icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

sisanka
3. dec 2012

@maruska.s ahoj,zda sa mi ze sme sa stretli pred rokom v porodnici a kukam ze teba o chvilku caka uz druhy porod...tak ti drzim palce, neboj, uvidis tento bude urcite rychlejsi 😉

erov
3. dec 2012

ahojte baby tak my máme 5a pol zubka a od včera nejako teplotujeme asi od zubkov. pravdepodobne sa tlačia ďalšie. no a naša Domi bude mat v júni súrodenca od minuleho štvrtku mám tehu knižku. tak sa teším ale aj obávam pôrodu a hlavne prvých mesiacov :D

karin1234
4. dec 2012

Gratulujem ti, tak zase budete mať letné babätko 🙂

maruska.s
5. dec 2012

@karin1234 dakujem velmi pekne, tiez v to dufam, ze tento bude lahsi a rychlejsi 😉

maruska.s
5. dec 2012

@sisanka ahoj, je to mozne 🙂 dakujem, dufam, ze mas pravdu 🙂 uz sa nam to krati...

maruska.s
5. dec 2012

tiez sa tesim, ak to bude chlapcek, aspon bude mat Filipko partaka a bude sa mat s kym doma hrat...aj ked, na to, ze byva cez den len so mnou a vecer s tatom, tak nas je az moc nebojacny 🙂 s hocikym, hocikam, vsetko jedno, niekedy mame pocit, ze by sme mu vobec nechybali... 😒 neviem, cim to je, ci je to len take obdobie... alebo sa mam tesit, ze nevisi len na mne, neviem, ale obcas mi chyba, ze by utekal za mamou 🙂

katkatt
7. dec 2012

@erov ahoj, gratulujem, aj my mame taky vekovy rozdiel, zaciatky narocnejsie, ale teraz super 🙂 partaci velki... neboj, najdes si system a utrasie sa to

erov
9. dec 2012

@katkatt no to aj očakávam že prvý rok bude veľmi ťažký, ale dúfam že potom sa budú spolu hrávať a rozumieť si. už vieme aj čo čakáme. Dominike pribudne bracek; ) tak hádam si nájdu spoločne záujmy.

rianka7
11. dec 2012

aj my cakame dalsie babo. momentalne mam z toho zmiesane pocity...

katren
11. dec 2012

@rianka7 ved to je super 😉
@zora256 nie si nahodou v tohtomesacnom cisle Mama a ja????

zora256
11. dec 2012

@katren Áno som🙂V Mama a ja časopise pri téme šestonedelie ako zvládnuť😀.

katren
11. dec 2012

@zora256 takze som dobre pozerala 😉 😀

zora256
11. dec 2012

@rianka7 Ahoj!To je super,gratulujem kiežby som trvala pri druhom tehu☹,ale zrejeme aj teraz si počkám,kým sa zadarí,pri malom to trvalo 3,5roka kým sa podaril🙂.Veľa zdravíčka a šťastíčka vám prajem,závidím v dobrom🙂

zora256
11. dec 2012

@katren 🙂Veru dobre aspoň je tu niekto kto okrem mňa číta ten najlepší slovenský mamičkovský časopis🙂A nie som sama🙂

katren
11. dec 2012

@zora256 hej, ja som si predplatila a tento rok som ho darovala sestre ku tretiemu vyrociu svadby 😀 zacali sa snazit a zistili, ze nema vobec ovulaciu 😒 takze ma liecbu

zora256
11. dec 2012

@katren Ach,to nie je dobré,čo sa týka tvojej sestry-/.Ja som kupovala od roku 2008 a keď som otehotnela predplatila som si na rok a teraz zas kupujem a postupom ako čakala sesternica dieťatko tak som jej darovala potom bratranec čakal so svojou ženou tak potom im, a teraz predávam,keďže na obzore žiadna tehulka,a ja čo si prečítam,to mi aj akosi ostane vpamäti,alebo sa aj opakujú niektoré témy🙂

zora256
12. dec 2012

Ahojte baby!Ako striháte nechty detičkám?Mne sa vjednom čase dalu už len počas spánku,ale teraz už len na rukách nohy si vytiahen z mojej ruky a kope,proste ani počas spánku nenechá aj počas reklamy mu darmo hovorím,aby pekne nechal nožičku v mojej ruke a nech pozerá telku,že ho nič nebude bolieť,nak nekope,lebo sa pichne,proste nič nezaberá☹A pritom mu vyčievajú na krajoch palca špičky,ktoré pichajú:-/.

lutia
13. dec 2012

@zora256 ahoj, my sme mavali problem ked bol mensi....teraz pri poslednom strihani pekne drzal rucicky a ani raz necukol...a pekne som mu vysvetlovala co robim atd.....a na nohach zajtra takze uvidime....mozno to bol len nejake extra den a uvidime na buduce...ale co sa tyka strihania tak striham skoro az po 2m lebo on ako vsetko chyta a robi s ruckami tak aj tak si ich sam opilnikuje 🙂) tak mi to pripada ako keby mu ani nerastli 🙂)

zora256
14. dec 2012

@lutia Ahoj!To máš super,keď mu tak nerastú,ale môjmu normálne trčia,a na nohách je to horšie,lebo tam mu necheť pichá vedľajší prsček,tak mňa to asi viac trápi než jeho najmä na palci,jednen sa podaril ostrihať ale na druhej nohe nedá:-/tak neviem skúšam každý deň ale nie a nie nechať mi nohu v ruke☹

olinecka22
14. dec 2012

@zora256 ahoj!ja ked som malej strihavala nechtiky ale mesiac dozadu tak to bola jedna hruza joj ta ale plackala strasne a potom raz ked som ju kupala vo vani tak si hovorim ze skusim jej ostrihat nechtiky vo vani a ti poveim ze to normalne zabralo ani raz mi nezaplackala a som jej krasne ostrihala nechtiky aj na ruckach a aj na nozickach tak ovtedy strihame nechtiky iba vo vani ked sa kupka 😀

zora256
14. dec 2012

@olinecka22 To máš super.Mňa presne to isté napadlo včera a veru ani vo vani to nejde jedine musím odklopať na rúčkach mu viem vspánku ostrihať jedine ma trápia na nôžkach tie nenechá nijako:-/

katulka2222
15. dec 2012

Ahojte baby, mate niektore problem s tym, ze vas drobec nechce pit? Ja sa vsemozne snazim, nieco do neho dostat, no nic nezabera, ani slamka, ani rozne flase a pohariky, ani to, ze pije sam...no vobec nic...a to uz nehovorim o tom, ze mliecko odmieta uz asi mesiac. Ak niektora viete poradit, privitam 🙂 Dakujem

karin1234
15. dec 2012

@katulka2222 Ahoj, mne hned ked sa zobudi a lezi este v postielke tak mu dam flasu čaju tak dosť vypije lebo je hladný, inak cez den tiež nič moc

karin1234
15. dec 2012

@zora256 Ahoj, tak to si musím kupiť časopis keď si tam 🙂 super 🙂

karin1234
15. dec 2012

@rianka7 Ahoj, gratulujem, neboj zmiešané pocity pominú a ostane už len radosť, a na kedy máš termin? ak sa môžem opýtať?

rianka7
15. dec 2012

@karin1234 termin mam v strede augusta. ja sa aj tesim, ale teraz je maly strasne nervozny, niekedy som az zufala. a mozno aj hormony robia svoje, ze som taka nesvoja.

lubkasungirl
15. dec 2012

@rianka7 neboj sa,8 mesiacov je este dost dlhy cas,maly bude starsi a lepsi - aj môj ma nervozne stavy - nemas len ty take dieta 😀

zora256
16. dec 2012

@karin1234 Vpohodke,kúp si je tam veľa zaujímavého čítania🙂

zora256
16. dec 2012

Ahojte baby!
Mala som najhoršiu noc za 16mesiacov zatiaľ☹Malý mi hrozne reval od pol noci do 2ráno kým mu začal konečne čípok účinkovať☹Sa mu prvý očný zub prerezal.Má tu niektorá zvás skúsenosť z očnými zúbkami?Pri každom znich je tá bolestivosť rovnaká?Ide ma poraziť ledva som spala,čo mi trhane dýchal po palči celú noc:-/Ak takto pôjdu aj ostané 3tak asi umrem od únavy☹

zora256
16. dec 2012

@erov
@rianka7 Ahojte byby!
Gratulujem k tehu,kiežby som bola i ja,bola by som šťastná averím vám,že je to dosť náročné teraz z tými prvými detičkami ako som vyššie písala,som hotová z očných zubov,a ak by sa pritrafili ranné nevolnosti,no tak z Bohom😀,ale čo by sme nevydržali pre detičky no nie?