icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

zora256
27. nov 2012

@katren Tak to je super🙂Ja som z malým pribrala len 4kg,a tiež som bola ľahšia po pôrode než pred tehu😀,ale teraz som si istá,že z druhým budem mať min. toľko kg ako pri prvom,stým,že budem ťažšia aj o 11kg,keďže som ľahšia o 11kg než pred tehu z malým.Len dúfam,že tentokrát mi nebude bývať zle,do obeda,max ak pár krát ráno,lebo neviem ako to zvládnem potom okolo malého,keďže sa mu očné zúbky prerezávajú.

mitka2007
28. nov 2012

@zora256 Ahoj....a co uz cakas?Ja uz nikdy nikdy viac... 😉

zora256
28. nov 2012

@mitka2007 Neviem ms mi mešká,už 6dní,zatiaľ testy ne´gatívne,takže dúfam,lebo liekmi mi nezvykla meškať,len pri malom mi neprišla🙂A prečo už viac nechceš?

mysiatko
28. nov 2012

http://www.mojalekaren.sk/pediakid-na-lahsie-za... brali ste to niekto?a skusenosti?dakujem

maruska.s
28. nov 2012

@zora256 Ahoj, my mame 12 zubkov a stale cakam, kedy nam zacnu vychadzat ocne...ma jednotky, dvojky a stvorky zatial,,,

zora256
28. nov 2012

@maruska.s Presne ako mi,až nato,že má už poriadne navreté vrcné očné ďasná,tak tiež čakám kedy vyjdú🙂A spodné ešte nič a potom už len 5-ťky.

mitka2007
28. nov 2012

@zora256 no,ked si predstavim,ze vsetko este raz od znova...pocnuc tehotenstvom a nikdy nekonciacimi starostami... 😖 a ozaj,cim je krpec starsi,tym viac som presvedcena,ze druhe nikdy...ale tak to zavisi aj od zeny...niektore su na to,ako stvorene mat viac deti....ja medzi ne urcite nepatrim... 😉

zora256
28. nov 2012

@mitka2007 Ahoj!
Ani ja sa necítim na viac detí,ale kvôli malému som ochotná to celé si zopakovať ešte raz,aby nebol jedináčik,a mal súrodenca,ktorý tu bude aj ponašom odchode z tohto sveta,keďže mám dvoch súrodencov a aj moja mama,otec i muž máme všetci dvoch súrodencov,tak chcem aby mal aspoň jedného,na ktorého sa bude môcť spoľahnúť,a budú si môcť pomáhať,keď mi nebudeme vedieť.Proste niekto kto ho bude poznať najlepšie po nás rodičoch,aby nebol sám,keď tu nebudeme,proste nemyslím na seba,ale na syna,čo by bolo jenmu najlepšie.Nechcem ťa tým uraziť je to na každej z nás mamičiek,na čos a cítime,a na čo nie.

karin1234
29. nov 2012

@mitka2007 Ahoj, možno ešte zmeniš názor a ešte ťa materstvo zláka, keď ti drobec viacej odrastie. Ja som si hovorila presne to čo ty tesne po porode keď som bola unavena, vyčerpaná a keď sme mali najviacej starosti, ale časom zase pomýšlam na to aké by to bolo keby mal Adamko súrodenca a stále mám pocit, že nie sme ešte komplet rodinka... no ale keď si spomeniem na porod a na obdobie po nom tiež mi to nie je jedno. 😀 😀

maruska.s
29. nov 2012

@zora256 my sme mali najhorsie zatial stvorky, to boli tyzden hnacky a potom jeden den nalada na zblaznenie a horucky a potom nam konecne vysli zubky 🙂 som zvedava, co nas este caka

mitka2007
29. nov 2012

@karin1234 no o tom ja uz ani nepochybujem...a to som mala akutny cisarsky,ale vsetko som zvladla v pohode...nemozem povedat a ni na syna....je velmi dobry,tichucky,ani so spankom nemame nejaky extra problem,len uz teraz ked vidim,ze uz je to s nim jednoduchsie,ze uz aj rozumie,ukaze ze mi co chce,uz sa snazi rozpravat...a ked si fakt predstavim,ze zase plienky,sopliky,kojenie,teploty,grckanie,bolesti bruska,vyrazky a vsetky tieto veci...NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEE..... 😉 ....povodne som chcela dve deti,ale naozaj nie... 😝 😀 😎 😉

mitka2007
29. nov 2012

@zora256 V pohode,ale myslim si,ze v prvom rade sa na to zena musi citit... 😉

zora256
29. nov 2012

@maruska.s Tie horúčky mi malý mal pred 2týždňami raz za deň aj 3dni,a hnačky mi tiež mal vtom čase a to sposlednou 4rkou,a s prvými 1-tkami dvomi a vrchnými 1-tkami a 2jkami.a spodné 4-rky to nebolo takmer nič a spodnými 2-jkami.a teraz očné horné idú,tak som zvedavá.ale akosi mu nechutí posledné 2dni,včera aj vracal z mliečka☹ raz našťastie ho to prešlo,tak uvidíme.

zora256
29. nov 2012

@mitka2007 Nuž ja som sa ani prprvom už na to necítila,keďže sa nám takmer 4roky nedarilo,a poslal nás lekár na umelé nešli sme a zmierili sme sa stým,že si časom adoptujeme a stalo sa a teraz som to už chcela zavesiť zas na klinec a je to tu zas🙂je nato dosť dlhý čas sa prichystať na to necelých 9mesiacov🙂

maruska.s
30. nov 2012

@zora256 cakate druhe babatko?

zora256
30. nov 2012

@maruska.s Takto vyzerá,len testy nič neukazujú,ale tak isto som bola aj pri malom,až v 2mesiaci mi ukázali testy.🙂A ako vidím,vy už budete rodiť o 3týždne🙂A čo čakáte,chlapčeka alebo dievčatko?

zora256
30. nov 2012

@mitka2007 Vy už neplienkujete?Ja až v máji začnem odplienkovávať,keď už nebude tak chladno🙂

mitka2007
30. nov 2012

@zora256 Plienkujeme...Ale uz ked sedi na serbiku a vykaka sa tak mi pekne ukazuje,ze uz kakal...Asi by bolo najlepsie,ak by mi uz vedel povedat,ci bude cikat alebo kakat...alebo aspon keby to ukazal...a to este nerobi...Tiez asi zacnem na jar...Ze ked sa aj pocika vonku nebude to tak straaasne vadit...

zora256
30. nov 2012

@mitka2007 To je super,mne v 6mesiacoch pekne kakal a cikal do nočníka,ale od kedy vie chodiť tak mrnčí na ňom,proste nesúrim,počkám na teplejššie obdobie,presne ako píšeš,nebude ich tak chladiť na riťuši,a predca netreba tak veľa vyzliekať a prezliekať🙂

mitka2007
30. nov 2012

@zora256 S tym ma problem aj kamoska,ze jej nechce sediet na nocniku...tiez ho davala na neho uz od polroka...mozno preto vam tam nechcu sedatvat...ja som ho na neho zacala davat zhruba az po roku a v pohodke...sedi a hra sa s autickami a pozera telku...

zora256
30. nov 2012

@mitka2007 Moja sesternica tiež dávala tak ako aj ja a potom sám chcel na ňom sedieť presne vlete pred 2narodeninami,takže to závisí,aj od fyzického a psychického dozretia.A jemu tiež nechcel sedávať ako ročný,A už ako 2ročný bol bez plienok,úplne🙂

ewana
30. nov 2012

ach baby, podarilo sa Vám niekedy popáliť si dieťa?... Mne práve dnes ☹ Totiž som môjho chlapčeka okúpala v lavóri, v ktorom som v pondelok máčala veci v Oxi... síce som ten lavór poriadne umyla, ale to oxi je asi riadna chémia, a tak má teraz totálne vyžratý spálený zadoček a guľky, proste tie miesta kde sedel a najviac sa dotýkal vaničky... Natrela som mu to najprv hypermangánom a potom Infadolanom, no hrozne ho to musí bolieť... strašne si nadávam aká som hlúpa !!! Teraz sa chudáčik už hodinu snaží zaspinkať, unavený je strašne, však plakal pol dňa, ale nedá sa mu zaspať, vrtí sa stále ☹ Ach jo ☹((

minaz
30. nov 2012

@ewana ahoj, mrzí ma co sa ti stalo a dufam, ze coskoro sa to malinkemu zahoji a preboli ho to. Neskusala si mu dat na to kalciovu mast? Urýchluje hojenie. Mne sa vzdy osvedcila pri roznych zraneniach koze. Citala som, ze pomaha aj pri popaleninach. Mozno mu to pomoze. Prajem malinkemu skore zahojenie rituse.

ewana
1. dec 2012

@minaz ahoj, ďakujem, kupodivu prespal celú noc bez jediného mrnknutia, a aj dnes je v pohode, aj keď riťku má stále červeno-fialovú... môj chlapček statočný :-* 🙂

lutia
1. dec 2012

@ewana chudatenko malinke...dufam ze bude len a len dobre a rychlo sa upravi ubolena rituska...

lutia
1. dec 2012

ahojte, nas tie zubky stale trapia, uz vcera vecer sme mali zlu noc, stale bol hore a k tomu aj teplota...rano uz v pohode ale ako sa den blizil ku koncu tak teplota sa objavila a stale sme uplakany a to ani obednajsi spanok nebol prave co naj...dufam ze su to len zubky a nic vaznejsie....takze sme na nurofene :(((

maruska.s
2. dec 2012

@zora256 tak to je super, tesim sa s vami 🙂 no, veru, my uz len cakame, kedy to pride. Povedali nam, ze by to mal byt chlapcek, (uz druhy) 🙂 ale nebolo to uplne 100 percentne. Zo zaciatku sa nam to zdalo akosi dost skoro, ale uz sa na to malicke velmi tesime...len sa akosi viac bojim porodu, ako pri prvom. 😒

zora256
2. dec 2012

@maruska.s Ahoj!To je normáln epri prvom sme nevedeli čo nás presne čaká a aké sú bolesti a tak ale teraz už vieme,preto je strach väčší:-/stým nič nenarobíme,a nevadí ak aj druhé bud e chlapček🙂hlavné je nech sú zdravý obaja🙂.
Ja zas mám pocit,že aj druhý bude aj u nás chlapček,ale nevadí,mi je to aj tak trochu jedno,alesom si istá,že viac ako dve deti nechcem😀,už len rpeto chcem mať dve aby sa mal ským hrať náš prvý🙂Predca keď podrastú pohrajú sa sami a mi rodičia si budeme môcť chvíľu vydýchnuť pri telke,alebo si dobrý čaj vychutnať pri koláči a tak🙂Stojí to zato,ako keby jedno dieťa stále trčalo na krku,a bálo by sa ísť medzi deti,nemal by kamošov,a rodičia sú viac ustráchaný o to jediné dieťatko,ako keď vidí sa hrať dvoje detí spolu a ten strach je menší,lebo si zvykne,nato,a lepšie vidí v čom má nadanie a akej je povahy,než keď len sedí pri nohe a hrá sa len rodičom,proste je krásne vidieť deti šťastné a hravé,a komu by dôveroval rodič viac zavolať suseda k malému sa hrať či vlastnému,ktorého pozná.Proste nedá sa porovnať ten rozdiel,keď deti majú parťáka stále doma🙂

zora256
2. dec 2012

@ewana Ahoj!Čím mu ju natieraš?A ne papá nejaké čierne rýbezle,alebo čučoriedky?Môj z takých výživ mal takú riťku po kakaní:-/.Mne keď má malý viac vyrážok na riťuši,tak mu natriem tenučko Bepanthenom ináč stále sme na batole púdri.
@lutia Ahoj poznám tie spánky a večere,mával aj náš 2-3dni pred 20-tou hodinou to prišlo na neho alebo po obedňajšom spánku a panadol sirup mu zaberie na boľačku ale ak má teplotu k večeru tak mu dávam čípok.

karin1234
3. dec 2012

@maruska.s Ahoj, držím palce aby ti dobre dopadol porod. Ja by som sa tiež už viacej bála pri druhom porode, ale hovoria, že druhý je rýchlejši, tak drzim palce. 😉