icon

Termín pôrodu august 2013

dadka33
20. nov 2012

Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂

drnduliak
14. dec 2012

@pasad a to ta kvoli spineniu poslali do nemocnice? mne dala dr. duphaston a ascorutin a preslo to...tak drzim palce

drnduliak
14. dec 2012

@zuzzulka to je aky paradny obrazok, tvoja dr. ma dobre sono;)

henriett19
14. dec 2012

@zuzzulka určite sa pochválim, jaaj toto je super, že sa tu takto môžeme spoločne podporovať a tešiť 🙂

mistrall
15. dec 2012

@mojkamoj @minicko @hedka17 @mirkita @zuzzulka caute baby tak somnou nie je čosi v poriadku do rána má prestali bolieť prsia čo boli moje jediné príznaky už som si aj poplakala ale sme na návšteve tak nemôžem ..je mi celkom nanič. ☹ uvidím.. asi pôjdem skor k dr, nech to mám za sebou

renata9
15. dec 2012

@mistrall ahoj ak ťa to upokojí,mňa prsia nebolia vôbec a tehu som..................môžu aj nemusia bolieť 😉

mistrall
15. dec 2012

@renata9 noo lenže ja som ich mala citlive ale prestali byť ach, uvidíme ako bude

renata9
15. dec 2012

@mistrall držím palce,kedy ideš na kontrolu?

mistrall
15. dec 2012

@renata9 mala som ísť v piatok ale pôjdem skor asi pondelok al.utorok.dakujem

ondatra2
15. dec 2012

@ellly ty si uz tu? ja tu len tak nakukam zatial 🙂 zatial sa bojim aj nieco napisat. 😉

cerkutka
15. dec 2012

ahojte, ja som tiez tehu, zatial daky 4-5 tt....bola som na sone vo stvrtok a vidno zatial iba gestacny vacok a je tam daky duch vo vnutri ale nebolo este vidno poriadne. akurat ze po vysetreni som zacala spinit....to bolo vo stvrtok a vcera rano nic ale vecer som uz mala krce a spinila som znova, tak som sla do nemocnice pichli mi tam injekciu a poslali domov do postele..tha sa bojim:(((

renata9
15. dec 2012

@cerkutka ahoj,neboj,pokiaľ to neni moc krvi,tak to je v pohode,ja som špinila pri oboch deťoch,pri prvom v 8tt a pri druhej v 15 tt a sú tu...................hlavne klud a pohodička 😉

cerkutka
15. dec 2012

@renata9 a brala si na to nieco??

cerkutka
15. dec 2012

@renata9 neni to vobec krv, iba hnede spinenie....

renata9
15. dec 2012

@cerkutka aj,dávali mi ascorutin ,to bude určite hematom,pri prvom trvalo skoro 3 týždne kým sa vstrebal,ale pri druhom som bola iba týždeň v nemocke.....................aj si bola u dr alebo len pôjdeš s tým?

cerkutka
15. dec 2012

@renata9 bola, pichla mi injekciu proti bolesti a na zastavenie krvacania....teraz napriklad nespinim, lenze tak to bolo aj vcera ze cez den nic a vecer to znova zacalo:(

renata9
15. dec 2012

@cerkutka a pirulky ti nedala?

cerkutka
15. dec 2012

@renata9 nie..povedala ze ked to bude pokracovat mam prist znova...

renata9
15. dec 2012

@cerkutka tak v pondelok nabehni ak to nebu moc špinenie a uvidíš,možno si pojdeš aj poležať

ellly
15. dec 2012

@ondatra2 to ti verim ale tym ci nieco napiseme alebo nie tak sa podla mna nic nezmeni. Co sa ma sa stane a zatial aspon takto sa mozem podelit a svoje pocity, vzajomna podpora pomaha. Je tu uz na ten termin aj sukromka, keby si chcela tak napis@hedka17, budem rada ked sa pridas.

cerkutka
15. dec 2012

@renata9 hmm....dufam zze to nebude potrebne:(( uvidime no..

ellly
15. dec 2012

@mistrall snaz sa na to nemysliet, neviem ci ta to aspon trosku povzbudi ale citala som tu, ze niektore baby pisali, ze sa ich prestali boliest prsia a tiez z toho mali strach ale nic to nebolo, baba boli v poriadku. verim, ze to bude aj tvoj pripad.

isabellaa
15. dec 2012

caute baby, ake ste mali priznaky tehu? Ja som 7 dni po ovu a 2 dni ma uz boli na pravej strane ako som mala folik.
Ked si chcem sadnut, obliect nohavice, take pichanie, tlak, hmmm, co to je?

pasad
15. dec 2012

@drnduliak tak zacala som spinit po praci okolo 20 tej, tak som sa zlakla a radsej zbehla na poho, kedze je to moje prve a mam 35 rokov. nechcela som nic riskovat. keby som nemala myom, podla mna by mi tiez dali len duphaston a nieco proti krvacaniu a poslali ma domov, ale kvoli myomu si ma nechali na pozorovanie. cely cas som len brala duphaston a dicynone (proti krvacaniu) a v tom mam pokracovat aj doma. konecne ma dnes pustili 🙂

pasad
15. dec 2012

@cerkutka ahoj moja, dufam, ze ti je lepsie. len ta chcem upokojit. v nemocnici vsetci hovorili, ze spinenie je v podtstate dost bezny jav. zvycajne ide o nejaku staru zaschnutu krv vnutri,ktora sa iba uvolnuje ako hnedy vytok. materncaproste pracuje. nebezpecne je vraj len klasicke krvacanie s jasne cervenou krvou. aj to vsak nemusi nic zle znamenat. boli tam dve kocky s krvacanim. jedna sla domkov po par dnoch v poriadku so 14mm embrykom (dostavala len injekcie proti krvacaniu dva dni a potom uz len tabletky ako ja), druha krvacala asi tak ako menstruacia a aj ta je v poriadku, lebo iba jej praskol hematom, ale ultrazvuk potvrdil, ze embryo je ok a vitalne a rastie. takze suma sumarum. netreba satoho az tak bat. ale urcite treba zbehnut za lekarom, nech vas pozrie a upokoji a da nieco na posilnenie embrya a zastavenie krvacania.

cerkutka
15. dec 2012

@pasad ahoj dakujem vlemi pekne, bola som vcera za dvoma lekarmi a ani jeden mi neurobil ultrazvuk, zmerali mi hcg (coz nechapem preco...) a skontrolovala ma normalne rukami...tod vsjo...som z toho bola aj ja dost nasrata ze nechekli ultrazvuk :( ked to bude pokracovat tak asi aj ja skoncim v nemocnici, zatial to neprestalo ale je to take uplne minimalne....bojim sa vecera...:(

drnduliak
15. dec 2012

@pasad som rada, ze si ok a doma 😉
@cerkutka no baby ja som spinila skoro cely cyklus asi od 14DC az do 30 DC vobec som neverila, ze mozem byt napriek tomu tehotna, teraz berem ascorutin a e-vitamin a duphaston a drzi sa to...odvtedy som spinila asi len 3x a tak malicko, z toho 2x po sprche, vraj treba davat pozor na horucu vodu 😅 to som nevedela, ale teraz si uz davam pozor...tak duuufam, ze bude vsetko ok

cerkutka
15. dec 2012

@drnduliak je ten escorutin volne kupny v lekarni?? ci iba na predpis?? preco mi ho kurnik nikto nepredpisal?? kazdy o tom pise...hmm

drnduliak
15. dec 2012

@cerkutka jasne ze je volne dostupny, davkovanie je 3x2 tabletky denne, ja to berem uz skoro mesiac...aj e-cko si kup, denna davka je 400 mg...nechapem, ze ti to neporadili 😕

drnduliak
15. dec 2012

@cerkutka ja som si ascorutin davala aj ked som mavala silne kramy, dokonca aj na oddialenie kramov to pomahalo, ale len o jeden dva dni...je to len c-vitamin, ale zlepsuje kvalitu ciev, takze su pevnejsie a tolko nepraskaju

cerkutka
15. dec 2012

@drnduliak dobre super, poslem manzela nech mi to kupi....ked hovoris ze su to len vitaminy tak ok🙂) dakujem velmin pekne za radu aj za support🙂