Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
@mitka2007 Ja malému stále dávam aj mu na stolík položím ak chce napje sa aj ho núkam,takže nesúvisí moj pitný režim nijak s ním,len píšem že ani ja veľa nevypijem,proste mi nechýba,zato vlete viac vypijem,než v zime a ide aj o teplotu vbyte ako som čítala.
@mj30 A to Ti z pohára pije?To je fajn keď Ti hneď 3dcl vypije ráno,mne si len cucne a ide,mne pije s cumľovej fľašky,zato po jedle viac pije,a keď behá.Ja mu dávam čaje ovocné detské Hipp a Teekane.
Moj drobec pije z normalneho pohara a vypije tak cca 400 ml maximalne. Niekedy 200 na ranajky, ale ked nema chut, tak nie. Je to individualne a teraz, ked si vie vypytat, sa netrapim tym, ze pije malo. Nukam mu vodicku casto, no pije naozaj len ak ma chut. Ked je smadny, sam si vypyta 🙂
Aj naša si sama pýta. Raz je to čaj, inokedy voda, podľa toho, čo chce. Pije z pohára so slamkou alebo z normálneho pohára. Tiež fungujeme bez fľaše, vôbec sme ju nepoužívali. 🙂
áno takúto fľašu so slamkou máme aj my a je to najlepšia vec na svete, síce nie presne takuto ale tento typ... tiež moc nepila a ked som jej dala so slamkou tak zmena o 100° ... to bolo ešte v novembri a pod stromček dostala už druhú lebo ju dosť zničila....
Aj my máme podobný pohár so slamkou. Výhoda je v tom, že keď pije, tak nemusí zakláňať hlavu ako pri pohárikoch s náustkom, takže sa jej jednoduchšie pije.
najblizsie si ju tiez zaobstaram,lebo znova mi dnes môj pokladik rozhryzol dalsi dudlik na flasi 😀 😀
no dnes som taký pohárik aj ja kúpila malému, ale ten môj dilinko z toho nevie piť 😀 Ale určite na to príde 🙂
@ewana maly sa mi naucil pit so slamkou tak ze som si dala do pohara napoj a do neho slamku ktoru som prstom prikryla aby v nej tekutina zostala a tak som ju podala malemu do ust a jemu sa to pacilo a ked som to spravila po 3x krat tak som zacitila ze zacal sat...a tak sa naucil pit so slamkou 🙂)
@lubkasungirl nam sa este nepodarilo rozkusat dudlik, ked bol mensi a mal len tie dva predne tak vtedy ho bavilo kusat do neho ale po chvilke ho to preslo....
@jamocka4 ano uplne suhlasim lebo aj ked sa maly chcel napit z flasky tak problem bol vzdy ze sa nenaklanal a tak len vdychoval vzduch aj ked niekolko krat som mu hovorila a aj ukazala co treba spravit 🙂))) teraz mu dam flasku a povacsine ju stiahne na prvy sup 🙂) ale na vecer ho obmedzujem aby sme nemenili kazdi den bielizen a pyzamko 🙂) a pripadne vecerne budenie kvoli mokremu obleceniu 🙂)
@lutia Ahoj!au tak taký mu zaobstarám čoskoro,hoc teraz pije z takejto fľašky,a veru vypije už aj za 3 také a má obsah 300ml,takže vpohodke 900ml za deň už vypije 😀.A aj sa naučil zavrieť ju aby sa nevylialo,takže kým nezoženiem zo slamkou poslúži aj takáto fľaška,keďže tesco máme na 20km a nemáme auto :-/ tak len keď brat alebo môj tatko budú doma a pôjdeme snimi na nákupi.
Ahoj babule tak aj my mame doma flasku so slamkou ale ze by u nas urobila nejaky prevrat tak to nemozem tvrdit...my uz mame doma asi vsetky duhy flias a nic proste ked mala chce pit tak pije z hocicoho a ked nie tak pit nebude...inac zora peknu so slamkou kupis aj v DM...my sma mali teraz dost tazke obdobie chytila nas opat laryngitida a nakoniec sme skoncili v nemocnici lebo mala sa nam v jeden den tak zachadzala ze uplne nemohla sa nadychnut uplne modra a raz dokonca pri tom aj odpadla :( doktorka to uzavrela ako afektivne stavy a musime byt teraz dva tyzdne na diazepame :( k tomu problem s nejedenim mno poviem vam bola som uz hotova s toho :((
@barca127 drzim palceky a prajem skore uzdravenie
ahojte, tak a uz sme zasa choriiiiii :(((( teraz co po ine nebolo mame aj teplotu :((( takze sme zas na sirupoch a nocne spanie je katastrofa....stale nieco blaboce a neviem ci spi alebo je hore....ked na neho kuknem tak sa mi zda ze ma ocka zavrete ale nie som si uplne ista lebo vysvecovat mu do tvare nechcem....a z toho som aj ja skoro po cely cas hore s nim aj ked sa ma nedozaduje a je spokojny v postielke.... a co sa mi nejak nepozdava je ze stale lezka na brusku a nozky mam pod bruskom skrcene...tak neviem
ahojte kočky, máte niekto tak málo zubov ako my ? stále len 6, vyziera, že možno idú ďalšie ale ktovie kedy sa ukážu 😒
ahojte baby chcem sa poradit ci ma tu niektora podobne dietatko ako ja........Dominik ma 19 mesiacov a chodenie a behanie nam uz nerobi problem az na to ze ked padne tak sa nevie sam posadit ani postavit,musim spomenut ze lozit vobec nelozil,nechcelo sa mu iba sa plazil a teraz sa mu chce len chodit......ked ho dam do postielky tak sam sa este vobec neposadi a ked ho posadim do postielky nech sa skusa vytiahnut a postavit tak o to vobec nema zaujem......co mam robit,ako ho to naucit,ak mate niektora podobne skusenosti poradte co s tym...??
@majkauk ahoj,nas sa posadi alebo postavi sam,sla by som s tym k pediatricke
@lubkasungirl myslis ze je potrebna mozno nejaka rehabilitacia???
@majkauk ja nie som lekarka,nedovolim si nieco take povedat, len si myslim,ze pediatrika by sa mala skôr vyjadrit,ci je to ok alebo nie, nestras sa,mozno ze len potrebuje trosku precvicit a bude to ok 😉
baby a riesite uz ze date postielku prec a vymenite ju za postel?ci je to este skoro.......teraz ako pozeram su na trhu krasne postele niektore maju aj zabrany aby dieta nespadlo len netusim kedy je vhodne vymenit postielku za postel?moj maly sa v postielke uz niekedy strasne vrti a ma tam uz malo miesta.
@majkauk ja už som rozmýšlala, ale my máme kúpenú poschodovú postel, spí na nej staršia dcéra, no a keďže sa malá často v noci budí, nechcem jej ju tam nasťahovať bo sa nevyspí a v škole bude ako duch 😖 , malá má ešte len 6 zubov, ďalšie na ceste, jasná navalené, tak snáď až v lete, to bude mať 2 roky, zúbky snáď vonku a lepšie spinkať, dúfam 😀
@majkauk ja už to idem riešiť tiež. u nás poschodkou lebo mám tiež prváka a majú málo miesta v izbe tak preto chcem zrušiť postieľku. Starší spáva na veľkej od 2 rokov. A tiež preto keď sa v noci zobudí musím ho vziať k nám a nevyspíme sa nikto. Takže takto si radšej ľahnem ja k nemu keď bude v noci treba. Tiež máme máme málo zúbkov a často sa budí. Našťastie starší ani nevie že v noci plače.len mám stresy z toho ako ho naučím aby z nej neutekal keď bude mať spať. V postieľke zaspáva sám ale len preto bo z nej nemôže ujsť 🙂

@zora256 za malinko moja vypije mimo polievky tak 7-8dcl ale pije vodu caj ma len k ranajkam 😉