Termín pôrodu august 2013
Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂
@gelinka75 ahojky, mne zacalo byt zle, az tak tesne pred ocakavanou menstruaciou (cize az taky 4. tyzden) a trvalo to tak dva tyzdne. dakedy som vracala par dni a sebou, potom par dni nie. krce som mala tiez tak vselijak. teraz uz mam viacmenej len neskutocne navaly unavy, ze si musim lahnut.
ahojte, tak sa k vam pridavam ak mozem;)
citala som tu, ze niektora mate uz 11.4mm zarodok v 7tt a ja som v 6tt a zatial vidno iba plodovy vak:( neviem ci mam stresovat, ci nie este, ci co 😒
@nefertitka aj mne je vidieť zatiaľ iba vak,tak asi je to v pohode,nestresovať 🙂
@renata9 jej super, tak asi je to naozaj v pohode;)
@nefertitka ja som mala v 6tt+2 (podľa mrchy až 7tt+2) 0,55cm mimi
@nefertitka
@mahulenka87 ono asi aj záleží na tom aké má dr sono,či staré alebo novšie 😉
@nefertitka na 19 strane je moje sono z piatka,tak neviem či tam niečo je alebo nie
@renata9 pozrela som to a mne sa zda ze nieco malinkate tam vidno je.... a netusim ake sono ma moj dr.
presne by som mala teraz byt 5+5tt
@nefertitka no môj má staré ako asi on,neviem či tam niečo je lebo meral to od čierneho bodu k čiernemu a to teda neviem čo meral,plod to asi nebol,lebo nameral 8,3mm,to asi meral ten vačok alebo čo
akurát som to foto kukla a je tam napísané že GS-0,83cm
@renata9 ano to meral vacok, moj vacok ma 10mm...
Ahojte, asi budem k vam patrit..🙂 kontrolu u doktora mam az v januari, zatial mam len 3 pozitivne testy..🙂
@nefertitka neboj nic 11mm je dost vela na 7tt, to asi potom preskocila 1 tyzden, resp. babo je o tyzden starsie 😉
@nefertitka urcite sa nestresuj. kazdy z nasich gyndosov ma iny ultrazvuk a kazda sme inak vysoka a mame rozne vysokych partnerov. nas zarodok je velky, lebo ja mam skoro 180 cm a moj drahy 205 🙂. urcite je vsetko ako ma byt 😉
Zomieram túžbou po pizzi waaaa aj vy mate take chute vseliake? Ja by som len jedla a jedlaa stale mi skvrka v bruchu 😀
prave som dojedla pizzu 😀
nic neobvikle zatial...🙂 pazravost a divne chute som mala vzdy v obdobi MS...🙂
Baby, nebláznite s tými ultrazvukmi!!! Nechcem porovnávať doby minulé, aj keď mám 7 ročného syna, ale asi malo svoj význam robiť sono iba v 11-13tt, morfologický v 20tt a 30tt a dosť. Patrím tiež k vám, termín mám 11.augusta, u doktorky som ešte nebola, pôjdem až v januári. Nerozumiem tým stresom, že v 6tt (keď má mať embryo 3 mm tu riešite, či má 4 alebo 2,5mm ), lebo sa zbytočne len stresujete. Moja gynekologička má a mala tiež sono v jej ambulancii, ale nerobila mi ho pri každom vyšetrení, jednak kvôli tomu, že aby som nestresovala, a aj kvôli tomu, že čo sú to ultrazvukové vlny - teplo, zbytočné zahrievanie, tiež to asi neprospieva.
Takže kľud, všetko je ako má byť, užite si pekné Vianoce s fazuľkami v brušku a hlavne - pokoj!! 😉
nas pozyvaju v centre na prvy utz az v 8tt ked uz je jasne vidno vsetko, lebo predtym to su len hadanky a nahananie je tam nie je tam, cm a tak. vsetko potrebuje cas
@henriett19 musim sa smiat, lebo aj ja mam chut na vsetko korenene a vyrazne chute a za cigansku by som zabijala, cim vyraznejsia chut tym lepsie
jeeeeeeeej uz su tu augustovky 2013...Bozinku ako to leti, my sme narodeny 1.8.2012 a rastieme do krasy a radosti, tak nech sa vam dari kocky.....augustovcatka su zlatusikovia
ako vam zavidim tie chute... ja nemozem nic ani citit, na silu pojedam, lebo je mi vkuse zle, dnes idem pre vysledky krvi a knizku, tak si nieco vypytam, vraj su na to cipky nejake alebo co, lebo to uz asi neprezijem. A pri malej predtym mi zle nebyvalo, len mi vone vadili.

@cerkutka zatial iba vaginalnou, cez brusko je to este skoro. tusim tak koncom pveho trimestra zacina sa robit usg z vrchu, zalezi od kedy uz bude pekne dr. vidiet aj cez brucho.