Termín pôrodu august 2013
Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂
@cerkutka hej myslim ze to celkom tak nie je, zeby boli upplne uzasni spolu a straaasne spokojni, ved napr, si zober ze typek ak nevyhra x factor, tak nema pracu, lebo vravel ze ho vyhodili uz asi za tu dobu cize myslim ze kazdy vztah ma obratenu stranu 🙂 MNe to ale v tej chvili prislo take do placu 😀 ze on je taky ruzovolici, taky zlaty 😵 😵
Kočky takže po dnešnom utz, fazuľka je tam kde ma byť a aj akciu srdiečka bolo vidieť ... 🙂
teraz som volala so svojim lekarom a mam ist na sono az 7.1 :(( lebo tento tyzden tu nie je a buduci tyzden tu nie som ja...skodaaaa....:((
ahojte...asi aj ja budem augustovka, ale som taka nejaka nesvoja 🙂....vysiel mi pozitivny test, ale nemam ziadne priznaky...hlavne ma trapi, ze nemam ziadne bolesti v podbrusku, tak sa bojim, ci male rastie.
Mavate resp. mali ste na uplnom zaciatku tehu bolesti v podbrusku?
grelu nebud nervozna, tehotenstvo je tak individualna zalezitost. niekto ma fskt velke priznaky a snad vsetky a niekto ziadne 🙂 ale to neznamena ze nie si tehu 🙂 ja som mala take prve tehu kebyze mi nenarastie neskor brusko tak ani neviem ze som tehu 🙂.
u druheho to bolo tazsie tam som sa aj horsie citila na konci.
a teraz mam trosku bolesti v posbrusku ale nic vazne a len tie prsianaliate nic viac. takze sa citim fantasticky 🙂 ale viem ze nase drobatko pekne rastie 🙂
@cerkutka dakujeme 🙂 7.2 to znamena, ze rozmer plodu zodpoveda 7.tyzdnu a 2.dnu od poslednej menstruacie. tak si to lekari znacia a tak sato vacsinou aj pise na ultrazvuku po obrazkom, ked zameraju velkost plodu. podla toho ti stale aktualizuju termin porodu. ja mam napriklad podla menstruacie a kalkulacky, co tu bol link na fore termin 6.8. a podla ultrazvuku mi ho teraz opravil na 3.8. cele teho uz potom upresnuju termin porodu podla rozmerov zarodku/plodu.

@mojkamoj haha🙂) poznaaaaam, teraz mam akurat sice kludne obdobie ale rozplacem sa na pockanie🙂 vcera som napriklad plakala ked vypadli v americkej x factor sutaziaci.....🙂) cisto kuku🙂 a co sa tyka cikania tak na wc sa stretavam sama zo sebou🙂 pocuj ty si uz videla srdiecko?