icon

Termín pôrodu august 2013

dadka33
20. nov 2012

Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂

mojkamoj
11. dec 2012

@katasa jáj a ja čakám od rána nalepená rozcvičujem oči aby som videla ružovo a ty ma takto napínaš 😀 😉 a mrcha jedna kedy akože mala dojsť ?

luciarichard
11. dec 2012

@mojkamoj veď mne sa tiež podľa tých tabuliek vychádza normálne, lebo ja mám dlhší cyklus cca 30-32 dní a posledná MS bol 4.novembra, čiže mna sestrička zavolala skoro na krv, ach len ma vystrašila už som sa chcela začať tešiť .... 😒

katasa
11. dec 2012

@mojkamoj a viem ja?? 😀 😀 😀 zajtra alebo v sobotu... mala som od pôrodu dva cykly, jeden 34 a jeden 31 dňový, tak ani sama neviem 😝

mojkamoj
11. dec 2012

@luciarichard jáj no vidíš a sme doma,doktori občas nechápu že každá sme iná ,držia sa tabuliek.... ja mám 27 dňový ,ovulka presne v strede 13-14. deň,LF tiež 13-14,takže ja som tabulková 😅 ale ty ak máš dlhší cyklus tak ovulka bola isto troška neskôr,čiže žiadne hraničné,proste je to v poriadku,veď odber to len potvrdí 😉 a tiež som mala poslednú MS 4.11. 😉

mistrall
11. dec 2012

@luciarichard hranicne?? no neviem , podla mna je to dost ak by si mala byt augustovka 😉

luciarichard
11. dec 2012

@mistrall ja si tiež myslím podľa tých tabuliek, ale tak kašlem na to vo štvrtok idem znovu na krv tak uvidím

mistrall
11. dec 2012

@luciarichard ja mam tiez cyklus 32-33 dni pravidelne a mala som ovu az na 21 den cyklu cize 3 tyzdne od poslednej MS ( v den predpokladanej MS som ala HCG 100 a o 4dni 1000 🙂 a to sa ma zvysovat cca obden o dvojnasobok
cize to kludne ber pozitivne, ak sa ti bude zvysovat obden cca dvojnasobne.. Hranicne by som povedala keby si mala 100 alebo 60, ale nie skor 1000 tak sa neboj, pripadne zajdi na krv napozajtra 😉

mojkamoj
11. dec 2012

@luciarichard štvrtok sa potvrdí len to čo mi vieme na isto 😉 držkaj sa 😉

henriett19
11. dec 2012

Dnes mi je inak na prd ženy :/ a dosť ma pichá pod pravým rebrom, myslíte, že je to ok? Najlepšie mi je keď v kľude ležím alebo sedím. No pri mojej malej sa to nedá

evkafi
11. dec 2012

@fracle ahoj,citam,ze mas termin ako ja... ja mam zaciatkom augusta a chcem sa opytat ci si uz bola na potvrdenie srdiecka? ja mam ist vo stvrtok a trochu sa aj bojim ale verim,ze bude vsetko tak ako ma byt 🙂

evkafi
11. dec 2012

@mahulenka87 a uz si bola na potvrdenie srdiecka?

mahulenka87
11. dec 2012

@evkafi zajtra som objednaná 🙂

mojkamoj
11. dec 2012

@fracle a ty kde si? 😉 dúfam,že si v poriadku 🙂

zuzu188
11. dec 2012

včera večer a aj dnes som mala silné bolesti,tak som šla k dr..na ultrazvuku ešte nebolo nič vidno,ale výstelka je krásne hrubá a nasvedčuje tehotenstvo..kontrola v piatok a ak nič nebude vidno,tak sa budú robiť odbery

zabavka
11. dec 2012

@mahulenka87 ahoj, pozerám, že zajtra ideš tiež dr. a dátum pôrodu ti vychádza ako mne 🙂 Tak dúfam, že toho 12.12.2012 budeme mať len dobré správy 😉

mahulenka87
11. dec 2012

@zabavka ano? super. 🙂 Tak snáď to bude šťastný dátum. zajtra si dáme vedieť

zuzu188
11. dec 2012

moje mamatestíky 🙂..spodný je robený dnes "pre istotu"

mojkamoj
11. dec 2012

@zuzu188 je to jasné,silnie,rastie drobátko 😉

dara121
11. dec 2012

Ahojte chcela by som sa pridať aj ja aj keď môj termín by mal byť asi až september. Posledná mrcha 8.11.2012 potom pozitívny testíky a dneska vyšetrenie u lekára, ktorý na sone ešte nič nevidel, ale beta HCG 133,4 takže mame to potvrdené už len aby sa nam ukázal o týždeň na sone.

belalinda
11. dec 2012

Ahojte, ja zatial len dufam ze sa ku Vam pridam 😉 V pondelok som bola 16DPO a hcg12... Vo stvrtok mam kontrolny odber, ak vzrastie tak sa Vam tu nastahujem nafurt 😉

monni11
11. dec 2012

ahojte,tak pomalicky sa mozem medzi vas pridat aj ja.. moj predpokladany termin od lekara je 8.8.2013.. 🙂
uz teraz sa bojim..hehe
stvrtok idem na sono tak drzte palce ze nech pekne vidiet drobca.. zatial bolo na sone vidiet len plodovy vak..
ale po pravde mam mensie stresy lebo ma pobolieva brucho.. 😒

monni11
11. dec 2012

@dara121 myslim si ze by to nemal byt az september.. ja som mala poslednu 1.11 co je rozdiel 8dni.. a mne lekar tvrdil ze zaciatok augusta bude.. ci kazdy to pocita inak? ale s dost velkymi rozdielmi potom. 😕

evkafi
12. dec 2012

@mahulenka87 drzim palce, daj vediet potom, ja idem zajtra 🙂

mokecajka
12. dec 2012

babyyyyyyyyyyy dnes om videla fazulku nasu prekrasnu🙂

mokecajka
12. dec 2012

Vsade citam ze embryo v 6. tyzdni ma velkost 4-6 mm a moje ma 10mm podla toho co povedala lekarka, je to ok? 😕

mistrall
12. dec 2012

@mokecajka asi si otehotnela skor o par dni 🙂

mojkamoj
12. dec 2012

@mokecajka presne možno skôr otehu,na začiatku by som toto neriešila,aké je drobátko veľké,hlavne že je tam kde má a a že rastieeee 😉 bude to silná životaschopná bublinka či fazulka 😵

mokecajka
12. dec 2012

@mojkamoj ved ja som stastna a som rada ze rastie, sme sa s manzleom aj smiali ze ma len 6 tyzdnov a je velky ako tato🙂))))(moj ma 2 metre)

tatanka1
12. dec 2012

ahojte mozem sa pridat? teda tak opatrne este ale 2 testiky mi vysli pozitivne a uz tyzden mi meska a k tomu vacsina priznakov sa ma tyka 🙂
uz si vas dlhsie citam ale nechcela som prispievat ze az po prehlaidke, ale nevydrzala som a chcem isst k lekarke az buduci tyzden - tak v polke az koncom, ale nevydrzala som
😅
teraz mi to vychadza na 5tt a predpokladany termin podla PM je 17.8.2013. No kedze som mala 2 sekcie tak toto uz bude urcite skor 🙂

tatanka1
12. dec 2012

@mokecajka a bolo vidiet uz aj srdiecko? Ci to este nie?