Termín pôrodu august 2013
Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂
@lulu939075
@enynka30 keby sme sa stretli na ulici to by bola sranda všetky krásne pupáčikové,každý by pozeral,že hen pubertiačky 😀 ale nie už si musím aj srandu z toho robiť,inak by sme sa zbláznili 😉 ono to zasa o pár dní povolí,po prvom trimestri to bude lepšie a krajšie,to som mávala pleť ako bábatko 😉
Uz aj manzelik sa smial,ze ked som teraz presla na vsetky nezdrave veci co ostane jemu....a ja tazky kavoholik som nemala poriadnu kavu ani nepamatam!po obede kavicka +horalka 🙂 a teraz sa mi z toho obracia zaludok.
@nefertitka ja mam zase vlasy mastne za 2 dni... normalne som si umyvala 1x tyzdenne a teraz kazdy druhy den ☹ ani sampon mi nepomaha... ach jaj..
@zuzu188 jejda tak v škole to už nahlás,povezd drahému že jednoducho musíš 😉 riskovať život dieťatka predsa nebudeš 😉 a aj mamke by som to povedala,povedz drahému že ak to nechce povedať on,že ty už musíš,potrebuješ pomoc a podporu ,ja som to povedala mamke medzi rečou a medzi dvermi 😝 😉 urob ako cítiš
@mojkamoj no dúúúfam. mne sa tiež také j..báky spravili 😀
ja som sa so svokrou radila ohladom gynekologa.. takze sme jej to uz povedali 🙂 ... je normalne pytat za 2D obrazok na klucik az 15 eur??? k tej doktorke asi fakt nejdem...
Ahojte som tu prihlásená prvý krát a prvý deň nemám sa niekedy s kým rozprávať skor resp.vyrozprávať tak hádam tu sa mi to pošťastí 🙂 Ja čakám babatko neviem v ktorom som presne týždni zrejme v piatom v Pondelok mám prvý termín u gynekologičky tak som veľmi zvedava čo a ako 🙂Hlavne nech je všetko v poriadku s manželom sme tužili po miminku a po dvoch mesiacoch "miesenia"sa vydarilo 🙂
my sme sa snazili rok a pol 🙂 ... v pondelok sa ideme aj my pozriet k nejakemu gyn. .. boli sme dnes, ale nebol tam, takze skusime pondelok 🙂 nepoznam to tu, takze mam privela moznosti :D
Tak sa k vám vraciam bábeko máme potvrdené termín pôrodu vychádza na 18.8.2013. Krásne sme ho videli už na sone keď som bola 6+3tt a aj nádherné srdiečko, len na konci 5 týždňa som začala špiniť tak som radšej nepísala. V januári minulý rok som mala mimomaternicové tehotenstvo a v 5 tt som krvácala a museli mi odobrať vajcovod. Tak sme nesmierne šťastný, že sa nám to takto krásne podarilo do roka. To špinenie som mala s toho, že na ľavej strane sa začalo plodové vajce v ktorom je babenko odlupovať, ale teraz je už všetko v poriadku. 27.12. sme merali 7,5 mm a dneska už máme 10,5 mm. Krásne rastieme. A dúfam, že to dotiahneme do krásneho augusta. Objednala ma na 24.1. a spraví mi prvé odbery a vypíše techničák!!! Už nech je 24.1.2013. Všetkým nám držím palčeky. Nech my a aj naše babenka sú zdravučké!!!
resp. na co mame narok, zo zdravotneho poistenia? to boli ceny "nad ramec zdrav. positenia" 🙂
@lylkatomaskova ahoj 🙂 ja idem tiež v pondelok prvy krat k lekarke 🙂
dievčence, mne už tiež začalo byť tak blbo tretí deň 😒 stále ma bolí žalúdok, aj keď sa najem, aj keď nie ☹ už neviem,čo by som si na to dala, aj bublinky som skušala aby sa mi odgrglo a nepomáha.
ja mozem jest hocico 🙂 a nevolnost asi ani necitim.. obcas fest miernu... a to sa idem najest :D

@misha1986
@mojkamoj len ja to už potrebujem aj v škole nahlásiť..študujem na zdravotke a praxujem v nemocnici a tam treba ležiacich dvíhať,nechcem,aby sa bábu niečo stalo..fotku už mám a budúci týždeň bude ďalšia,knižka bude koncom januára..je mi hrozne ☹..stále je mi na vracanie,jesť musím nasilu a aj to jem len na obed a max. 1-2x poobede..teraz som aj dosť unavená a občas sa ani o malého nevládzem starať ☹..už by som sa najradšej mame vyrozprávala ☹..ale sama to oznamovať nechcem ☹