icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

zora256
13. nov 2012

@frick Len tie biogaia dávam a sem-tam C-čko.A pravdaže ešte Vigantol cez zimu.Díky za radu.

lutia
14. nov 2012

mame uz dalsie zubky, konkretne neviem kolko (aby som neprehanala) lebo sa mi tak "vidi" ale nakolko nechce ukaaazaaat velkeeeee A tak je to tazkeeee 🙂) ale aspon viem preco maval v noci caste plackanie....zuuubkyyy 🙂)

rainbow1
14. nov 2012

my máme stále len štyri zúbky, ale tie noci sú hrozné, dúfam, že vyjdú aspoň všetky, nech malú už netrápia ☹

minaz
14. nov 2012

tak ja som sa včera dala malinkej trošku pohrýzť a našli sme vonku ďalšie zúbky. takže už máme štrnásť. 🙂

zora256
15. nov 2012

Ahojte baby!
Tak mi máme 11zúbok len polovičku vonku zadného horného,a dvanásty len cítiť tiež len jednu stranu hryzáka:-/ a očné normálne má navreté horné ďasno,takže 4zaradom:-/ a hnačky máme znovu,ako pri prvých 6zuboch☹A len tak škrýpe z cumľom...

katulka2222
16. nov 2012

Ahojte maminy, tie, co uz davate kravske mliecko, viete mi poradit nejaky zlepsovak na ohrievanie. Ide o to, ze drobec papa rano mliecko tak okolo 6 a musi ho mat hned, tak chcem vediet, ci mate nejaky zaruceny rychly recept. Dakujem

lusindata2
Odpoveď bola odstránená
olinecka22
16. nov 2012

@katulka2222 ahoj!ja ked malej prevaram mliecko doobedu tak si prevarim plny hrncek a mam aj na vecer a ked mi vychladne tak si ho dam do chladnicky a vecer malej uz iba ho ohejem na 1min v mikrovonke

frick
17. nov 2012

@katulka2222 tiež zohrievam v mikre 🙂 ale nepreváram krabicové sa nemusí. 🙂

rainbow1
17. nov 2012

@katulka222 aj ja zohrievam v mikrovlnke a krabicové nepreváram 😉

matsches
18. nov 2012

@katulka2222 Ked je to už kravské, tak skús využiť starú dobrú termosku. 🙂

katulka2222
21. nov 2012

@matsches Dakujem, asi to tak spravim, len sa zatial trapime, pretoze mu vobec nechuti a to je este zatial zriedene s UM. Dufam, ze mu coskoro zachuti aj kravske 🙂

karin1234
22. nov 2012

@katulka2222 ahoj, ja mám tiež taky problem,že odmieta kravske 😖 tiež sa s tym trápime. dávaš mlieko este aj v noci?

aurra
22. nov 2012

@karin1234
@katulka2222 aj my ako sme prestali s kojenim, nechcel ziadne mlieko, ani UM (3druhy) ani kravske, ale to som skusila krabicove, potom sme z automatu a to mu zachutilo hned, to ste neskusali dat, mne sa nan chytil ozaj po prvom okuseni

katulka2222
22. nov 2012

@karin1234 V noci uz nedavam, iba nadranom, okolo 5-6. Ale teraz uz druhy den mi uplne odmietol papat vecer. Ani flasu nedal do pusy, tak neviem, co sa deje (a to bolo iba UM, nie kravske)

katulka2222
22. nov 2012

@aurra to som este neskusala, ale asi sa k tomu dopracujeme, momentalne uplne odmieta akekolvek mlieko vecer

rainbow1
23. nov 2012

@katulka222 ani moja malá nechce večer papať mlieko, pije len ráno keď vstane, asi sú ho detičky prepapané 😉 , nasilu nedávam, papá iné veci

rainbow1
24. nov 2012

Je tu nejaká maminka, ktorej bábatko má v 16 mesiacoch len 4 zúbky ? Stále mám pocit, že idú ďalšie, preplakané noci sú náročné a ďalšieho zuba stále niet ☹ .

danusa21
25. nov 2012

@matsches
@katulka2222 termosku iba vtedy, ked mlieko nalejes hned po zovreti.Ak by si ho nechala trocha vychladnut, a potom do termosky, tak sa to moze skazit. Alebo este podla spravnej hygieny a bezpecnosti jedla mozes prevarit, nechat vychladnut pri izbovej teplote 90 minut, tak sup do chladnicky. Ked budes potrebovat, odlej potrebne mnozstvo a zohrej tak, aby sa z toho parilo.

renatkad
26. nov 2012

@rainbow1 Ahoj, moj Tomasko sa narodil 7.7.2011, patrime k vam a sem tam vas citam a az teraz som sa odhodlala napisat, lebo ta chcem potesit, aj my mame len 4 zuby teda vcera som objavila 5.zubok a tiez mam pocit, ze ich ide viac, vela slinta, ide si rucicko do pusky a mame aj sopliky a sem tam pokasliava a tak neviem, ci to suvisi s tym alebo je to nieco vaznejsie. a prve zubky nam vykukli v 14 mesiacoch 🙂

zora256
26. nov 2012

Ahojte maminky🙂
Nášmu idú očné zúbky a hrozne bol dnes ráno zas mrzutý,urevan ale našťastie chcel Panadol,ktorý ak nechce vypľuje,a našťastie zabral po vyše pol hodky bol zas usmievavý,som mala nervy už zneho sa len nosil a mrnčal celé ráno:-/.Ide aj z vás niektorej maminke dieťatku tie isté očné vrchné zúbky,ako vidím sú tu maminky ktorým detičky majú len 4-5zúbkov v 16mesiacoch,a ako ste natom ostatné?Ja som rada,že už sa pomaly končí toto obdobie prerezávania sa zúbok,lebo som už hotová zmrnčania,ale asi aj vám je ztoho dosť.Ale iste je lepšie,keď pozdejšie vyjdú zúbky,dlhšie vydržia,či nie?Nášmu idú vrchné obe očné a ešte jedna 4-rka vrchná,a už potom len spodné očné a všetky 5-ťky chýbajú.

katren
26. nov 2012

@zora256 My mame stale dva a treti sa teraz prerezal 😀 😀 😀 😀 😀

katren
26. nov 2012

@rainbow1 My mame 2 a treti sa v sobotu prerezal 😀 😀 😀

zora256
27. nov 2012

@katren Nám už polovička 12 zuba je vonku,a stále sa trápime očnými vrchnými okrem tej 4-rky stoličky hornej:-/.A aj ty dávaš D vitamín ešte malému?Mne to odporučila aj kvôli zúbkom dávať detská,keďže sa jej nepozdávalo na ročného len 6zubov mal,hoc ja to nai neriešim,cez zimu keď slnko nesvieti mám dávať 2kvapky okrem výkendov,lebo vraj aj prestávka treba.A asi aj preto už má dupľované množstvo,neviem.

katren
27. nov 2012

@zora256 Vigantol som nedavala, ale teraz ako je malicko svetla, tak idem davat zas....aj Laure davam, tak Misko sa popri "zvezie" 😉

janicka83
27. nov 2012

@zora256 nás tiež očné horné potrápili, skoro mesiac sa prerezávali, dni umrnčané a noci nekľudné..ale keď som na noc dala sirup, tak bola uplne v pohode...teraz sa hádam aj ukáže tie spodné a potom tie zadné stoličky, ale to už hádam toľko bolesti nebude, teda aspoň dúfam....

zora256
27. nov 2012

@katren Ahoj!Tak vy aj Laurušku na svete,gratulujem a aká je?Dobrá?My sme dávali aj cez leto,keď bolo upršane alebo nesvietilo slniečko a cez jeseň tiež.
@janicka83 Vy ste už popredu🙂Nuž náš len sem-tam k večerom má teploty,ale zatiaľ len 2x a cez deň mal raz dosť bolestí,tak vtedy som mu dala sirup,ale ináč ťažšie zaspáva,o pol 14-tej cez deň a večer až o 23h ráno potom ak ho muž nezobudí niečím v kuchyni,tak spí takmer do 9h.

katren
27. nov 2012

@zora256 hej,uz vyse mesiaca 😉
je to flegmos ako surodenci....staci jej plne brusko, cista plienka a vsetko je ok...v noci so spankom problem nema, sem-tam ma noc, ze je hore, ale zas dalsiu prespi aj navyse 😅 😀 😀 😀

karin1234
27. nov 2012

@katren Ahoj, gratulujem k narodeniu dcerušky a prajem hlavne veľa zdravička. ak sa môžem opytať na tehotenstvá boli podobné či pri každom ine?

katren
27. nov 2012

@karin1234 pri Dominicke mi bolo zle, chut na sladke /Nutella velka za vecer bolo malo 😅 /
pri Miskovi nic, len chute na parky, salamy, pasteky, zlty melon s paprikovymi cipsami a tak.... a pri Laurinke nic.... ani chute, ani zle mi nebolo 😉 a som rada, bo pri tomto tretom tehu som pribrala len 4 kg /pri tych predoslych max. 10kg/ a vacsinu som nechala v porodnici, takze sa veeeeeeeeeeeeeeeelmi tesim, ze obleciem kusky co som mala v skirni odlozene uz 3 roky 😎 😎 😎 😎 celkovo som dala dolu po tomto tretom tehu jednu konfekcnu velkost 😎 😎 😎 😎 😎
som vravela mm, ze ak mi zaruci, ze po stvrtom dietati dam dolu este jednu velkost, tak idem do toho 😝 😀 😀 😀 😀 😀