Termín pôrodu august 2013
Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂
@zuzzulka určite sa pochválim, jaaj toto je super, že sa tu takto môžeme spoločne podporovať a tešiť 🙂
ahojte, ja som tiez tehu, zatial daky 4-5 tt....bola som na sone vo stvrtok a vidno zatial iba gestacny vacok a je tam daky duch vo vnutri ale nebolo este vidno poriadne. akurat ze po vysetreni som zacala spinit....to bolo vo stvrtok a vcera rano nic ale vecer som uz mala krce a spinila som znova, tak som sla do nemocnice pichli mi tam injekciu a poslali domov do postele..tha sa bojim:(((
caute baby, ake ste mali priznaky tehu? Ja som 7 dni po ovu a 2 dni ma uz boli na pravej strane ako som mala folik.
Ked si chcem sadnut, obliect nohavice, take pichanie, tlak, hmmm, co to je?
@drnduliak tak zacala som spinit po praci okolo 20 tej, tak som sa zlakla a radsej zbehla na poho, kedze je to moje prve a mam 35 rokov. nechcela som nic riskovat. keby som nemala myom, podla mna by mi tiez dali len duphaston a nieco proti krvacaniu a poslali ma domov, ale kvoli myomu si ma nechali na pozorovanie. cely cas som len brala duphaston a dicynone (proti krvacaniu) a v tom mam pokracovat aj doma. konecne ma dnes pustili 🙂
@cerkutka ahoj moja, dufam, ze ti je lepsie. len ta chcem upokojit. v nemocnici vsetci hovorili, ze spinenie je v podtstate dost bezny jav. zvycajne ide o nejaku staru zaschnutu krv vnutri,ktora sa iba uvolnuje ako hnedy vytok. materncaproste pracuje. nebezpecne je vraj len klasicke krvacanie s jasne cervenou krvou. aj to vsak nemusi nic zle znamenat. boli tam dve kocky s krvacanim. jedna sla domkov po par dnoch v poriadku so 14mm embrykom (dostavala len injekcie proti krvacaniu dva dni a potom uz len tabletky ako ja), druha krvacala asi tak ako menstruacia a aj ta je v poriadku, lebo iba jej praskol hematom, ale ultrazvuk potvrdil, ze embryo je ok a vitalne a rastie. takze suma sumarum. netreba satoho az tak bat. ale urcite treba zbehnut za lekarom, nech vas pozrie a upokoji a da nieco na posilnenie embrya a zastavenie krvacania.
@pasad ahoj dakujem vlemi pekne, bola som vcera za dvoma lekarmi a ani jeden mi neurobil ultrazvuk, zmerali mi hcg (coz nechapem preco...) a skontrolovala ma normalne rukami...tod vsjo...som z toho bola aj ja dost nasrata ze nechekli ultrazvuk :( ked to bude pokracovat tak asi aj ja skoncim v nemocnici, zatial to neprestalo ale je to take uplne minimalne....bojim sa vecera...:(
@pasad som rada, ze si ok a doma 😉
@cerkutka no baby ja som spinila skoro cely cyklus asi od 14DC az do 30 DC vobec som neverila, ze mozem byt napriek tomu tehotna, teraz berem ascorutin a e-vitamin a duphaston a drzi sa to...odvtedy som spinila asi len 3x a tak malicko, z toho 2x po sprche, vraj treba davat pozor na horucu vodu 😅 to som nevedela, ale teraz si uz davam pozor...tak duuufam, ze bude vsetko ok

@pasad a to ta kvoli spineniu poslali do nemocnice? mne dala dr. duphaston a ascorutin a preslo to...tak drzim palce