icon

Termín pôrodu august 2013

dadka33
20. nov 2012

Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂

pasad
17. dec 2012

@cerkutka zatial iba vaginalnou, cez brusko je to este skoro. tusim tak koncom pveho trimestra zacina sa robit usg z vrchu, zalezi od kedy uz bude pekne dr. vidiet aj cez brucho.

pasad
17. dec 2012

@gelinka75 ahojky, mne zacalo byt zle, az tak tesne pred ocakavanou menstruaciou (cize az taky 4. tyzden) a trvalo to tak dva tyzdne. dakedy som vracala par dni a sebou, potom par dni nie. krce som mala tiez tak vselijak. teraz uz mam viacmenej len neskutocne navaly unavy, ze si musim lahnut.

mistrall
17. dec 2012

@grelu neboj sa, nemusi ta vobec boliet podbrusko, ani nemusis mat priznaky este si len kratsie tehu, ono to mozno pirde tak 7tt a vyssie a mozno nepride vobec 🙂

gelinka75
17. dec 2012

@pasad aj mne je najlepsie ked lezim, ale inak som este nevracala, len na mna pride taka slabost, ze lapam po dychu a obcas sa mi toci hlava

nefertitka
17. dec 2012

ahojte, tak sa k vam pridavam ak mozem;)

nefertitka
17. dec 2012

citala som tu, ze niektora mate uz 11.4mm zarodok v 7tt a ja som v 6tt a zatial vidno iba plodovy vak:( neviem ci mam stresovat, ci nie este, ci co 😒

renata9
17. dec 2012

@nefertitka aj mne je vidieť zatiaľ iba vak,tak asi je to v pohode,nestresovať 🙂

nefertitka
17. dec 2012

@renata9 jej super, tak asi je to naozaj v pohode;)

mahulenka87
17. dec 2012

@nefertitka ja som mala v 6tt+2 (podľa mrchy až 7tt+2) 0,55cm mimi

renata9
17. dec 2012

@nefertitka
@mahulenka87 ono asi aj záleží na tom aké má dr sono,či staré alebo novšie 😉

renata9
17. dec 2012

@nefertitka na 19 strane je moje sono z piatka,tak neviem či tam niečo je alebo nie

nefertitka
17. dec 2012

@renata9 pozrela som to a mne sa zda ze nieco malinkate tam vidno je.... a netusim ake sono ma moj dr.

nefertitka
17. dec 2012

presne by som mala teraz byt 5+5tt

renata9
17. dec 2012

@nefertitka no môj má staré ako asi on,neviem či tam niečo je lebo meral to od čierneho bodu k čiernemu a to teda neviem čo meral,plod to asi nebol,lebo nameral 8,3mm,to asi meral ten vačok alebo čo

renata9
17. dec 2012

akurát som to foto kukla a je tam napísané že GS-0,83cm

nefertitka
17. dec 2012

@renata9 ano to meral vacok, moj vacok ma 10mm...

mahulenka87
17. dec 2012

a tu je moje foto 🙂 teda nášho mimi 😀 12.12.2012 - 6tt+2d - podľa merania Dr. (0,55cm).

rybca
17. dec 2012

Ahojte, asi budem k vam patrit..🙂 kontrolu u doktora mam az v januari, zatial mam len 3 pozitivne testy..🙂

mistrall
17. dec 2012

@nefertitka neboj nic 11mm je dost vela na 7tt, to asi potom preskocila 1 tyzden, resp. babo je o tyzden starsie 😉

pasad
17. dec 2012

@nefertitka urcite sa nestresuj. kazdy z nasich gyndosov ma iny ultrazvuk a kazda sme inak vysoka a mame rozne vysokych partnerov. nas zarodok je velky, lebo ja mam skoro 180 cm a moj drahy 205 🙂. urcite je vsetko ako ma byt 😉

pasad
17. dec 2012

@gelinka75 tak len pekne oddychuj a nepremahaj sa. vsetko bude urcite v poriadku.

pasad
17. dec 2012

tak tu je nas valibuk 🙂

henriett19
17. dec 2012

Zomieram túžbou po pizzi waaaa aj vy mate take chute vseliake? Ja by som len jedla a jedlaa stale mi skvrka v bruchu 😀

pasad
17. dec 2012

prave som dojedla pizzu 😀

rybca
17. dec 2012

nic neobvikle zatial...🙂 pazravost a divne chute som mala vzdy v obdobi MS...🙂

babulka
18. dec 2012

Baby, nebláznite s tými ultrazvukmi!!! Nechcem porovnávať doby minulé, aj keď mám 7 ročného syna, ale asi malo svoj význam robiť sono iba v 11-13tt, morfologický v 20tt a 30tt a dosť. Patrím tiež k vám, termín mám 11.augusta, u doktorky som ešte nebola, pôjdem až v januári. Nerozumiem tým stresom, že v 6tt (keď má mať embryo 3 mm tu riešite, či má 4 alebo 2,5mm ), lebo sa zbytočne len stresujete. Moja gynekologička má a mala tiež sono v jej ambulancii, ale nerobila mi ho pri každom vyšetrení, jednak kvôli tomu, že aby som nestresovala, a aj kvôli tomu, že čo sú to ultrazvukové vlny - teplo, zbytočné zahrievanie, tiež to asi neprospieva.
Takže kľud, všetko je ako má byť, užite si pekné Vianoce s fazuľkami v brušku a hlavne - pokoj!! 😉

gelinka75
18. dec 2012

nas pozyvaju v centre na prvy utz az v 8tt ked uz je jasne vidno vsetko, lebo predtym to su len hadanky a nahananie je tam nie je tam, cm a tak. vsetko potrebuje cas

gelinka75
18. dec 2012

@henriett19 musim sa smiat, lebo aj ja mam chut na vsetko korenene a vyrazne chute a za cigansku by som zabijala, cim vyraznejsia chut tym lepsie

jlp
18. dec 2012

jeeeeeeeej uz su tu augustovky 2013...Bozinku ako to leti, my sme narodeny 1.8.2012 a rastieme do krasy a radosti, tak nech sa vam dari kocky.....augustovcatka su zlatusikovia

nefertitka
18. dec 2012

ako vam zavidim tie chute... ja nemozem nic ani citit, na silu pojedam, lebo je mi vkuse zle, dnes idem pre vysledky krvi a knizku, tak si nieco vypytam, vraj su na to cipky nejake alebo co, lebo to uz asi neprezijem. A pri malej predtym mi zle nebyvalo, len mi vone vadili.