icon

Termín pôrodu august 2013

dadka33
20. nov 2012

Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂

mistrall
19. dec 2012

@tatanka1 to je vyborny napad, ja to uz tak praktizujem, teraz sa da vela veci utajit tymto pohodlnym oblecenim 🙂

siska8881
19. dec 2012

ahojte baby, mám takú otázku, dúfam, že to je v poriadku a nie všetky sme rovnaké, ale nájdu sa tu nejaké tehotné holky, ktorým najpríklad vôbec nie je zle..myslím tým vracanie...ako bolesť prsníkov, unava, chute, vône..všetko mám..okrem zvracania..chcem sa len ukludniť..že je nás viac 🙂) som v 9 tt...

rybca
19. dec 2012

@siska8881 mne bolo doteraz len nevolno, predychala som a uz bolo dobre, ale dnes som nemala ani to, tak dufam, ze je vsetko v poriadku, aj prsia ma cim dalej tym menej bolia

siska8881
19. dec 2012

a v kolkom si tt..lebo v druhom trimestri tieto nevolnosti majú zmiznúť..

mistrall
19. dec 2012

@siska8881 no to zvracanie vobec nemusi byt, ja som to sice mala teraz 2 dni dozadu, ale skor taka zazoba po jedle, uz som mala aj prazdny zaludok a stale nejak mdlo, vracanie vobec nemusi byt, zavisi od organizmu ako toleruje tehotenstvo, takze neboj nic 😉 Niekedy je podla mna lepsie nemat takmer ziadne priznaky ako sa zena nemusela bat ked jej priznaky zmiznu , ci je to ok, alebo nie 🙂

siska8881
19. dec 2012

Ďakujem Ti mistrall, ono Ja sa toho moc nebojím, ono ma len vystrašila dr, ked mi povedala, že je čudné, že mi nič nie je ..tak som nechápala..tiež poznám a aj čítam o veľa ženách, že celé tehotenstvo ani nezvracali a majú zdravé krásne detičky..tak verím, že to bude ok 🙂) a ty mávaš často nevolnosti? či len tak raz za čas? 😉

zuzu21061
19. dec 2012

@siska8881 Ahoj, ani mne nebýva zle ,je to normálne , nemusíš sa báť 🙂

luciarichard
19. dec 2012

Tak baby to mne je zle celé dni už asi týždeň v kuse ... celý deň sa cítim ako po strašnej opici 😒 Mala som to aj pri malej ale nie až takto, negrcám len mi je strašne zle 😝

drnduliak
19. dec 2012

@tatanka1
@zuzzulka ziadne utajovanie, ja sa uz teraz vytesujem z bruska 😉 dobry obchod je H&M, u nas v PD sice v nom tehu veci nemaju, ale v blave som zohnala, tam maju gate za 20€ a vyzeraju uplne ako normalne len maju ten pas vyssi a na gumu...ja mam asi troje odtial😅 😀 a som s nimi spokojna....normlane podla cisla ake nosis bezne si kupis....mne boli dobre cele tehu, od zaciatku do konca a pribrala som 16kg 😝

drnduliak
19. dec 2012

@siska8881 kazda sme ina, vobec sa neplas...ja mam kamosku co ani nevedela ze je tehotna, tak dobre sa citila, ziadne zmeny..pre mna nepochopitelne, lebo mi je furt zle, nosom uz radsej ani nedycham a prsia ma strasne bolia, ale hovorim, je to straaasne individualne 😉

zuzzulka
19. dec 2012

@drnduliak v ZA je H&M no tiež tam tehu veci nemajú škoda...keď pôjdem do BA tak kuknem a kde presne si bola ty až to nehladam zbytocne.... ja mam teraz take gate od GATE 😀 paradne pas je elasticky lahucke... rifle uz nezapnem teda zapnem ale boli ma brucho uz mi to vadí .

drnduliak
19. dec 2012

@zuzzulka ja som bola v eurovei, tam je velke h&m, je to hned vedla detskeho oddelenia

drnduliak
19. dec 2012

@zuzzulka no ja tiez uz nezapnem rifle, nosila som take obtiahnute bedraky a tlacia ma, takze pekne poputuju dozadu do skrine...hadam si ich este po porode obleciem 😀 😀

tatanka1
19. dec 2012

@siska8881 ja cakam 3. babo a ano pri jednom som nezvracala 🙂. tefa pri dvoch urcite a zatial ani teraz mi nie je zle 🙂
a k tym voniam 🙂 mojmu mm vravim te mi vadi ta a ta vona a on ze zas nerobme sa az tak tehotnymi 🙂.
tak som sa smiala 🙂. on to nemyslel zle ale on sa v tom. nevyzna a to ma 2 deti 🙂 ale kedze mne pri prvych vobec nic nebolo tak netusi nic 🙂 okolo priznakov tehu....
a asi dverka chytila priznaky stale okolo nas chodi nucha a ze fuuuj ty smrdis 🙂. a vravi. ved som teraz vysla ho sprchy... a ona o nevadi aj tak smrdis nepriblizuj sa ku mne ( a za 5 minut zabudne a tuuuuli sa ku mne o sto sest)

pasad
19. dec 2012

@nefertitka ahoj, myslim, ze to je zalezitost hormonov. ja mam obcas pocit, ze sa netesim, ale skor si myslim, ze je to len take racionalne uvedomovanie si, ze v prvom trimestri sa moze este stat cokolvek. cize skor je to taka opatrnost tesit sa zatial. ale urcite si myslim, ze sa tym nemusis znepokojovat a nic si vycitat. je to chemia, ktora teraz dostava vela zabrat.

rybca
19. dec 2012

@siska8881 este nevie presne v ktorom tt som, termin u doktora mam az 11.1., dovtedy si aspon testy budem robit, nech viem, ze to nie je sen.🙂

midu6
19. dec 2012

@siska8881 mne tiez nie je zle,akurat len prsia citim ale aj to prechadza,tak snad je to ok.....ja som v 8tyzdni 🙂 asi by sme sa mali tesit z toho ze nam nezvykne byt zle a nie vymyslat.....ja uz mam zakazane chodit pomali na net,lebo som len hluposti pozerala a citala a potom si len zbytocne namyslam....

nefertitka
20. dec 2012

@pasad tiez si vravim, ze su to hormony, ale nejak moc na mna toto tehu vplyvaju 😒 Pri prvom to takto veru nebolo....dufam, ze to druhym trimestrom prejde.
A baby teste sa, ze vam nie je zle 😉 ...mne je v jednom kuse:( to mi tiez na nalade nepridava

tatanka1
20. dec 2012

Dobre ranko. ja som dnes tak hotova ze som si musela dat slabu mliecnu kavicku. porusila som svoju zsadu ale dnes je fakt tazko. deti su doma obe- chore a mna tiez obchadza nadcha a to nic nemam na sviatky pripravene. tak som sa musela prebrat aby som aspon trosku nieco porobila a obed pripravila...

mojkamoj
20. dec 2012

@nefertitka no už aj mne býva ťažko ☹ stále sa mi hlava ešte točí,chutí mi len štiplavé a výrazné 😅 v noci nemôžem spať a cez deň by som nič iné nerobila.... 😝 akurát že nemôžem ,starší nechodí do škôlky je chorý tak ich mám doma aj s mm 3 😅

zuzzulka
20. dec 2012

@drnduliak o k ďakujem za echo kd budem v BA skočím kuknúť potom sa pochválim 😅 No a rifle oblečieš po pôrode raz 😀 😀 😀 😀 mne sa to pri prvom podarilo do 3 mesiacov ale to som mala 19r. a teraz mi trvalo vyše pol roka a to som bola na diete a makala som 4x do tyzdna v posilke ..... a uvidíme ako to dopadne teraz hlavne nech to ma krásny koniec a kila pojdu lahsie kojenie...prechadzky ...nočné vstávanie jáááááj ako sa teším 🙂

marin.frist
20. dec 2012

@mistrall
@siska8881 ahojte, mozem sa pridat? ja som sice len 7. tt, ale tiez sa obcas tak zhacim nad tym, ze mi nebyva zle, nie som nejako extra precitlivena na pachy (niektore veci mi smrdia, ale nic, ze by ma napinalo), akurat mam dost citlive prsia a som unavenejsia...
hoci, ani ta unava nie je nejaka sialena, kedze som po IVF a kvoli tomu doma na PN-ke.

bavili ste sa o tom s lekarmi? lebo niekedy sa vravi, ze cim je zene horsie, tym je tehotenstvo zdravsie 😖

sisisi
20. dec 2012

ahojte baby!
mozem sa pridat aj ja? tiez mi zatial nic neni, len ma dost casto prepadne neskutocny hlad z minuty na minutu a citim bolest prs, teda viac jedneho a ten mam aj vacsi 🙂 ja sa iba modlim, nech mi nie je zle!!! mam pracu, kde si to nemozem dovolit, ale co nie je moze prist.

luciarichard
20. dec 2012

@nefertitka som na tom podobne žiadna ranná nevoľnosť ale celodenná fuj .... neviem sa sústrediť na prácu no otras ešte že idú Vianoce a budeme 2 týždne doma 😝

sisulqa
20. dec 2012

Ahojte 🙂
tak sa pridavam aj ja. Vobec mi nieje zle, nevadia mi ani pachy ani nic. Ale strasne by som spala, aj cely den kludne.

mahulenka87
20. dec 2012

mne býva zle iba keď som hladná. jesť mi však posledné dni moc nechutí... :-/ Zjem iba nejaký jogurt na desiatu, potom obed (ten teda zjem celý) a poobede už len trošku... Zatiaľ som nepribrala. Nečo, veď aj tak mám veľa kíl navyše 😀 A bruško mi cez sadlo nie je ešte vôbec vidieť 🙂

mistrall
20. dec 2012

@marin.frist itaj medzi nami, aj ja som len 7tt 🙂 a tiez takmer bez priznakov, ale neva, hej hovoi sa to ze ked ti je blbo tak babu je skvele, ale co uz, podla mna ide o vysporiadanie sa tela s hormonmi a tym ze nieco "relativne cudzie" v tebe rastie a telo sa musi prisposobit 😉 aj ja som na PN lebo som po missed v maji, ale vyziadala som si PN, ale gyndos v pohode mi ju dal

mistrall
20. dec 2012

@marin.frist inak mame aj sukromnu temu, ak sa chces pridat napis @hedka17 😉

mistrall
20. dec 2012

@siska8881 ja len tak sem tam, pondelok az streda mi bolo tak grcmo, (predtym vooobec nic) ale napr, vcera uz lepsie a dnes nic, ale snazim sa menej jest a po mensich davkach, aj ked je to tazke , lebo ja som aj predytm mala velmi rada jedlo 😉

miciluci
20. dec 2012

@nefertitka Ahoj, ja som na tom podobne ako Ty....tiez som sa tesila a teraz mam stale mrzutu naladu,nervozna som ,smutna,ako depka keby ma chytala,zle mi je cely den,tesim sa vzdy len na spanok,v noci mi je najlepsie 🙂...dufam ze to coskoro prejde a opat sa vrati radost 🙂