icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

moncicka27
23. sep 2012

čaute ženy...poradte mi prosím.malý mi začal v noci zle spávať sa zobudí okolo 2 naspatý..a vydrží niekedy hodinku niekedy aj 3..už ma poráža...som mu zrušila aj druhý spánok...čiže už buvá len 1x aj tak sa furt zobudí..nemáte niektorá skusenosť??? dakujem

sliver
23. sep 2012

@moncicka27 - moja to robí občas tiež, asi tak každý tretí den... spáva už iba raz na obed dve hodky

sliver
23. sep 2012

dievčatá čo dávate kravské mliečko alebo jednoducho už normálne mlieko....

ako často, kedy cez den ho dávate, koľko toho vypije?

moncicka27
23. sep 2012

@sliver ano dávam krabicové....2-3 denne..pred spaním hlavne...🙂

sliver
23. sep 2012

@moncicka27 - a koľko toho vypije? ako mu to dávaš? z kojeneckej fľašky či?

katren
23. sep 2012

@sliver a aky je rozdiel medzi normalnym a kravskym mliekom???nejako som to nepochopila 😅
nedavam trvanlive, ale cerstve.....rano vypiju obidvaja 250ml a vecer pred spanim tiez....z flase....

sliver
23. sep 2012

@katren - je len pre istotu 😉 lebo niekto chápe kravské ako to mlieko z automatu a normálne som myslela klasika kupené v krabici...
to krásne pijú, ja som mojej skúšala ale ona to skôr koštuje a vypije tak deci 😒

katren
23. sep 2012

@sliver ved ked papa ine mliecne veci, tak mlieko ani netreba....nasi su tak nauceni, rano po zobudeni dostanu flasky, potom pozerame spolu rozpravky a az potom ked sa poriadne preberu ideme na ranajky 😉

moncicka27
23. sep 2012

@sliver vypije okolo 200-250 ako kedy...a z flašky pred spaním mu dám 🙂 niekedy sa prebere ked ide manžel do práce taka j vtedy mu dám trošku nech ešte buvá 🙂

olinecka22
23. sep 2012

@moncicka27 aj mne sa vie niekedy mala zobudit mala v noci a je hore aj 2h a to ma ide porazat vtedy 😉

olinecka22
23. sep 2012

@sliver ja malej davam trvanlive 1,5 % polotucne mlieko a pije ho 2x za den a to vzdy pred buvanim ale vecer pred spankom ju este aj kojim a chcem odskusta kravske mlieko domace lebo mame doma kravicku 😀

moncicka27
23. sep 2012

@olinecka22 no aj mna poráža vtedy...len by som chcel avedieť prečo sa budia...ved inokedy spí pekne aj 13 hodín vkuse..a to houž aj vytrápim aj tak sa zobudí..som zvedavá ako bude spať dnes 🙂sa tešíím

olinecka22
23. sep 2012

@moncicka27 ja ju bud musim aj na 5x uspat alebo ju dam do postielky a nech si pomrnci a potom aj po hodke mrnkania zaspi aj sama

monram
23. sep 2012

Ahojte pomaly sa nám blíži termín očkovania v 15. mes.,no stále uvažujem či očkovať alebo nie,je o tom veľa diskusiíí,je niektorá z vás tiež na vážkach????ď.

majkauk
23. sep 2012

ahojte baby.....prosim poradte mi.....moj maly uz druhu noc v noci stava a place kvoli zubkom,stale pekne zaspi ale potom okolo pol noci zacne plakat ale velmi silno od bolesti,tak som mu dala sirup a rano sme mali prerezany 5.zubok,vcera zasa to iste a tiez som mu dala sirup od bolesti a pekne potom buval po sirupceku az do rana a dnes rano prerezany 6.zubok ale nechcem mu davat kazdu noc sirup,co mam robit,ako mu mam pomoct ked vidim ze ho to boli a chce spinkat ale ta bolest mu neda ani zaspat,ma s tym niektora skusenosti????............a este jedna vec,maly ma pipik trosku cerveny a ked mu stiahnem predkozku tak trosku hnisu tam je,neviem ci mam dat nejaku masticku............ ☹

barca127
24. sep 2012

babule ktore davate normalne mliecko ako to robite najprv ho prevarite date do chladnicky a potom pred podanim ohrejete?ako ohrievate?
@majkauk co tak skocit ku svojej doktorke s tym pipikom???
@monram ahoj aj ja som nad ockovanim dost premyslala aj sa priznam ze po precitani par diskusii mam obavy ale myslim ze zaockovat predsa len dam baojim sa neockovat preda len teraz tie ochorenia nie su pretoze prebieha roky rokuce celoplosne ockovanie ale ako to bude o par rokov ked uz nebude tolko zaockovanych deticiek?citala som aj par prispevkov o detoch ktore prave tieto ochorenia prekonali a neskoncili az tak dobre ako len domacim liecenim

karin1234
24. sep 2012

@majkauk ahoj, radšej skoc k doktorke, kym nemá silnejší zápal aj synovec to mal a preliečila mu to mastičkou

olinecka22
24. sep 2012

@barca127 ahoj!ja malej prevaram mliecko tak hodku az pol hodku pred podavanim a necham ho vychladnut a jej potom okolo 12h pred buvamim jej dam nech si vypije a potom ju uspim a polka mi este zostane este na vecer a to si davam do chladnicky a vecer jej len ohrejejm v mikrovonke a jej dam

barca127
24. sep 2012

@olinecka22 dakujem za odpoved preto sa pytam lebo ja by som sa chcela vyhnut ohrievaniu v mikrovlnke a mala ked sa v noci zobudi na mliecko tak to musi byt sup sup...mam parny ohrivac na flase sice ale to je nadlhsie 🙂

olinecka22
24. sep 2012

@barca127 a este kojis malu?ja este kojim malu ale uz iba vecer pred buvanim ju kojim ale pred tym nez ju nakojim tak vypije flasu mlieka.a som kojila este 2 tyzdne dozadu aj v noci a ale som to stopla lebo sa furt budila a poviem ze tatila klop klop ze ked ju nekojim v noci tak sa pomrvi dam dudku a buva az do rana.a my mliecko pijeme len 2x za den

barca127
24. sep 2012

@olinecka22 nie nie my sa nekojime uz od deviateho mesiaca teraz mame take obdobie ze vstava na mlieko dvakrat za noc asi koli zubkom lebo predtym sa mi budila az okolo stvrtej v noci tak neviem my cez den nepijeme mlieko pretoze mi nechce pit z flasky ani pred spanim to iba v noci ked je rozospata chyti

rianka7
24. sep 2012

@monram je tiez rozmyslam, a este nie som 100% rozhodnuta 😕

katren
24. sep 2012

@olinecka22
@barca127 ja neprevaram, ohrievam v mikrovlnke 😉

monram
24. sep 2012

@rianka7 ešte pred tým asi behnem pediatričke,aky ma nazor na to....

monram
24. sep 2012

@barca127 obavam sa toho priebehu po očkovaní,naozaj som neni rozhodnutá :(

monram
24. sep 2012

@olinecka22
ahoj- mlieko treba tak dlho prevarat?alebo len prihriat stačí ked je vysokopasterizovane plnotuč.?tiez kojim,a dnes som skusala dat mlieko vecer 1krat-vypila asi deci....z flase.

olinecka22
25. sep 2012

@monram no ja si ho pred obedom prevaram a necham si ho vychladnut a jej dam a co mi zostane tak dam do chladnicky avecr iba jej ohrejem v mikrovonke na 1min a 30s

monram
25. sep 2012

@olinecka22 dakujem 🙂

olinecka22
26. sep 2012

@monram neni zac 😀

moncicka27
27. sep 2012

@monram ale krabicové, plnotučné netreba prevárať, leboo ono je už vlastne prevarené..ja len ohrejem a tak dám..perevárať treba len čerstvé kravské🙂 krabicové nie, lebo sa stratia všetky vitamíny