Termín pôrodu august 2013
Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂
Ahojte mozem sa pridat?
Tak babušky nakoniec som predsa len júlovka, dnes som 8tt a máme srdiečko 😀
@katarinka_brnka ahoj,pravdaže 😉 ako sa cítiš? 🙂
@lulu939075 nevadí, možno 3 dni počkáš s pôrodom a budeš augustová 😀 gratulujem k srdiečku 😵
@mojkamoj aale zatial supeeer 🙂 zatial mi nie je zle a dufam ze ani nebude 🙂
@katarinka_brnka tak to je fajn 🙂 mne tiež zatial nič nieje,okrem podbruška a krížov... to semtam cítim a áno prsia troška pevnejšie a svrbia 😅
@mojkamoj a ktory DC si?
@lulu939075 hiii no teda vy ste vyrastli 🙂 tak sa drz teda 🙂
@mojkamoj no hej uvidíme ako sa bábatku bude v brušku páčiť 😀 😀 No ale v lete s bruchom to teda neni až také terno
@katarinka_brnka 40DC,alebo TP 11.8 😉
@katarinka_brnka cauko ja som ta videla v Grafoch 🙂 tak vitaj u nas , kedy bude Dr? 😉
@mistrall no to hej už máme 14mm, pred tromi týždnami ledva 5 😀
@mojkamoj a ake dlhe cykly mas podla mna by si uz mohla testnut :D
@lulu939075 ale náhodou ja som rodila 10. augusta a bolo super,v lahkých šatičkách si došla do porodky 😀 paráda,drobca pekne odžltačkovala na slniečku,no bolo super 😉
@lulu939075 óó husteeee tak riadny borec 🙂
@katarinka_brnka ja mám dávno potestované 😉 už na 23DC som mala minipidi dúšika,potom už to postupne silnelo mávam 27DC 🙂
@lulu939075 super,rastie 😉 ozaj a ďalšia návšteva dr kedy?
@mojkamoj jeej tak super 🙂 kedy ides k dokymu?
@lulu939075 noo NT je nuchal tranlucency, priesvotnost sije babatka sa meria, tak sa da zistit napr. Down sy atd
@mistrall uf to tak skoro mi budu robiť, jaj už teraz sa bojím, aj ked sme obaja zdraví a nikdy sme v rodine nemali nijaké postihnutie, aj dnes ked som bola u Dr, tak mi sestricka merala tlak a uplne sa mi klepala ruka a co inokedy mavam ukazkovy tlak tak dnes 102/80 a nervyyy ze co uvidime na ultrazvuku, ale teda nastastie vsetko dobre dopadlo a isla som odtial ako kvetinka 😀
caute baby, aj ja sa k vam pridavam, som v 7 tt., dnes som bola aj u dr. a videli sme uz aj srdiecko 😵

@e.lle 😀 to je v pohode, len to neprežeň aby si nebola najlepšia kamoška so záchodovou misou. 😀 Ja keď som bola teraz tehu, tak som stále pila fantu aj v noci som ju musela mať pri posteli 😀