Termín pôrodu august 2013
Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂
@mojkamoj veď mne sa tiež podľa tých tabuliek vychádza normálne, lebo ja mám dlhší cyklus cca 30-32 dní a posledná MS bol 4.novembra, čiže mna sestrička zavolala skoro na krv, ach len ma vystrašila už som sa chcela začať tešiť .... 😒
@luciarichard jáj no vidíš a sme doma,doktori občas nechápu že každá sme iná ,držia sa tabuliek.... ja mám 27 dňový ,ovulka presne v strede 13-14. deň,LF tiež 13-14,takže ja som tabulková 😅 ale ty ak máš dlhší cyklus tak ovulka bola isto troška neskôr,čiže žiadne hraničné,proste je to v poriadku,veď odber to len potvrdí 😉 a tiež som mala poslednú MS 4.11. 😉
@luciarichard hranicne?? no neviem , podla mna je to dost ak by si mala byt augustovka 😉
@mistrall ja si tiež myslím podľa tých tabuliek, ale tak kašlem na to vo štvrtok idem znovu na krv tak uvidím
@luciarichard ja mam tiez cyklus 32-33 dni pravidelne a mala som ovu az na 21 den cyklu cize 3 tyzdne od poslednej MS ( v den predpokladanej MS som ala HCG 100 a o 4dni 1000 🙂 a to sa ma zvysovat cca obden o dvojnasobok
cize to kludne ber pozitivne, ak sa ti bude zvysovat obden cca dvojnasobne.. Hranicne by som povedala keby si mala 100 alebo 60, ale nie skor 1000 tak sa neboj, pripadne zajdi na krv napozajtra 😉
@luciarichard štvrtok sa potvrdí len to čo mi vieme na isto 😉 držkaj sa 😉
Dnes mi je inak na prd ženy :/ a dosť ma pichá pod pravým rebrom, myslíte, že je to ok? Najlepšie mi je keď v kľude ležím alebo sedím. No pri mojej malej sa to nedá
@mahulenka87 a uz si bola na potvrdenie srdiecka?
@evkafi zajtra som objednaná 🙂
včera večer a aj dnes som mala silné bolesti,tak som šla k dr..na ultrazvuku ešte nebolo nič vidno,ale výstelka je krásne hrubá a nasvedčuje tehotenstvo..kontrola v piatok a ak nič nebude vidno,tak sa budú robiť odbery
@mahulenka87 ahoj, pozerám, že zajtra ideš tiež dr. a dátum pôrodu ti vychádza ako mne 🙂 Tak dúfam, že toho 12.12.2012 budeme mať len dobré správy 😉
@zabavka ano? super. 🙂 Tak snáď to bude šťastný dátum. zajtra si dáme vedieť
Ahojte chcela by som sa pridať aj ja aj keď môj termín by mal byť asi až september. Posledná mrcha 8.11.2012 potom pozitívny testíky a dneska vyšetrenie u lekára, ktorý na sone ešte nič nevidel, ale beta HCG 133,4 takže mame to potvrdené už len aby sa nam ukázal o týždeň na sone.
Ahojte, ja zatial len dufam ze sa ku Vam pridam 😉 V pondelok som bola 16DPO a hcg12... Vo stvrtok mam kontrolny odber, ak vzrastie tak sa Vam tu nastahujem nafurt 😉
ahojte,tak pomalicky sa mozem medzi vas pridat aj ja.. moj predpokladany termin od lekara je 8.8.2013.. 🙂
uz teraz sa bojim..hehe
stvrtok idem na sono tak drzte palce ze nech pekne vidiet drobca.. zatial bolo na sone vidiet len plodovy vak..
ale po pravde mam mensie stresy lebo ma pobolieva brucho.. 😒
@mahulenka87 drzim palce, daj vediet potom, ja idem zajtra 🙂
babyyyyyyyyyyy dnes om videla fazulku nasu prekrasnu🙂
Vsade citam ze embryo v 6. tyzdni ma velkost 4-6 mm a moje ma 10mm podla toho co povedala lekarka, je to ok? 😕
ahojte mozem sa pridat? teda tak opatrne este ale 2 testiky mi vysli pozitivne a uz tyzden mi meska a k tomu vacsina priznakov sa ma tyka 🙂
uz si vas dlhsie citam ale nechcela som prispievat ze az po prehlaidke, ale nevydrzala som a chcem isst k lekarke az buduci tyzden - tak v polke az koncom, ale nevydrzala som
😅
teraz mi to vychadza na 5tt a predpokladany termin podla PM je 17.8.2013. No kedze som mala 2 sekcie tak toto uz bude urcite skor 🙂

@katasa jáj a ja čakám od rána nalepená rozcvičujem oči aby som videla ružovo a ty ma takto napínaš 😀 😉 a mrcha jedna kedy akože mala dojsť ?