Termín pôrodu august 2013
Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂
Vdaka,ukludnili ste ma tak skusim magnezium.
@petrah3 aj ja si to picham, ale do brucha to nedokazem, muz mi to picha do ramena, striedam ich obden
@petrah3 ano citala som, ze kvoli tomu zvyknu potratit, je dobre, ze si pichas ten fraxiparin, my sme boli na genetike a tam vysetruju aj mutacie z krvi nastastie nam vyslo vsetkoo ok, budeme verit, ze to dotiahneme do zdarneho konca 🙂 tie inj, su neprijemne, ale urcite to stoji zato
baby pisali ste, ze vam je zle, ja zas mam neskutocnu zapchu uz 3 dni, nastastie to trocha povolilo, poslala som mm do lekarne a doniesol glycerinove cipky, tie tlaky na wc mozu nejak ublizit mimi? 😔 nervy mam z toho
@nefertitka tiez ho picham... len nechapem, mam z neho modriny po kazdom vpichu a to som si predtym pichavala 3 tyzdne v kuse 2 injekcie denne, po ktorych som nic nemala :-/
V piatok som bola u lekárky a povedala mi, že som tehotná 6tt + 0, aj akcia už bola 🙂 dala mi Duphaston, keďže som raz potratila...Dúfam, že teraz to dopadne dobre
@gelinka75 nemoze to ublizit mimi, tiez som rano mala ten problem... 😝 ono to vadi az vo vyssom stadiu tehu, ked mas problem ako tvrdnutie brucha, to som mala minule tehu...hroza
@marin.frist mne sa zatial podarila jedna modrina, ale niekedy ma to po pichnuti celkom dost boli...teda muz mi to picha a neni ziaden profesional 😝
@nefertitka dakujem, ukludnila si ma trocha 🙂
@gelinka75 pockaj, co to bude ku koncu tehotenstva, to sa priprav na hodiny stravene na zachode 😝 .... ale nie, nechcem ta strasit, treba sa snazit tomu predchadzat, vela vlakniny, celozrnny chlieb, susene slivky....inak sa vraj da kupit tekuta vlaknina v lekarni, aj nad tym som uvazovala neskor
@nefertitka jaj nestras 🙂 uz vyjedam susene slivky a aj acidko som kupila 2 litre 😀 lebo to je pakes ked to nejde...skusim este tu vlakninu navysit, ty uz v tom mas prax, ked mas 1 slecnu 🙂
@gelinka75 no prax, mne nepomahali vtedy ani slivky susene ani nist 😠 😝 ale na kapustnicu sa tesim, teda ak ju zvladnem, teraz sme boli s malou v Auparku posedkat si na Mikulasovi, tak ma tam zacal zaludok boliet, az sme spat sli domov a vrhla som sa na kysle ryby s kapustou kyslou...take nieco ako zavinace, ale su ruzove, neviem ako sa volaju, a teraz mi je este horsie, lebo mi tak chutili, ze som ich doslova zozrala...pomoooooooooooooooooooc 😖 ...co teraz? 😢
ale inak fotili sa tam s uplne malinkym babatkom, tak som sa tam rozplyvala 😝
@nefertitka A nebolia ta potom ramena? Ked som bola u doktorky, ktora mi to predpisala, jedna pacientka mi odporucila, aby som si to do ramena nepichala, ze to potom boli... A brucho vobec necitim (a to ho nemam zatial velke)...
@gelinka75 Ked som niekey v minulosti pocula, ze si niekto picha injekcie do brucha, nevedela som si to predstavit... Teraz ked si ich picham a viem, ze je to potrebne pre babatka, vobec mi to nevadi... Clovek je zvlastny tvor a aj tie male bambulky, ktore dokazu este take malicke poprehadzovat hodnoty dospelych o 180 stupnov...
@petrah3 niekedy ma bolia, niekedy nie...ale bojim sa toho brucha
pripajam foto s Mikulasa😉 moje male bolo take vyhukane, ani sa neusmialo 😝
Ahojte, tak ja sa lúčim, práve som sa vrátila z nemocnice, bohužiaľ v prepúšťacej správe napísané: spontánny potrat 😢
Krásne tehuľkovanie prajem a príjemné sviatky v kruhu rodiny.
@nefertitka Zlatááá 🙂 Tohto roku som chodila aj ja s čertom, anjelom a Mikulášom po známych a deťom kamarátok sme spôsobovali malé traumy (čert bol neskutočne škaredý) 🙂
A brucha sa neboj - nazbieraj si kožu brucha do jednej ruky a kolmo na brucho si pichni ihlu - vobec to nebolí a ide to prekvapivo ľahko...
@nefertitka akus nieco bublinkove, ja uz 2 tyzdne kazdy den basnim o ciganskej. strasne mi idu take silne korenene veci, viem, ze to nemozem jest, nerobi mi to aj tak dobre, ale tu chut si doslova uzivam..a kysle tiez mi chuti
stastne a vesele vam prajem🙂
stastne a vesele baby 🙂
stastne a vesele prajem mamule 🙂
my sme pod stromcekom celej rodine povedali tu radostnu novinu, to bolo radosti 🙂
Dievcata, pijete este normalnu kavu?
@rybca hej, pijem rano jednu slabucku (jedna zarovnana lyzicka nesky a vela mlieka), lekarka mi povedala, ze ak som bola zvyknuta na kavu, je to lepsie, nez aby ma bolievala hlava 🙂

ahoj, tak sa pripájam do klubu augustoviek
🙂🙂