Termín pôrodu august 2013
Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂
Zajtra si idem pre knižku a prvú fotku. Teším sa. Je mi tak zle 😒 ani nepochybujem že by niečo nebolo v poriadku.
a to uz dostanete knizky? a to sa nedava na konci 1. trimestra?
Ja sa tesim ako to povieme nasim deturencom. ale to az najskor po kontrole a asi az ked skoncim stastlivo prvy trimester 🙂
Oni totiz tuzia po babetku - surodencovi 🙂
@mokecajka znie to presne tak ako má,žiadne klišé neexistuje 😉 veď zdravie je naozaj to najdôležitejšie ,čiže najväčší dar 😉
@luciarichard no krása,myslím,že ak ideš na kontrolu v pondelok tak naozaj je zbytočné ísť teraz,veď testík už krajšie ukázať nemohol 😵
jaaaj tak ja som viac rodicka 🙂
@monni11 Zle mi je stale este som nemala ani tehu potvrdene nezvraciam ale je mi zle 😒 a som rada že mi je zle len tak ďalej. A prsia ma bolia... Tak sa teším spolu s tebou ja som už doma a všetko je tak ako má. Poradňa o mesiac a ďalšie vyšetrenia nakoľko som riziková som sledovaná pozornejšie a častejšie. No a ty sa pochváľ?
Ahojte dievčatá, dúfam, že sa k vám pridám, podľa poslednej ms mám TP 19.8., k lekárovi idem o týždeň, t.j. 20.12..
Len som sa chcela opýtať, či tam vôbec doki bude niečo vidieť, budem vtedy 5tt+4. Predtým mi robil ultrazvuk až v 7tt a bolo pekne vidieť už srdiečko...
a je tu aj nejaká riziková mamička? myslím taká, čo pôjde hneď na PN 🙂
@nevestickaaaa no ja uz som na PN :D najprv som mala zapal mocoveho mechura a to som len zistila ze som tehotna, brala som ATB, a kedze som po MA v maji, vypytala som si PN a dr mi ju v pohode dal, zatial do kotnroly co je 21.12 apotom aj cez vianoce to su len 3 dni a potom sa uvidi co bude na sone asi, ale ak bude vse ok isto chcem pN aspon do konca 1. trimestra 🙂
@mistrall no ja som tiež riziková, budem PN počas celého tehu a sa mi celkom šikne, že idú teraz vianoce a nemusím to riešiť, lebo mám už aj tak nahlásenú dovolenku 🙂 a ak bude všetko tak ako má, tak pôjdem na PNku asi od januára, v práci budú nadšení 😀
@nevestickaaaa mi hovor, u nas akurat nie je cas na PN alebo dovolenky a ja takto ,a le je mi to jedno, ak chcem babo urobim ore to vsetko 😉
@mistrall ale jasné, to nemôžeš riešiť, ako sa s tým vyrovnajú v práci, ja to tiež neriešim. Keby sa to dalo, tak pôjdem na PNku aj od zajtra 😀
@nevestickaaaa ja som si pr prvom sone dala vypisat, aj ked na sone bola len bodecka, ale sak co sa ja budem stresovat v robote 🙂
@mistrall no ja idem k dokimu až 20.12. a potom mám dovolenku až do 2.1., takže to už asi PNku riešiť nebudem, ale hneď po novom roku nastupujem, kašlem na robotu! 😀
@nevestickaaaa :D ja idem 21.12, dufam ze nebude koniec sveta 😀 sak ako sa dotrepem domov 😀 😀 a uz si bola predtym u Dr?? ci toto bude prvy krat sono?
@mistrall nie, toto bude prvé sono, zatiaľ mi ms mešká iba 3 al. 4 dni...
@nevestickaaaa jaaaaj :D
baby mne ide total horcica na chut 😀 vsetko s nou je mnaaaam
dievcata, mam otazocku, dost mam taky zltkasty vytok a trosku stipe mocovy mechur...asi to nie je dobre ze?

teda ja mama termin u lekarky az 9.1. 🙂 no uvidim ci buduci tyzden sa necham zlakat a vlastne aj budem stihat sa zatavit na chvilocku u lekarky alebo nie. no ak nie tak po sviatkoch 🙂