icon

Termín pôrodu august 2013

dadka33
20. nov 2012

Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂

mistrall
13. dec 2012

@lulu939075 no veru ja bude taka ista o tyzden 🙂

mistrall
13. dec 2012

@drnduliak jeej vitak tak super, tesime sa s tebou a cit sa tu ako doma 🙂

evkafi
13. dec 2012

ahojte, mam taku otazku... mate sex v tomto obdobi s vasimi chlapmi? 🙂

mojkamoj
13. dec 2012

@lulu939075 jejda ty sa tam nachodíš,ale pre dobro fazulky aj každý deň 😉
@katarinka_brnka ja idem až budúci týždeň asi 🙂
@drnduliak Vitaj,tak nech srdiečko bije ako zvon 😵 gratulujem 😵

jarus8
13. dec 2012

ahojte, tak ja idem k lekárovi v utorok, nech mám cez sviatky dušu na mieste. Potom podám info. 😉

renata9
13. dec 2012

@mojkamoj si to ty,ktorej som písala ten recept na pašteku?

tatanka1
13. dec 2012

ahojte dievcata, som taka nijaka 😒 stale premyslam ci ist koncom buduceho tyzdna k lekarke alebo nie. teda to by bolo tak 5+4TT, resp 5+5TT a teda ze neviem ci bude nieco vidiet...
ja mam 25-26 DC a mala som peknu ciarku hned v ten den ako som mala dostat menzes, a to popoludni. takze nie ani rano. t.j. na 26 den od poslednej M. takze urcite som musela by tehu uz dva tyzdne minimalne, skor este aj viac. lebo minimalne 10 - 12 dni pre nasledujucej MS som mala total zdurene prsia. to znamena ze cca 13-14 den od poslednej MS.
no uz sa s tym velmi zaoberam.
totiz neviem ci vydrzim do 9.1. to je tak dalekooooo takze neviem ako to vydrim a ak by som isla tak na cakacku koncom buduce tyzdna... ale zas nechcem byt v strese cele sviatky..
tak mi prosim poradte 😅

mistrall
13. dec 2012

@tatanka1 no podla mna chod pred sviatkami, aspon ti pozre ci je to v maternici, aj ked by nevidela embryjko, ale aspon vies co a ako. Ja idem tiez v piatok 21.12, takze aby si mala pokojne Vianoce 🙂

mistrall
13. dec 2012

@evkafi :D cakala som tuto otazku, ze kto su skor polozi. No my nemame, leboo...teda ja som na PN a minule ked som bola tehu tak po sexe som spinila, musela som brat duphaston a potom to aj tak cele nedopadlo dobre - urcite sice nie vinou sexu, ale teraz sme sa s drahym dohodli, ze kym nebude vse zazehnane tak volime "alternativny" sex 😉 a myslim ze mu to voobec nevadi :D zatial 🙂

mistrall
13. dec 2012

@lulu939075 no to by si mala byt cca 11 tt , neviem rpesne kedy sa to robi ale myslim ze do 13tt, potom uz je neskoro, alebo tak nejak, skus precitat na nete 😉 cize dobre ze ti to naplanovali, lebo kamoske to nerobili, a potoms a musela stresovat s tymi testami na Downa atd levo jej vysli strasne zle cisla a nakoniec je to zdrave dieta 🙂

lulu939075
14. dec 2012

@mistrall No hej sestricka mi povedala ze sa musim objednat max do 10.1 lebo ze inac to uz nema zmysel. Akurat som chitila take blbe obdobie ze hned po sviatkoch, vsetko obsadene. Ale som rada ze mi tam nasli skulinku a idem v normalnom termine.

lulu939075
14. dec 2012

@tatanka1 ja ti radím tiež ísť pred sviatkami, aspon budeš v klude ked uvidíš mimiško. Lebo neviem jak to je inde u nás večšinou medzi sviatkami lekári neordinujú. Aj ked sú zastupujúci nie je to ono 🤐 Vlastne neviem ako je to v Kochu urcite tam nejaky lekari ordinuju medzi sviatkami, ale u mojej byvalej dr. to bolo strasne tyzden pred sviatkami uz mala volno a potom prisla az tyzden po novom roku vzdy.

mojkamoj
14. dec 2012

@renata9 jéj to si ty ? 😅 áno pašteka bola super 😉

renata9
14. dec 2012

Dobré ráno tehulky.......................tak dnes som bola na kontrole a zo 4 mm je 8,5 mm a tehotenstvo potvrdené,dal mi knižku,zobral krv a dalšia kontrola 4.1.Budem chodiť do rizikovej poradne kvôli predchádzajúcemu predčasnému pôrodu,nevadí aspoň budem sledovaná častejšie aby sa zabránilo tomu aby som skôr porodila,aspoň budem mimi vydieť častejšie.........................inak,dosť ma dr aj sestrička nahnevali,lebo hned mi obaja navrhli umelé prerušenie 😒 ,s priatelom sme sa o tom bavili a zhodnotili sme to tak,že sme chceli ešte jedno,tak ked to prišlo teraz,tak nech to je,bude to náročné ale zvládneme to dúfam,ved aj babky pomôžu..........................takže oficiálne sa k vám pridávam
@mojkamoj hned si mi bola povedomá,ale hlavne tie šajdíkové 😵 som rada,že chutila

mokecajka
14. dec 2012

@mojkamoj no vidim to dnes presne ta to volanie, lebo sa mi velmi zda ze to mocovy nebude, nechodim cikat kazdu chvilu ale citim neprijemnu bolest tam dole:((((((((((take stipacie nieco...boze ja furt musim nieco chytit:(((((((((((

mojkamoj
14. dec 2012

@mokecajka nečakaj,volaj,všetko sa dá liečiť,aby sa niečo drobčekovi nestalo...ja som mala strašné pálenie v brušku v poslednom tehu a mala som zápal ☹ preto teraz pijem ten brusnicový čaj každý deň preventívne,dúfam,že to prejde,drž sa a keby niečo rovno tam zaskoč,ono aj tak ti asi povie že máš prísť 😒

mojkamoj
14. dec 2012

@renata9 jéj tak to si ma potešila ,že ste sa takto rozhodli,na margo doktora a sestričky,by som im krk vykrútila a išla asi ku inému lekárovi 😠 nechcela by som sa týmto dvom dať do starostlivosti ak takto reagujú,mal by som pocit že urobia všetko nie pre záchranu ale naopak.... brrr,ale dúfam,že to tak nebude...krásne rastie fazulečka 😵 a všetko je tak ako má,je dobre že to prišlo teraz,aj vek už máme taký akurát 😅 malá bude veľmi šťastná že bude mať parťáka či parťáčku 😉 tí moji čerti sa od seba nevedie odtrhnúť 😵 no a ozaj prečo prišiel predčasný pôrod? maličká je v poriadku? Humence sú sper 😅 ,len keby tých psíkov navolno nebehalo po našej ulici 10ks a nekúsali sa,sa bojím...

renata9
14. dec 2012

@mojkamoj predčasný prečo?ani sama neviem,mala som dosť stresové obdobie,rozvádzala som sa,syn začal chodiť do školy a moc mu to nešlo..............a práve toho sa bojím teraz ,musím byť v klude ale to sa asi nebude dať zvládnuť,chodíme s malou na kontroly a to je vždy nejaký stres,či je v poriadku a tak......................a čo tí psi?to tam neni niekto kto by ich odchytil a dal do útulku?

mojkamoj
14. dec 2012

@renata9 ale kdeže to sú psi,tých čo bývajú na tej ulici,im to je jedno že preskočia bránku a lietajú potom spolu po ulici... jeden je jedného policajta,ten má toho najhoršieho,vlčiaka,ktorý vyzerá kludne,ale tak chytil jedného psa pod krk až bol krvavý,až mi zle došlo,to som išla s deckami zo škôlky 😠 no tak spýtaj sa lekára na magnézium,to ukludnuje maternicu,to by si mala brať a v čajovni dákej alebo lekárni si pýtaj niečo na upokojenie celého tela,mysle a tak,nejaké bylinky čo môžu aj tehotné,isto niečo nájde,stres je svina... a s malou budeš chodiť do roka či do dvoch na kontroly ...

renata9
14. dec 2012

@mojkamoj ževraj do troch ale neviem,niekto povie dva niekto tri.........tak si vyber

ja by som tých psov niekde nahlásila,ochrana zvierat alebo niečo také

nevestickaaaa
14. dec 2012

Kočky, prosím, v ktorom tt ste videli na ultrazvuku bijúce srdiečko?

mojkamoj
14. dec 2012

@renata9 nevadí to ubehne a maličká bude mať všetky vyšetrenia v poriadku 😉 hlavne večer odpočívaj ak sa dá,lebo cez deň asi neoddýchneš čo ... no uvidím niečo s tým poriešim...
@nevestickaaaa ja až v 9tt 😅 skôr som nešla nikdy k dr.,ale inak už zväčša v 6tt by malo byť 😉 teraz pojdem za týždeň to bude 7tt,tak snáď už bude 😵

renata9
14. dec 2012

dnešné sono

nevestickaaaa
14. dec 2012

@mojkamoj Ďakujem, no ja som bola prvýkrát v 7 tt (tuším nejako 6+6) a už bolo krásne vidieť srdiečko.Len teraz ma chce doki vidieť ešte pred sviatkami a to budem ešte len 5+4, takže si myslím, že aj tak nič neuvidí...

mojkamoj
14. dec 2012

@nevestickaaaa no možno už uvidí 😉 záleží aký má UTZ ,na nete sa píše že koncom 4tt už bije srdičko,len ťažko ho zachytiť ,moja doktorka má starý UTZ takže tá by ho isto nevidela 🙂 a kedy ideš ktorý deň ? ja 21. 😅 to budem 6+5 😵

hannah_
14. dec 2012

@nevestickaaaa ja idem na ultrazvuk buducu stredu, to budem len 5+3tt...takze srdiecko asi nebude vidno :(

nevestickaaaa
14. dec 2012

@mojkamoj Idem vo štvrtok 20.12.. No uvidíme, v podstate je to fuk, ja by som išla až po sviatkoch najradšej, nech sa nestresujem, že nebolo vidieť, ale tak keď ma tak túži vidieť, tak sa mu tam teda rozkročím! 😀 mám súkromníka, takže za tie prachy čo mu dávam by mal vidieť srdiečko hneď! 😀 teba už isto bude vidieť, držím palce! 🙂 aký máš TP?

@hannah_ to mi vychádza, že máme rovnaký TP, ja budem tiež v stredu 5+3!! 🙂 nevadí, isto už fazuľke bije srdiečko ako zvon, aj keď ho neuvidíme! 🙂

hannah_
14. dec 2012

@nevestickaaaa jeeej...no parada, a ty si uz bola u Dr?

katarinka_brnka
14. dec 2012

@mojkamoj aj ja idem buduci tyzden v streduuuu 🙂

renata9
14. dec 2012

baby máme aj nejakú súkromku?