Termín pôrodu apríl 2017
Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒
Ahojte,my mame za sebou tri zapaly prsnikov.Akurat koncim brat tretie atb.Bolo to hrozne,lezala som v teplote 41.5,triasky,obrovska bolest prs no nikomu to neprajem.Zacala som kvoli tomu dokrmovat.Doktor povedal ze sa to moze dalej opakovat tak s tazkym srdcom myslim nad skoncenim kojenia😢 mliecko mam aj ked malo ale neviem ako to zvladnem ak sa to bude stale vracat☹ prveho som normalne kojila a teraz sa uz 5 tyzdnov trapime,skusame,bojujeme ☹ z druhej strany mi je tazko odstavit drobceka ☹
@kata9 ahoj. To mi je ľúto. Znie to hrozne.ne sa zdá že mám menej mliečka. Vďaka klobúčikom. Mala by sa mi aj pridala už konečne ale mám pocit že sa strašne unaví a zachvilu zaspí..pritom cez klobúky by to malo ísť ťažšie..snáď budem mať mliečko. Prikladám, nevzdávam sa. Myslím si ale že pre Tvoje dobro by si sa asi mala vzdať kojenia. To sú vážne vysoké teploty..ale úplne chápem, chceš pre drobca to najlepšie.. držím palce nech sa rozhodneš akokoľvek ;)
@kata9 ach moja,to musi byt strasne. Mne sa pred tyzdnom urobila taka velka cervena skvrna na lavom prsniku,ten sa mi od zaciatku plni viac, hrozne to bolelo. Rychlo som si prikladala alpu a pre istotu som si vecer dala aj paralen, nastastie teplota neprisla,zmenila som polohu pri dojceni a za par dni to preslo.
@kata9 moja mamina mala pri mne to iste, triasky, 40tky, bolesti prs, doteraz si to pamata ako strasny zazitok a nakoniec ma musela odstavit uplne.. som tu, chvalabohu zdrava, nebyvam chorlava a nemam horsiu imunitu ako ostatni co sa zvykne hovorit o nekojenych detoch...samozrejme ze mamine mliecko je top, ale pre povzbudenie som ti to chcela napisat...nemaj vycitky...stava sa to
@anamaria84 diky moc.Pekne si to napisala.Aspon vidim ze to nieje take strasne. ❤
@dankanka
@pininka
Vdaka baby!
Ono to prejde len to musim hodit za hlavu.
@kata9 ja som mala pri prvom, ked mal pol roka opakovane zapaly asi mesiac vkuse. Sa mi striedali prsia. Lave dva dni teplota, preslo to, 2dni klud a prave prso a takto dookola. Gynekolog mi spravil stery z bradsvky, dal mi fungicidin. Na spustenie mlieka, aby lahsie tiello oxytocin do nosa. Malemu pediatrcika vytrela soor. Mal uplne nepatrny v boku ust skoro sme ho prehlidli. A zrusila som na isu dobu podprdy s kosticou a konecne to preslo
takze my sme boli dnes tu u nas vo Svajci 1x u dr a cely cas plakal. dr nam povedlala ze ho kludne moze boliet aj chrbat z porodu ako ho vytahovali, ze moze mat natiahnuty sval. tak nam dala nejake homeopatika proti bolesti a plus nas doporucila k dr, kt.by mu mal pozriet chrbat plus svaly, nieco ako chyropraktik. je pravda ze je casto nekludny a place, teda vrieska, ale myslim ze to bude len kolikami. samozrejme na tie mame vsetky dostupne prostriedky🙂
plakavaju aj vase deti casto aj cez den a stretli ste sa uz niekedy s takymto nazorom?
Ahojte, nas drobec mal 5 tyzdnov.. je tu prosim nejaka mamicka z BA, ktora chodi doobeda do Horskeho parku a tiez jej chyba spolocnost? 🙂
Tak zas to nevyšlo 😥😢😭
@36evina36 ach moja zlata, drz sa velmi. Mali by ti uz urobit nejake vysetrenia. Stale myslim na moju tetu,ona potratila 5 krat kym jej zistili,ze sa jej maternica vzdy zvacsi iba do urcitej velkosti a potom uz nema ako plod rast a nastava potrat. Nakoniec brala nejake tabletky a potom mala dve zdrave dievcata. Velmi dufam ze aj tebe to vyjde.
Bola som 14 v ten týždeň tam malo byť
Tak dúfam že to do tretice vide , len dúfam že chlapa ukecam neak sa netvári na ďalší pokus asi ho budem musieť znásilniť 😀
Ahojte baby, tak mi druha poradna, mala fajne pribrala,ze az az. Dlha je, 62ku sme mali az tyzden. Na buduce uz ockovania, ach jaj. Chcem sa opytat,tie co plne kojite, tiez vam este tecie mlieko halabala? Mne to uz dost lezie na nervy, dookola vymienam prsne vlozky.

@dominini tyzden som davala pred každým papanim..mas mlieko proti kolikam?