icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

rainbow1
11. okt 2012

@zora 256 ahoj, píšeš, že dávaš malému probiotiká, v akej forme ? papá ti ich v pohode ? lebo naša je teraz chorá, má ATB, k tomu dostala probiotiká, také tabletky, ktoré sa vo vode hnď rozpustia, ale je to taká kopa bléé a malá to vôbec nechce, neviem ako to do nej dostať, aby sa chúdatko nepovracala ☹

mitka2007
11. okt 2012

@katren ahoj,ja viem...

mitka2007
11. okt 2012

@rainbow1 kup jej kvapky BioGaia...tie su najlepsie na trhu,alebo fo forme kapsul Lactobacilky...to len vysypes do mliecka...

rianka7
11. okt 2012

@zora256 nie, bud do ramena alebo do jednej nohy. je to ockovanie MMR. zatial to zvlada v pohode.

lutia
11. okt 2012

@sliver to je aj bolo u nas....vzdy vysmiaty, hravy ale v poslednom case za kazdu "blbost" huciiii (ci je to z toho ze mu nieco nedovolim, alebo ked slabucko padne alebo sa mu nieco nedari)...ja si myslim ze to je tym ze si chce vydobijat vsetko po svojom....a to ze zaplace aj ked nema dovod - pozriem na neho a ked viem ze neni na to dovod tak z toho zatial nic nerobim

rainbow1
11. okt 2012

@mitka2007 ďakujem za info 🙂 , a tie kapsulové nemenia chuť mlieka ? labo tá naša hneď všetko pozná a potom odmieta 😝

mitka2007
11. okt 2012

@rainbow1 nooo,neskusala som,takze neviem...no co,ked tak tak ich budes jest ty 😉

rainbow1
11. okt 2012

@mitka2007 😀

sliver
11. okt 2012

@lutia - úplne presne aj u nás....
ale je to hrozné ☹

lutia
12. okt 2012

@sliver to je...snazim sa aby som nebola z toho "na nervy" ked stale je pocut len plac...ale niekedy uz vybuchnem....ale ako som uz napisala necham ho vyplakat lebo aj ked ho idem obimat tak sa hned odtlaca...neviem ci to je tym ze uz ho nechavam len raz spat (aj ked spi do 3hod) alebo je to len obdobie kt treba prejst....

sliver
12. okt 2012

@lutia - no u nás to spánkom nie je lebo už dva mesiace spáva iba raz a robí to posledné 4 dni 😒
aj ja bývam z toho na nervy, no najhoršie je že vždy vybuchnem na mm a pohádame sa kvôli kravine 😖

lubkasungirl
12. okt 2012

baby aj nas ma poriadne rebelie - sekam mu sice na zadok, no aj tak sa predvadza pred babkou a dedkom, vynucuje si dost pozornosti a nakupovanie je zvacsa hrôza...no napriklad vcera mal super den, hral sa sam a ani som nevedela,ze ho mam 😝 neviem,ci ho aj zubky netrapia, lebo sa mi zda,ze mu idu teraz dalsie...

zora256
12. okt 2012

@sliver Prvá z tých dvoch vakcínči spolu obe?Díky za info🙂

zora256
12. okt 2012

@rianka7 Ahoj!
Tak super🙂Som rada,že len na jedno miesto a tiež že Ti to celkom dobre malý znáša🙂
@rainbow1 Ahoj!
Tak ja som mu dávala myslíš Nutrolin B?ten som dávala do malej lyžičky z vodou a tak som nechala rozpustiť a do úst po ňom hneď čaj,lebo je veľmi sladký,a teraz mu dávam Biogaia kvapky taktiež pred čajom kvapiek,neboj nepovracia sa🙂

sliver
12. okt 2012

@zora256 - netuším, ale myslím že asi iba tá prvá dávka.... lebo čo ak o rok neprídeš pre druhu a bolo by to komplikované platiť naraz za dve dávky a tak....

zora256
13. okt 2012

@sliver Ahoj!Aj ja si tak myslím,nuž je to pekný peniaz,ale isto zato stojí,ak si vezmeme,že aj v škôlke sa môže vyskitnúť,nakazené dieťa:-/stojí to predca za uváženie.

zora256
13. okt 2012

@rainbow1 Ahoj!
Čo sa týka toho Nutrolinu B tak potom som to riešilatak,že do štamperlíka som na spodok dala trošku vody a pomiešala striekačou od Panadol sirupu a ňou som ju dávala malému,lepšie sa to ropzpustilo.

rainbow1
13. okt 2012

@zora256 ahoj, ďakujem za nápady 😉 , kúpila som radšej tie kvapky Biogaia, a tie v pohode z lyžičky spapá 🙂 , tieto zbaštíme my, aby nevyšli navnivoč 😀

mitka2007
13. okt 2012

@rainbow1 ha ha,tak som dobre poradila?

rainbow1
13. okt 2012

@mitka2007 jistééééééééééééééééééééééééééééééééééé 😀 , ďakujem 😉

mitka2007
13. okt 2012

@rainbow1 aaaaaaaaaaaaaaj nabuduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuce 😉 😀

mysiatko
14. okt 2012

bože ide nam prva stvorka a uz druhu noc narieka a nemôze spat...aj vy ste to mali takto? ☹ ☹ ☹

mitka2007
15. okt 2012

taaak holky,uz ich mame 15...este 5 zubkov a je to komplet... 😉

tenisek
16. okt 2012

Jeej ahojte mamicky 🙂 Tak som to po vyse roku nasla, taketo nieco a rada by som sa k vam pridala 🙂 Som maminka Janka malej Kamilky narodenej 5.7.2011...som z BA z petrzalky a uz dlho hladam nejakeho sparingpartnera, takze ak mate chut napiste mi 🙂) Drzte sa pa 🙂

sliver
16. okt 2012

@tenisek - vitaj medzi nami 😉

sliver
16. okt 2012

@mysiatko - chudatko, my už máme tri, ani som nevedla ako vyšli, iba bola trošku viac nepokojná ale ja som to nejak neriešila a zrazu som kukla do úst (ona si tam nechce nechať pozrieť ani keby...) a tam zrazu tri nové zuby... ale táto štvrtá nám dáva zabrať, už sa derie druhý týžden a nie a nie von, je to boj, nervná, spávať nechce, ruku si strká pomaly do hrdla... nech je už von...

lutia
16. okt 2012

ahojte, tak mame uz 15m kontrolu a ockovanie za sebou...bol to boj.....vazenie ani za svet, vazil sa so mnou na rukach 🙂) meranie este horsie ale tak mame asik 80cm a vazime 11kg 🙂) asik 🙂))) no z takym uplakanym chlapinou je to narocneeee a kontrola u doktora to boj placlivy boj.,.ockovanie v pohode, ani som nevedela ze ho pichla sestricka do nozky, ani neplakal silno a oproti placu pri merani a vazeni toto bolo uplne v pohodeeee....teraz buvkame a uvidime ako bude po zobudniiii...pre istotu som nozku aj obviazala aj ked doktor hovoril ze teploty a nic z tohto ockovanie nie je....uvidime
vcera sme maly prvy pad vonku - mame odrete nad hornou perou a este aj dasienko odrete lebo mu tiekla krvicka z pusinky ale papanie nam nerobi problem a po chvili bol aj klud 🙂) dasienka na stolickach mame navrete ale este nic vidno....
a este novinka na konci 14m sme zacali sami chodit 🙂))) takze sa ani na chvilu nezastavi a prezliekanie plienky je zas narocneeeee 🙂)))je to boj

kacena1159
16. okt 2012

Ahojte dievčatá 🙂 chcem sa spýtať nad akými darčekmi premýšľate vaším drobcom na vianoce? 🙂 My tiež patríme do Júloviek 2011 🙂

sliver
16. okt 2012

@kacena1159 - ja idem mojej kupovať kuchynku na hranie, nejaký riadik do kuchynky, potom taký detský sedací vak aby mala v obývke aj ona svoje miesto lebo na gauč sa jej ťažko lezie tak vždy sedí na zemi na vankuši, nejaké rozvojové skladačky a to bude všetko 🙂))

lutia
16. okt 2012

@sliver aj ja som premyslala nad tym vakom na sedenie pre maleho....aj ked na gauc vylezie 🙂)) nech ma svoje sidlo 🙂))