Termín pôrodu apríl 2017
Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒
@lilith111 z tych nasich kolik je nakoniec rotavirus.uplne ze krical celu nedelu,poobede sme sli na pohotovost,odbili nas ze kolika,nech si kupime rektalnu rurku,skusili sme,nic,ani prd ani hovienko.vsak sme aj dr vraveli ze vsetko funguje ako ma len strasne place a neda sa nijak utisit.a o 23 uz sme boli v koncoch,maly nespal vobec iba krical cely den,bolo nam jasne ze ho nieco boli ale tazko boli zistit ze ci.tak sme sli zas na pohotovost.ubytovali nas s tym,ze asi kolika.a testy ukazali ze rotavirus
Juj no tak vam prajem brzke uzdravenie. 👶 my sa pestujeme celu noc. Crievka mu bublaju jak potocik. Tak ja uz len dufam ze to cim skor prejde. 🙏 Viem si predstavit ze je to hrozny pocit ked dietatko tak usilovne place. Ale aspon vam nasli pricinu. Tak sa drzte ;)
Baby ako vy uspavate drobcekov teraz Ked su taky malicky ?
@jollinka22 niekedy zaspinka sam ze ho hladkam po hlavicke, niekedy v kociku a vacsinou vsak na rukach alebo mne na ramene 🙂 a vy?
U nas hcez den hlacne kocik, v noci pri prsniku zaspi sama a podvecer kedy ma svoju operetu aj v ergonosici,tam zaspi pomerne rychlo. Na rukach uz sa velmi nechce nechat uspat,krici tam.
@lilith111 dakujem krasne
@pininka dakujem,bolo to fakt hrozne ked sme vedeli ze nieco je zle a nevedeli co.teraz je drobec ako anjelik,placka len ked je hladny
@jollinka22 ja uspavam tak,ze napapneho prebaleneho trosku polozim na manzelsku postel,pokecame a ked zacne zivat dam do postielky.bud ho potom uspi cumlik alebo cikutka
@tutu_1 dakujeme
@dominini u nas Zatial kociar Nehrozi ... akosi nechce v nom byt ...:( na cicine a na rukach .. ale ja uz si ruky a Chrbat necitim niekedy ho mam 30 min na rukach a on pospi 20 min 😞 Dnes sme mali tiez taky den ze chce spat ale akoby nemohol 😞
@tutu_1 aj my mame takeho nervacika on napriklad po hodinke co je zobudený by mal ist spať niekedy aj tak je ale malo kedy ... vôbec nepolezi len tak v klude hneď nervicky uz sa začne krik plač a dovidenia :(
Wau super máte tiez by som štal chcela 🙂 možno časom @adia11
@jollinka22 presne toto máme aj my ☹
@jollinka22 aj nasa je taka nervacka,resp som zistila ze po tom co sa naje z jedneho prsa, tak asi za desat minut chce aj druhe. Ale kym sme na to prisli, len sme ju revajucu nosili na rukach,vsak bola najedena, prebalena tak sme mysleli ze ju boli brusko. Tak jej davam z oboch a potom je spokojna,vydrzi uz aj viac ako hodinu,hlavne vecer.
@adia11 no je to rozne, ale vacsinou dam z jedneho prsnika, po desiatich minutach cca z druheho a potom ide spat. Niekedy spi tri hodiny, niekedy da len hodku. No vecer akoby ozila a vydrzi aj tri hodky byt hore, a vtedy ju kojim kazdu hodinu ak chce,ale povacsine uz sama nechce, alebo zacne grckat,to viem ze jej bolo vela. Ale to co mas ty,som mala s druhym synom, malo spal, cez den len pol hodinu a v noci hodinu a bol hore,cize som len kojila a kojila a dokrmovala z flase. Potom sa mi sam odstavil a chcel len flasku a zacal spat lepsie. Jedina rada je vydrzat, predsa len su este malinky, este je cas na rezim a nastavovanie sa.
@adia11 presne ako u nas ...😊
Moju ked nakojim, tak bud zaspi na prse. Alebo ju nevham na mne. Ale tak ze ju mam bruskom ku mne. Niekedy nezaspi, dam do kocika trocha pohyncam a spi. Niekedy do hniezda, tam ma menej miesta to ms rada.
Vonku v kociku vydrzi aj 2-3h
Pre mna uplna parada oproti prvemu.
Len nech jej to vydrzi ✊
No tak nas v kociku zatial nic moc :(
My mame dnes uzas den,uz noc bola katastrofa,teraz len reve, zaspi na mne a ked ju polozim je hned hore. Unavena som az az, cely vikend sme mali navstevu. A to ma dnes meniny princezna.
Tak my sme na tom klop klop zatiaľ dobre. Dokonca som ju od polnoci kojila 2x a pekne spinkala do 6tej, ale teraz som ju kojila 2x a uz som musela aj UM dat. No nevadí. Dokonca v sobotu sme zem deň boli tak, ze sa napapala a spala zakaždým 3hodiny, ale zato vecer bol únavný. Aj dnešok by taký mohol byt, len ten vecer si viem predstaviť aj inak 😁
Dnes sme boli na poradni,maly ma 54cm a 4390g,7tyzdnov a 3 dni.. 4.jula nas caka očkovanie,davam prevenar a rotarix
dnes sme boli na poradni, maly ma 4t ochvilku, vazi 4300g meria 55,5 cm.. a mame koliku ☹ poradte co takeho mam robit.. mozem kombinovat biogaiu a espumisan alebo infacol alebo babycalm?
@dominini ja davam infacol,babycalm a probiotika,babycalm su len bylinky tak preto kombinujem s infacolom-ten obsahuje liecivo.. ale moc ta asi nepotesim-chlapci su na bruska viac nachylni ako dievčatá a malokedy lieky pomozu uplne,vacsinou len zmiernia koliku,vela davaj na brusko,cvic nozickami,masiruj a davaj pupik,este by mozno stalo za vyskusanie "coliprev"..cim bude starsi tym lepsie by to malo byt a po 3 mesiacoch by to malo odozniet úplne
@dominini davam ako sa mi vidi nepokojný..zo začiatku som davala pred kazdym papanim 10kv babycalm a jednu davku infacolu.. potom podla potreby ked vidim ze sa puci alebo tak..kresielko mam vibracne..na koliky pomaha nosenie takze ak ti to nie je protisrsti kupit si satku/nosic..ja to nemam odskusane lebo nosenie je u mna posledna možnosť

Dnesne prevazenie dopadlo super, mala pribrala cez 500g, takze super. Klby tiez ok, este jedna kontrola pre istotu. Horsie dopadli nausnice. Kedze sme kupili nechtiac nedobre, nevedeli jej ich vobec dat, takze vysledok je len jedna prepichnuta dierka, ale nastastie uplne ze mini, dufam ze sa jej zrastie a musime kupit ine, co maju v predu zapinanie a vacise usko.