa týka sladkostí,malému otvorím piškotý so želé a polevou čokolády a ja sa nachytávam pri tom,že zjem aj dve kým on jedno:-/ cítim sa pritom ako hrozná matka,ale neviem čo sa to somnou robí,stále myslím na niečo sladké čo by som si hodila pod zub v poslednom čase ale asi preto lebo nemám čas sa priňom ani najesť nachovám ho a kým ho chovám nestihnem ani dojesť a musím ho dať von zo stoličky a dozerať na neho a keď zaspí,ani neviem kde mi hlava stojí a tak len niečo si hodím do seba a idem ďalej ...A zrejme preto to tak je:-/

zora256
15. aug 2012

@mitka2007 Ahoj!Gratulejem k 9 zúbk,to máte super,kedy vám vyšiel prvý?Nám v 7 mesiaci a zatiaľ má len 6 a tlačia sa dve naraz hore a dole sa pučia dve,takže zas to máme husté:-/Minule šli horné 4 zaradom odstupom len týždňovým medzi všetkými 4,zato medzi spodnými dvomi a 3 zubom horným sú 2 mesiace a teraz kým vyjde 7 zub bude zas 2 mesiace medzi nimi.A medzi 7-8 a 8-9 a 9-10 a 10-11 zas bude asi len týždeň.Len keby ho tak ďasná nesvrbeli a neboleli,a tie hnačky:-/ u vás to tiež tak prebieha?

mitka2007
16. aug 2012

@zora256 Ahoj,nam prvy vysiel v 5,5 mesiaci....to nam vysli rovno prve dva naraz....je nervoznejsi,obcas je teplejsi....

katkatt
16. aug 2012

@mitka2007 aj nasmu v 5.5 mesiaci prve dve jednotky vysli a zatial ma 8 a zda sa mi, ze stolicky pojdu zachvilu....

katkatt
16. aug 2012

@zora256 ja som taka potvora, ze sladkosti vyjedam tajne (ked deti spia, aby nevideli) a im nedavam, len starsiemu obcas nieco, mladsiemu max. piskotku holu. Bol trochu aj vyhadzany, tak ja opatrne pristupujem k potravinam ako kravske mlieko, cokolada, rajciny....

zora256
16. aug 2012

@mitka2007 Ahoj!Tak dosť skoro vás potrápili:-/ náš slinil už od 3mes. a až v 7mu vyšli,ale tak čo už,nám stoličky nič a ináč úplne inak mu vychádzajú než podaktorým
@katkatt ako napríklad tebe píšeš že vám stoličky pôjdu,nuž môjmu presvitajú horné 3-ky a ešte spodné 2nemá tie mu pučia len ďasná,hore má 4 a dolu 2.

zora256
16. aug 2012

@katkatt Tak som podobná ako ty,tiež tajne vyjedám,a malému dám aj piškótu so želé a čokoládovou polevou,napolitanku,chrumky kukuričné a ryžové,a ja všetko možné a ozaj aj mliečnú čokoládu mu dám ak máme doma.
A paradajky ošúpané mu dávam a aj hrozno ak má tvrdú šupku,proste on mi všetko spapá čo vie požuť.A zatiaľ klop-klop,nemá znich nič,iba ak hnačku😀 a kravské mlieko iba ak raz za čas mu dám bio,od farmára,ak sem-tam muž si kúpi,inak mu dávam nestlé mliečko bifidusom a inými vitamínmi 1+.

lutia
16. aug 2012

ahojte, my mame uz 7 zubkov a zatial vse oki a v pohode, co sa tyka sladkosti u maleho - papame piskotky s presnidavkou, tvarohaciky, ked sme niekedy na zakusku a on si pyta 🙂 tak mu dam ochutnant (raz chce raz nechce) a uz sme skusali aj zmrzlinku (ale iba po troske) a jasne ze brumiky mu tiez chutia 🙂)

mitka2007
16. aug 2012

@zora256 vies co,praveze moj nikdy ani neslital,ani ako mimi...ani rucicky si moc nedaval do ust...on je skor teplotkovy....no a co sa tyka tych navretych dasien...tak to mal vyse dvoch mesiacov....

olinecka22
16. aug 2012

ahojte baby!vcera ma postipala osa a dnes sa mi to zapalilo a chcem sa spytat ci si mozem dat nao framikoinovu mast aj ked kojim?

zora256
16. aug 2012

@mitka2007 Ahoj!
Tak teploty máva aj náš zo dva dni ale viac hnačkuje aj 2-3x denne☹a to potom musím namáčať aj body a prať v rukách keď chcem aby neostali fľaky☹.Nuž ale už by sa mal prvý z dvoch 3jek horných behom 2 dní už prerezať,lebo dosť presvitá a aj sa dá cítiť,tak uvidíme.
@olinecka22 Fenistil gél nemáš?Ten je tiež dobrý na uštipnutie hmyzom,a ocot tiež,tak to neviem či môžeš framikoin,keďže to je antibiotikum.Ale asi keď natriš len tenučko malé miesto tak to neublíži,a veď to budeš mať len na povrchu kože,tak by si snáď mohla.

gadget.tt
17. aug 2012

@olinecka22 ja si myslim, ze uz mozes, predsa len uz deticky niesu take haklive ako ked boli malinke a papali iba MM, teraz to ma ako doplnok k strave, takze ja by som si s kludom natrela...

sisanka
17. aug 2012

ahojte my mame 4 horne zubky, vysli takmer naraz a behom chvilky poriadne narastli 🙂 po spodnych ani chyru ani slychu 😀 stale sa kojime, poriadne este nechodkame ale za to vymyslame ostosest 😀 v kuchyni by len vyberal hrnce, jenske slka, panvice, fritezy, mixery, roboty...to je jeho a ked mu nedovolim tak normalne si sadne na zem a place 😀 a este sa mu paci myska od notebooku, tlaciaren a o tv ani nehovorim 😀 😀 😀 skusame sadat na nocnik ale to sa mu nepaci...radsej by sa s nim hral a ohryzal ho 😀
inak boli ste s detickami niekde na dovolenke?my ideme buduci tyzden do Tatier...budeme mat nosic, som zvedava ako to zvladneme 😀

minaz
17. aug 2012

ahojte, my uz mame 8 zubkov. posledny nam vysiel prave ked mala rok 🙂 takze uz mesiac máme prestávku. doteraz nám zubky rastli bez vacsich problemov. (okrem pchania vsetkeho mozneho do ust) 😀 ale my máme zubkovy nahrdelnik, takze mozno preto 😉 minuly tyzden vsak mala malinka dost silnu hnacku (skoro do kazdej plienky), tak si myslim, ze sa nam uz budu coskoro hlasit aj dalsie 🙂

jamocka4
18. aug 2012

My máme 11 zúbkov a tiež vyšli ani nevieme ako. Asi mesiac sme mali pokoj a minulý víkend sme mali teploty, často plnú plienku, tak asi nás ten 12 riadne potrápi. Malá je nespokojná, nervózna...teraz si asi vytrpíme aj za tie predchádzajúce =(

lubkasungirl
19. aug 2012

@jamocka4 ahoj, fuuuha, riadna zubana je uz vasa mala :D nas tomco ma hore styri a dole dva zubky a teraz sa mu tlacia horne stvorky na jednej aj druhej strane - uz mi presvitaju tri dni a nie a nie ist von - budi sa v noci - cez den je v pohode, kus mal riedsiu stolicu tri dni...takze zatial ok - po tom, co sme si pri ostatnych prezili je toto uplne v pohode 😉

frick
19. aug 2012

Ahojte tak náš drobec má 6 zúbkov a zatiaľ ďalšie nevidno že by sa tlačili aspoň si chvíľu môžem užiť jeho super náladu. Stále viac a viac robí pokroky až sa mi zdá že nejako rýchlo. Dnes sa prvý krát pustil sám a chodiť.Nie je veľký jedák ale dneska zjedol svoj obed a ešte z môjho skoro polovicu si pýtal.Rezne kuracie v cestíčku- miluje rezne a poobede okrem iného 2 banány na posedenie. neviem čo sa mu stalo. 😀 Vie napodobniť psíka a cicu. Ukázať aký bude veľký a prosím prosím rúčkami ,podá ruku ako čau a vie dať "daj nato" to sa mu strašne páči 🙂 A mnoho iného dneska si vytiahol jeden vlhčený obrúsok a celú hlavu vlasy uši krk si tým poutieral no nasmiali sme sa. 😀 Ale má aj negatívum.Pekne mi kakával na nočník. Potom mal dlho hnačky a zvykol si do plienky takže do nočníka už nehrozí.ale aj tak robí nám radosť. Pri prvom synovi som si to tak neužívala. 🙂

jajka81
21. aug 2012

Ahojte baby, uz strasne dlho som tu nebola, chodili sme po dovolenkach a ked sme boli doma, tak som nemala ani pomyslenie na internet. Moj Risko je uz velky chlap, ma 10 zubov a tlacia sa mu dalsie 2 a od nedele sam chodi. Asi pred tyzdnom sa zacal sam pustat na take kratsie vzdialenosti, ale az posledne 2 dni chodi vyslovene sam. Je strasne roztomily ako sa obcas potaca ako opilec 🙂 Vcera bol uplne nezastavitelny a stale chodil a v noci mi teraz skoro vobec nespal a celu noc kopal nozickami. Asi ma svoju prvu svalovicu 🙂
A co vedia vase deticky uz povedat? Risko zatial len klasiku, mama, tata, baba, dede, moc tomu rozpravaniu neda.....

barca127
21. aug 2012

Ahojte maminky 🙂 tak mi mame momentalne styri zubky a piaty nam uz cinka 🙂 chodit este nechodime iba za rucku ale uz sa sem tam mala pusta ale iba ak si je naozaj ista zato rozpravanie nam ide jedna radost , bambulka opakuje vsetko mozne po nas,velmy rychlo sa uci a vie urobit mnoho zvieratiek tak mame veselo a uz si musime davat riadne pozor co povieme 😝 inac po dovolenke sa este stale nemozeme dat dokopy,mala je straaasne rozcickana uz sa sama nepohra ani chvilku stale je pri nas a vyzaduje si pozornost,proste si zvykla ze tam bolo okolo nej kopec ludi a kazdy sa jej venoval,a strasne je naviazana na obe babky dnes som s nou doobeda vybehla vonku a svokrovci byvaju hned oproti nam v panelaku tak hned ako sme vysli ze baba baba tak som musela ist okolo nich a ked videla ze nik nevysiel a ze ideme dalej (chcela som ist na ihrisko) tak strasny rev normalne som sa musela otocit a ist k nim pred barak 🙂