icon

Termín pôrodu apríl 2017

dadada8388
10. aug 2016

Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒

nivea777
22. máj 2017

@dominini tyzden som davala pred každým papanim..mas mlieko proti kolikam?

kata9
23. máj 2017

Ahojte,my mame za sebou tri zapaly prsnikov.Akurat koncim brat tretie atb.Bolo to hrozne,lezala som v teplote 41.5,triasky,obrovska bolest prs no nikomu to neprajem.Zacala som kvoli tomu dokrmovat.Doktor povedal ze sa to moze dalej opakovat tak s tazkym srdcom myslim nad skoncenim kojenia😢 mliecko mam aj ked malo ale neviem ako to zvladnem ak sa to bude stale vracat☹ prveho som normalne kojila a teraz sa uz 5 tyzdnov trapime,skusame,bojujeme ☹ z druhej strany mi je tazko odstavit drobceka ☹

dankanka
23. máj 2017

@kata9 ahoj. To mi je ľúto. Znie to hrozne.ne sa zdá že mám menej mliečka. Vďaka klobúčikom. Mala by sa mi aj pridala už konečne ale mám pocit že sa strašne unaví a zachvilu zaspí..pritom cez klobúky by to malo ísť ťažšie..snáď budem mať mliečko. Prikladám, nevzdávam sa. Myslím si ale že pre Tvoje dobro by si sa asi mala vzdať kojenia. To sú vážne vysoké teploty..ale úplne chápem, chceš pre drobca to najlepšie.. držím palce nech sa rozhodneš akokoľvek ;)

nika14121
23. máj 2017

Dneska poradňa...drobec má 7,5 týždňa váži 4450g a meria 53,5cm...nabudúce nás čaká očkovanie

pininka
23. máj 2017

@kata9 ach moja,to musi byt strasne. Mne sa pred tyzdnom urobila taka velka cervena skvrna na lavom prsniku,ten sa mi od zaciatku plni viac, hrozne to bolelo. Rychlo som si prikladala alpu a pre istotu som si vecer dala aj paralen, nastastie teplota neprisla,zmenila som polohu pri dojceni a za par dni to preslo.

anamaria84
24. máj 2017

@kata9 moja mamina mala pri mne to iste, triasky, 40tky, bolesti prs, doteraz si to pamata ako strasny zazitok a nakoniec ma musela odstavit uplne.. som tu, chvalabohu zdrava, nebyvam chorlava a nemam horsiu imunitu ako ostatni co sa zvykne hovorit o nekojenych detoch...samozrejme ze mamine mliecko je top, ale pre povzbudenie som ti to chcela napisat...nemaj vycitky...stava sa to

kata9
24. máj 2017

@anamaria84 diky moc.Pekne si to napisala.Aspon vidim ze to nieje take strasne. ❤
@dankanka
@pininka
Vdaka baby!
Ono to prejde len to musim hodit za hlavu.

dejna20
24. máj 2017

@kata9 ja som mala pri prvom, ked mal pol roka opakovane zapaly asi mesiac vkuse. Sa mi striedali prsia. Lave dva dni teplota, preslo to, 2dni klud a prave prso a takto dookola. Gynekolog mi spravil stery z bradsvky, dal mi fungicidin. Na spustenie mlieka, aby lahsie tiello oxytocin do nosa. Malemu pediatrcika vytrela soor. Mal uplne nepatrny v boku ust skoro sme ho prehlidli. A zrusila som na isu dobu podprdy s kosticou a konecne to preslo

adia11
26. máj 2017

@dominini My davame malemu espumisan a coliprev,a vecer probiotika k tomu

dominini
27. máj 2017

@adia11 a davas espumisan + coliprev, alebo pred jednym papanim espumisan pred druhym coliprev?

kata9
27. máj 2017

Ahojte kocky 🙂 my uz bez kojenia ale uz sme sa s tym nejak stotoznili.Co nam ine ostava. Pekny vikend 🙂
a este foto " bratcekovia "...takto sa lubia 🙂
Oliver & Oscar

pininka
27. máj 2017

@kata9 nic si z toho nerob, ja som tiez mala pri prvom vycitky, ale muz mi potom povedal, ze radsej nech som ja ok a viem sa starat o maleho,ako neustale riesit kojenie, ktore bolo aj tak nafigu.

adia11
28. máj 2017

@dominini obidve naraz,obcas sa mi podari nedat mu,v noci dam aj menej lvapiek ked rozospata nepocitam poriadne

mishellka87
30. máj 2017

takze my sme boli dnes tu u nas vo Svajci 1x u dr a cely cas plakal. dr nam povedlala ze ho kludne moze boliet aj chrbat z porodu ako ho vytahovali, ze moze mat natiahnuty sval. tak nam dala nejake homeopatika proti bolesti a plus nas doporucila k dr, kt.by mu mal pozriet chrbat plus svaly, nieco ako chyropraktik. je pravda ze je casto nekludny a place, teda vrieska, ale myslim ze to bude len kolikami. samozrejme na tie mame vsetky dostupne prostriedky🙂
plakavaju aj vase deti casto aj cez den a stretli ste sa uz niekedy s takymto nazorom?

tytana
30. máj 2017

Ahojte, nas drobec mal 5 tyzdnov.. je tu prosim nejaka mamicka z BA, ktora chodi doobeda do Horskeho parku a tiez jej chyba spolocnost? 🙂

36evina36
7. jún 2017

Tak zas to nevyšlo 😥😢😭

nivea777
7. jún 2017

@36evina36 to mi je ľúto,čo sa stalo?

nika14121
7. jún 2017

@36evina36 tak to ma velmi mrzi😢 ale stale budem drzat palce

36evina36
8. jún 2017

@nivea777
@nika14121 zas prestalo srdiečko makať ,

pininka
8. jún 2017

@36evina36 ach moja zlata, drz sa velmi. Mali by ti uz urobit nejake vysetrenia. Stale myslim na moju tetu,ona potratila 5 krat kym jej zistili,ze sa jej maternica vzdy zvacsi iba do urcitej velkosti a potom uz nema ako plod rast a nastava potrat. Nakoniec brala nejake tabletky a potom mala dve zdrave dievcata. Velmi dufam ze aj tebe to vyjde.

36evina36
8. jún 2017

@pininka hádam áno už som bola na hematologii a už len čakám na výsledky

extempore
8. jún 2017

@36evina36 ahoj, ak si chceš pokecať, napíš 🙂

36evina36
9. jún 2017

@extempore ešte nieje o čom stále čakám na tie blbé výsledky hematologie hystologiu tak som s toho akurát nervna a dúfam že niečo nájdu. Takéto veci by nemal zažívať nikto bola som ten piatok na kyrete 14 ten týždeň. Všetci doktory nervózni

36evina36
9. jún 2017

Bola som 14 v ten týždeň tam malo byť

extempore
9. jún 2017

@36evina36 verím ti, ja by som tam tých doktorov asi pozabíjala... Držiak sa a neboj sa, do tretice všetko dobré. Más dvoch anjelikov, ktorí na vás budú dávať pozor. Cítim v kostiach, že to tretie bude dievčatko a všetko dobre dopadne. 🙂

kata9
9. jún 2017

@36evina36 to ma mrzi ☹ urcite sa to podari neboj.Drzim silno palce 🙏 ❤

36evina36
9. jún 2017

Tak dúfam že to do tretice vide , len dúfam že chlapa ukecam neak sa netvári na ďalší pokus asi ho budem musieť znásilniť 😀

pininka
14. jún 2017

Ahojte baby, tak mi druha poradna, mala fajne pribrala,ze az az. Dlha je, 62ku sme mali az tyzden. Na buduce uz ockovania, ach jaj. Chcem sa opytat,tie co plne kojite, tiez vam este tecie mlieko halabala? Mne to uz dost lezie na nervy, dookola vymienam prsne vlozky.

dejna20
14. jún 2017

@pininka mne nikdy netieklo a to ju len kojim. Pribera vela tak asi mlieka dost.
A kolko meria ked 62je mala?
Moja ma 58,5cm co je dost a 62ky nosimr

biggi014
14. jún 2017

@pininka no už nie, len v noci keďže to má prestávku nie ako cez deň každú chvíľku sa koji😀