icon

Termín pôrodu august 2013

dadka33
20. nov 2012

Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂

tatanka1
12. dec 2012

teda ja mama termin u lekarky az 9.1. 🙂 no uvidim ci buduci tyzden sa necham zlakat a vlastne aj budem stihat sa zatavit na chvilocku u lekarky alebo nie. no ak nie tak po sviatkoch 🙂

mokecajka
12. dec 2012

@tatanka1 mne lekarka nic nepovedala, precitala svojej sestricke tie vselijake cisla, otocila ku mne monitor a povedala ze ide:( cize som vobec rada ze som ho zazrela

mojkamoj
12. dec 2012

@mokecajka 😅 fíha máš doma riadneho chlapa 😉 tak potom to je jasné že to bude veľký chlap 😀 😉

zuzzulka
12. dec 2012

Zajtra si idem pre knižku a prvú fotku. Teším sa. Je mi tak zle 😒 ani nepochybujem že by niečo nebolo v poriadku.

monni11
12. dec 2012

@zuzzulka joj nie si jedina co sa tesi.. aj ja idem zajtra po knizku aj prvu foto.. som neskutocne zvedava.. ako ti byva zle?? mne zatial nic nieje,len mierne bolesti bruska.. 😒

tatanka1
12. dec 2012

a to uz dostanete knizky? a to sa nedava na konci 1. trimestra?

tatanka1
12. dec 2012

Ja sa tesim ako to povieme nasim deturencom. ale to az najskor po kontrole a asi az ked skoncim stastlivo prvy trimester 🙂
Oni totiz tuzia po babetku - surodencovi 🙂

tatanka1
12. dec 2012

@mokecajka a gratulujem k uspesnemu vysledku ultrazvuku a vybornym vysledkom 🙂

mokecajka
13. dec 2012

@mojkamoj ja by som skor chcela volleybalistku🙂 ale ono to je kvazi jedno🙂 len aby bolo zdrave..ja viem ze to znie ako klise ale toho sa najviac bojim:(

mokecajka
13. dec 2012

@tatanka1 dakujem, len skoda ze mi nevytlacila ani fotku, ani srdce nepustila, taka o nicom lekarka mam dojem, sukromnici to maju asi na haku:(

luciarichard
13. dec 2012

Takže kočky včera som robila ešte jeden test a pozrite 🙂 Dnes som mala ísť na krv ale vykašlala som sa na to v pondelok som aj tak objednaná na preventívku a tam mi bude robiť aj ultrazvuk. Fakt sa mi nechcelo ísť druhý krát na krv

mojkamoj
13. dec 2012

@mokecajka znie to presne tak ako má,žiadne klišé neexistuje 😉 veď zdravie je naozaj to najdôležitejšie ,čiže najväčší dar 😉
@luciarichard no krása,myslím,že ak ideš na kontrolu v pondelok tak naozaj je zbytočné ísť teraz,veď testík už krajšie ukázať nemohol 😵

mojkamoj
13. dec 2012

@tatanka1 mne dala vždy v 9tt tehu knižku,ale skôr som ešte naozaj nepočula,skorej až tak po 10tt 😕 ale asi záleží od lekára...

mistrall
13. dec 2012

@tatanka1 hej hej dava sa to na konci trimestra, ale druhorodicky a viac dostanu aj skor, ale zavisi od Dr, ze kedy 🙂

tatanka1
13. dec 2012

jaaaj tak ja som viac rodicka 🙂

zuzzulka
13. dec 2012

@monni11 Zle mi je stale este som nemala ani tehu potvrdene nezvraciam ale je mi zle 😒 a som rada že mi je zle len tak ďalej. A prsia ma bolia... Tak sa teším spolu s tebou ja som už doma a všetko je tak ako má. Poradňa o mesiac a ďalšie vyšetrenia nakoľko som riziková som sledovaná pozornejšie a častejšie. No a ty sa pochváľ?

zuzzulka
13. dec 2012

@tatanka1 To záleži na dr . knižka slúži na to aby sa tam zapisovali dôležité údaje a ja som riziková tak že už teraz mám mimi 2x pomerané 😉 a naordinované 3 vyšetrenia a tom som 6/3

nevestickaaaa
13. dec 2012

Ahojte dievčatá, dúfam, že sa k vám pridám, podľa poslednej ms mám TP 19.8., k lekárovi idem o týždeň, t.j. 20.12..
Len som sa chcela opýtať, či tam vôbec doki bude niečo vidieť, budem vtedy 5tt+4. Predtým mi robil ultrazvuk až v 7tt a bolo pekne vidieť už srdiečko...
a je tu aj nejaká riziková mamička? myslím taká, čo pôjde hneď na PN 🙂

mojkamoj
13. dec 2012

@zuzzulka jéj v dobrom ti prajem ,knižka je niečo čo môžeš okukávať celý deň 😵 takto pozerám stále len na testy ,ak som si neni istá 😅 si ma navnadila ísť v 7tt na prvú prehliadku,možno by aj mne dala 😉

mistrall
13. dec 2012

@nevestickaaaa no ja uz som na PN :D najprv som mala zapal mocoveho mechura a to som len zistila ze som tehotna, brala som ATB, a kedze som po MA v maji, vypytala som si PN a dr mi ju v pohode dal, zatial do kotnroly co je 21.12 apotom aj cez vianoce to su len 3 dni a potom sa uvidi co bude na sone asi, ale ak bude vse ok isto chcem pN aspon do konca 1. trimestra 🙂

nevestickaaaa
13. dec 2012

@mistrall no ja som tiež riziková, budem PN počas celého tehu a sa mi celkom šikne, že idú teraz vianoce a nemusím to riešiť, lebo mám už aj tak nahlásenú dovolenku 🙂 a ak bude všetko tak ako má, tak pôjdem na PNku asi od januára, v práci budú nadšení 😀

mistrall
13. dec 2012

@nevestickaaaa mi hovor, u nas akurat nie je cas na PN alebo dovolenky a ja takto ,a le je mi to jedno, ak chcem babo urobim ore to vsetko 😉

nevestickaaaa
13. dec 2012

@mistrall ale jasné, to nemôžeš riešiť, ako sa s tým vyrovnajú v práci, ja to tiež neriešim. Keby sa to dalo, tak pôjdem na PNku aj od zajtra 😀

mistrall
13. dec 2012

@nevestickaaaa ja som si pr prvom sone dala vypisat, aj ked na sone bola len bodecka, ale sak co sa ja budem stresovat v robote 🙂

nevestickaaaa
13. dec 2012

@mistrall no ja idem k dokimu až 20.12. a potom mám dovolenku až do 2.1., takže to už asi PNku riešiť nebudem, ale hneď po novom roku nastupujem, kašlem na robotu! 😀

mistrall
13. dec 2012

@nevestickaaaa :D ja idem 21.12, dufam ze nebude koniec sveta 😀 sak ako sa dotrepem domov 😀 😀 a uz si bola predtym u Dr?? ci toto bude prvy krat sono?

nevestickaaaa
13. dec 2012

@mistrall nie, toto bude prvé sono, zatiaľ mi ms mešká iba 3 al. 4 dni...

mistrall
13. dec 2012

@nevestickaaaa jaaaaj :D

e.lle
13. dec 2012

baby mne ide total horcica na chut 😀 vsetko s nou je mnaaaam

mokecajka
13. dec 2012

dievcata, mam otazocku, dost mam taky zltkasty vytok a trosku stipe mocovy mechur...asi to nie je dobre ze?