icon

Termín pôrodu august 2013

dadka33
20. nov 2012

Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂

jokas
23. dec 2012

ahoj, tak sa pripájam do klubu augustoviek
🙂🙂

darka2001
23. dec 2012

Vdaka,ukludnili ste ma tak skusim magnezium.

nefertitka
23. dec 2012

@petrah3 aj ja si to picham, ale do brucha to nedokazem, muz mi to picha do ramena, striedam ich obden

gelinka75
23. dec 2012

@petrah3 ano citala som, ze kvoli tomu zvyknu potratit, je dobre, ze si pichas ten fraxiparin, my sme boli na genetike a tam vysetruju aj mutacie z krvi nastastie nam vyslo vsetkoo ok, budeme verit, ze to dotiahneme do zdarneho konca 🙂 tie inj, su neprijemne, ale urcite to stoji zato

gelinka75
23. dec 2012

baby pisali ste, ze vam je zle, ja zas mam neskutocnu zapchu uz 3 dni, nastastie to trocha povolilo, poslala som mm do lekarne a doniesol glycerinove cipky, tie tlaky na wc mozu nejak ublizit mimi? 😔 nervy mam z toho

marin.frist
23. dec 2012

@nefertitka tiez ho picham... len nechapem, mam z neho modriny po kazdom vpichu a to som si predtym pichavala 3 tyzdne v kuse 2 injekcie denne, po ktorych som nic nemala :-/

lenockka
23. dec 2012

V piatok som bola u lekárky a povedala mi, že som tehotná 6tt + 0, aj akcia už bola 🙂 dala mi Duphaston, keďže som raz potratila...Dúfam, že teraz to dopadne dobre

nefertitka
23. dec 2012

@gelinka75 nemoze to ublizit mimi, tiez som rano mala ten problem... 😝 ono to vadi az vo vyssom stadiu tehu, ked mas problem ako tvrdnutie brucha, to som mala minule tehu...hroza

@marin.frist mne sa zatial podarila jedna modrina, ale niekedy ma to po pichnuti celkom dost boli...teda muz mi to picha a neni ziaden profesional 😝

gelinka75
23. dec 2012

@nefertitka dakujem, ukludnila si ma trocha 🙂

nefertitka
23. dec 2012

@gelinka75 pockaj, co to bude ku koncu tehotenstva, to sa priprav na hodiny stravene na zachode 😝 .... ale nie, nechcem ta strasit, treba sa snazit tomu predchadzat, vela vlakniny, celozrnny chlieb, susene slivky....inak sa vraj da kupit tekuta vlaknina v lekarni, aj nad tym som uvazovala neskor

gelinka75
23. dec 2012

@nefertitka jaj nestras 🙂 uz vyjedam susene slivky a aj acidko som kupila 2 litre 😀 lebo to je pakes ked to nejde...skusim este tu vlakninu navysit, ty uz v tom mas prax, ked mas 1 slecnu 🙂

mojkamoj
23. dec 2012

@gelinka75 ja pijem denne citron vymačkaný do vody a zaručene nemám zápchu 😉 skôr dakedy naopak 😅 zvýš si dávku vitamínu C na deň a to ti pomôže a aj kapustnica je parádna nato je to lepšie bo sa ti aj vitamín dostane do tela a pojde "to" prirodzene... 😉

gelinka75
23. dec 2012

@mojkamoj a mozem brat aj mega C, mam 1000ku, alebo to uz je vela? skusim aj tie citrony

mojkamoj
23. dec 2012

@gelinka75 tak vyskúšaj polku z 1000ky,alebo tie citrony,pomáha to aj na kyselinu a trávenie ,pozri Cčko ak preženieš tak sa akurát dobre ... takže nič iné nehrozí 🙂 ja som tiež mávala v predošlých tehu zápchy a teraz vôbec 😉

nefertitka
23. dec 2012

@gelinka75 no prax, mne nepomahali vtedy ani slivky susene ani nist 😠 😝 ale na kapustnicu sa tesim, teda ak ju zvladnem, teraz sme boli s malou v Auparku posedkat si na Mikulasovi, tak ma tam zacal zaludok boliet, az sme spat sli domov a vrhla som sa na kysle ryby s kapustou kyslou...take nieco ako zavinace, ale su ruzove, neviem ako sa volaju, a teraz mi je este horsie, lebo mi tak chutili, ze som ich doslova zozrala...pomoooooooooooooooooooc 😖 ...co teraz? 😢

nefertitka
23. dec 2012

ale inak fotili sa tam s uplne malinkym babatkom, tak som sa tam rozplyvala 😝

petrah3
23. dec 2012

@nefertitka A nebolia ta potom ramena? Ked som bola u doktorky, ktora mi to predpisala, jedna pacientka mi odporucila, aby som si to do ramena nepichala, ze to potom boli... A brucho vobec necitim (a to ho nemam zatial velke)...

petrah3
23. dec 2012

@gelinka75 Ked som niekey v minulosti pocula, ze si niekto picha injekcie do brucha, nevedela som si to predstavit... Teraz ked si ich picham a viem, ze je to potrebne pre babatka, vobec mi to nevadi... Clovek je zvlastny tvor a aj tie male bambulky, ktore dokazu este take malicke poprehadzovat hodnoty dospelych o 180 stupnov...

petrah3
23. dec 2012

@gelinka75 Skus viac pit. Pomaha to.

nefertitka
23. dec 2012

@petrah3 niekedy ma bolia, niekedy nie...ale bojim sa toho brucha
pripajam foto s Mikulasa😉 moje male bolo take vyhukane, ani sa neusmialo 😝

jarus8
23. dec 2012

Ahojte, tak ja sa lúčim, práve som sa vrátila z nemocnice, bohužiaľ v prepúšťacej správe napísané: spontánny potrat 😢
Krásne tehuľkovanie prajem a príjemné sviatky v kruhu rodiny.

mistrall
23. dec 2012

@jarus8 och to ma veelmi mrzi ☹ drzim palce nech je toto posledny krat co si zazila ..

petrah3
23. dec 2012

@nefertitka Zlatááá 🙂 Tohto roku som chodila aj ja s čertom, anjelom a Mikulášom po známych a deťom kamarátok sme spôsobovali malé traumy (čert bol neskutočne škaredý) 🙂
A brucha sa neboj - nazbieraj si kožu brucha do jednej ruky a kolmo na brucho si pichni ihlu - vobec to nebolí a ide to prekvapivo ľahko...

gelinka75
23. dec 2012

@nefertitka akus nieco bublinkove, ja uz 2 tyzdne kazdy den basnim o ciganskej. strasne mi idu take silne korenene veci, viem, ze to nemozem jest, nerobi mi to aj tak dobre, ale tu chut si doslova uzivam..a kysle tiez mi chuti

gelinka75
23. dec 2012

@petrah3 ja som tiez pichala pri stimulke 2 inj. denne, nebolo to bohvieco, ale potom som sa uz vytrenovala a takmer som to ani necitila, ked treba tak treba pre babetka vsetko 🙂

nefertitka
24. dec 2012

stastne a vesele vam prajem🙂

gelinka75
24. dec 2012

stastne a vesele baby 🙂

enynka30
24. dec 2012

stastne a vesele prajem mamule 🙂

my sme pod stromcekom celej rodine povedali tu radostnu novinu, to bolo radosti 🙂

rybca
24. dec 2012

Dievcata, pijete este normalnu kavu?

marin.frist
25. dec 2012

@rybca hej, pijem rano jednu slabucku (jedna zarovnana lyzicka nesky a vela mlieka), lekarka mi povedala, ze ak som bola zvyknuta na kavu, je to lepsie, nez aby ma bolievala hlava 🙂