Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
@katulka2222 dakujem ja zijem v anglicku a tu sa normalne bojim ist s malym k lekarovi s takymto problemom,neviem ci si sledovala alebo sledujes tie podivne adopcie atd.....este by povedali,ze to ma take mojou vinou,ale volala som pediatricke na sk a ona mi vravela ze to moze byt od castych zapalov mandli,ze mu predpise ryby tuk a ze su potrebne rehabilitacie.
@majkauk no vtáčí hrudník je v podstate deformovaný hrudný kôš smerom von. V strede vpredu v chrupavkovej časti je vypuklý von a tým padom zúžený na stranách, no nie je to podmienka. Všetko záleží od úrovne stupňa deformity. Ortopéd by Ti povedal, či treba ísť na operaciu alebo je to v pohode. Sú na to cviky, ale to už neviem aké... skús vygoogliť...
Ahojte baby!Ako ste natom s chrípkov?
Dúfam,že ste zdravé a aj detičky.Prajem každej a aj detičkám pevné zdravie aby vás chrípka obišla 😉 .
My sme zatiaľ ok,a malý mi už má 16 zúbkov🙂Už len zadné hryzáky(stoličky)Chýbajú.
@lutia Ja keď malého šteklím mu kukám zúbky apri smiechu najviac vidno,skús🙂A prajem skoré uzdravenie a najmä aby vás obchádzala chrípka oblúkom.A dávaš niečo drobcovi?Ja ešte len vpiatok kúpim Bio gaiu,lebo teraz nemáme doma minula sa ešte v decembri.A dávala som mu picovit,ale nerobí mu dobre na konečník☹ asi citrusy ,proste neznáša aj z mandariniek máva taký červený konečník,tak Imazol používame už týždeň ale už sa mu to zlepšuje.proste kým má plienky budem musieť vynechávať všetky druhy citrusov či už v multivitamíny alebo ovocie.A tak len probiotiká môže.
@zora256 nie nedavam mu ziadne probiotika...naposledy nam doktor predpisal vitaminiky na imunitu a tak len to..ale ak bude este raz zas po kratkej prestavke chori resp nachladnuti tak sa budem musiet poohliadnut po nejakych probiotikach
to plati aj u nas s tym smiechom....ale su tie deturence zlatucke s tymi zubkami 🙂)) ako ked bol usmev a len dasienka trcali 🙂)))
no,hlavne ked spia...ani jest nepytaju 😀 😀 😀 😀
a ked nebehaju kade-tade,nekricia a nefantuju 😀 😀 😀
@lubkasungirl ja neznasam,ked nieco robim a maly pride a zacne ma tahat za nohavice...alebo sedim za notebookom a je mu je to tri pat ze mam nieco rozrobene...pride a taha ma za rukav div mi ho neodtrhne... 😕
@mitka2007 ooo to poznam, ja notebook nemozem ani pouzivat pri nom lebo hned je pri mne a hned chce aj on tukat a nakoniec sa mu vzdy podarilo cosik nove ukazat co sa da robit s klavesnicou....a to tahanie za ruku je na kazdodennom poriadku a hoc koho ale najcastejsie mna aj ked po priche tatu tak ho odporucam na neho 🙂) a nalepsie mu ide pletenie sa pod nohy v kuchyni popripade vytahovania veci zo skrineeeeee
@mitka2007 poznaaame
@lutia
@lubkasungirl je to s nimi katastrofa...jaj,kde su tie male babatka,co len spinkali a papali...a este ked sa naucia rozpravat...pockajte to,hubicky sa im nezavrie...to uz asi z neho ozaj skoncim na psychoske... 😀 😀 😀 😀
@mitka2007 no az take strasne to nie je, ja uz som ziskala imunitu na jeho vresk,nevsimam si to a zabera to - prestane :P no a s tym rozpravanim este bude sranda,môj uz aj teraz mava take dlhsie blablamonology - no niekedy mu aj rozumiem,co chce 😀
@lubkasungirl moj tak isto...minule mu pes zozral taku malu kozu a stale chodil a ze vrrr vrrr ham meee meee...no mlala som dost z neho...a ked ich hresi(psov)...hotovy general 😀 😀
@lubkasungirl uz aj ja som odolna a bola som hned od zaciatku a este mu aj poviem ze nech kludne vrieska aj tak to na mna neplati....ale priznam sa ze niekedy ked je toho moc tak aj skriknem....
@lutia ja niekedy vrieskam ako harpya 😀 😀 no co uz,ak inak neposluchne.... 😉
caute baby,zaujimalo by ma ci riesite nocnicky a ake mate na nich uspechy - pripadne redukcie na WC,totizto nas na nocniku si vkuse brnka na pipika a uziva si to...no cikanica v nocniku ostane len sem-tam 😉 kaka iba do plienocky,pricom vie,kedy mu treba cikat - par sekund vopred a kakat chodi pod stôl,za nabytok a tak 😀
@lubkasungirl ja som citala ako odplienkovat za tyzden, a mozno by som to aj skusila, ale problem je v tom, ze nas drobec nechce posediet na nocniku ☹ cize najprv musim skusat, aby tam aspon posedel, a potom sa mozno pohneme dalej 😅

@barca127
@sliver
ahojte baby, aj moja mala je narodena v juli 2011 a kedze bola 14 mesiacov kojena, tak mame tiez velky problem s pitim. My sme ale boli na tom tak, ze som ju musela donutit pit, kedze sme mali problemy s oblickou, mala je po operacii a v nemocnici nam povedali jednoduchy vzorec na kg vahy ma vypit 1dcl tekutin. My sme to vyriesili striekackou, jednoducho jej davam pit cez nu a presne viem kolko vypije, ale my sme iny pripad, my pit musime a vela :(