icon

Termín pôrodu august 2013

dadka33
20. nov 2012

Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂

zuzu188
4. jan 2013

@misha1986
@mojkamoj len ja to už potrebujem aj v škole nahlásiť..študujem na zdravotke a praxujem v nemocnici a tam treba ležiacich dvíhať,nechcem,aby sa bábu niečo stalo..fotku už mám a budúci týždeň bude ďalšia,knižka bude koncom januára..je mi hrozne ☹..stále je mi na vracanie,jesť musím nasilu a aj to jem len na obed a max. 1-2x poobede..teraz som aj dosť unavená a občas sa ani o malého nevládzem starať ☹..už by som sa najradšej mame vyrozprávala ☹..ale sama to oznamovať nechcem ☹

mojkamoj
4. jan 2013

@lulu939075
@enynka30 keby sme sa stretli na ulici to by bola sranda všetky krásne pupáčikové,každý by pozeral,že hen pubertiačky 😀 ale nie už si musím aj srandu z toho robiť,inak by sme sa zbláznili 😉 ono to zasa o pár dní povolí,po prvom trimestri to bude lepšie a krajšie,to som mávala pleť ako bábatko 😉

darka2001
4. jan 2013

Uz aj manzelik sa smial,ze ked som teraz presla na vsetky nezdrave veci co ostane jemu....a ja tazky kavoholik som nemala poriadnu kavu ani nepamatam!po obede kavicka +horalka 🙂 a teraz sa mi z toho obracia zaludok.

cora41
4. jan 2013

@nefertitka ja mam zase vlasy mastne za 2 dni... normalne som si umyvala 1x tyzdenne a teraz kazdy druhy den ☹ ani sampon mi nepomaha... ach jaj..

darka2001
4. jan 2013

@mojkamoj tak to si ma potesila ,lebo ja vyzeram ako keby som mala kiahne 🙂 tak este vydrzat...

cora41
4. jan 2013

@zuzu188 mozno mame by si mohla...ak mas s nou dobry vztah, ulavi sa ti a obycajne mamy su chapave osobky 🙂

mojkamoj
4. jan 2013

@zuzu188 jejda tak v škole to už nahlás,povezd drahému že jednoducho musíš 😉 riskovať život dieťatka predsa nebudeš 😉 a aj mamke by som to povedala,povedz drahému že ak to nechce povedať on,že ty už musíš,potrebuješ pomoc a podporu ,ja som to povedala mamke medzi rečou a medzi dvermi 😝 😉 urob ako cítiš

misha1986
4. jan 2013

@zuzu188 aha chápem ťa, ak ty chodíš ešte do školy, nooooooo to treba povedať, ked tam dvíhate ťažkých ludí a tak.... no skus sa porozprávať s mužom, snád pochopíííííííííííííííííííííííííí 😉

zuzu188
4. jan 2013

@cora41 nemôžem,lebo zas oco by bol nasraný,že sa to dozvedel ako posledný 😒

darka2001
4. jan 2013

@zuzu188 my sme to rodicom povedali hned lebo tolkych rokoch rokoch.....a tiez este nemam knizku,ale tu radost co som jej spravila a teraz stale ked ma vidi tvari sa ako na mariske+k tomu sprisahanecky lebo ostatny to nevedia..... 😉

darka2001
4. jan 2013

@zuzu188 tak sa musis dohodnut s ostatnymi necg hraju prekvapkanych ked to budes oznamovat akoze oficialne

cora41
4. jan 2013

@enynka30 ved to 😉 ale prezili sme to a dufam, ze prezijeme aj nadalej 🙂 niektore dni boli horsie a niektore lepsie.. Ale vtedy sme to zvladli bez piercingov, roztrhanych nohavic, tetovani a farbenia vlasov 😀 frajeri sme boli 🙂

zuzu188
4. jan 2013

@mojkamoj
@misha1986 doma počkám naňho,ale v škole to už nahlásim

cora41
4. jan 2013

@zuzu188 tak nech mama zahra sprisahanca, ze bude prekvapena😉 aj tak mamy vzdy vsetko vedia skor ako otcovia🙂 zvycajne..

mahulenka87
4. jan 2013

@mojkamoj no dúúúfam. mne sa tiež také j..báky spravili 😀

zuzu188
4. jan 2013

@darka2001 pri malom sme tiež nemali knižku,keď som to oznamovala

os
4. jan 2013

ja som sa so svokrou radila ohladom gynekologa.. takze sme jej to uz povedali 🙂 ... je normalne pytat za 2D obrazok na klucik az 15 eur??? k tej doktorke asi fakt nejdem...

lylkatomaskova
4. jan 2013

Ahojte som tu prihlásená prvý krát a prvý deň nemám sa niekedy s kým rozprávať skor resp.vyrozprávať tak hádam tu sa mi to pošťastí 🙂 Ja čakám babatko neviem v ktorom som presne týždni zrejme v piatom v Pondelok mám prvý termín u gynekologičky tak som veľmi zvedava čo a ako 🙂Hlavne nech je všetko v poriadku s manželom sme tužili po miminku a po dvoch mesiacoch "miesenia"sa vydarilo 🙂

os
4. jan 2013

my sme sa snazili rok a pol 🙂 ... v pondelok sa ideme aj my pozriet k nejakemu gyn. .. boli sme dnes, ale nebol tam, takze skusime pondelok 🙂 nepoznam to tu, takze mam privela moznosti :D

dara121
4. jan 2013

Tak sa k vám vraciam bábeko máme potvrdené termín pôrodu vychádza na 18.8.2013. Krásne sme ho videli už na sone keď som bola 6+3tt a aj nádherné srdiečko, len na konci 5 týždňa som začala špiniť tak som radšej nepísala. V januári minulý rok som mala mimomaternicové tehotenstvo a v 5 tt som krvácala a museli mi odobrať vajcovod. Tak sme nesmierne šťastný, že sa nám to takto krásne podarilo do roka. To špinenie som mala s toho, že na ľavej strane sa začalo plodové vajce v ktorom je babenko odlupovať, ale teraz je už všetko v poriadku. 27.12. sme merali 7,5 mm a dneska už máme 10,5 mm. Krásne rastieme. A dúfam, že to dotiahneme do krásneho augusta. Objednala ma na 24.1. a spraví mi prvé odbery a vypíše techničák!!! Už nech je 24.1.2013. Všetkým nám držím palčeky. Nech my a aj naše babenka sú zdravučké!!!

cora41
4. jan 2013

@os podla mna je to straaasne vela, moj doktor mi to robi zadarmo 🙂

cora41
4. jan 2013

@dara121 gratulujeeem🙂 tentoraz to bude uuuuplne ze v totalnom poriadku 🙂

dara121
4. jan 2013

@cora41
Dúfam, a veríme!! Keď sa to dáva do poriadku tak sme šťastný veľmi len musím ležať a budem celé tehotenstvo na rizikovom. A na pondelok som sa objednala na konzultáciu k jednému super doktorovi na konzultáciu.

os
4. jan 2013

@cora41 ja som to nasla v cenniku na stranke, u jednej gyn., takze predpokladam, ze to tak bude chciet... ale tie sumy ma fest zarazili... neskutocne...

os
4. jan 2013

resp. na co mame narok, zo zdravotneho poistenia? to boli ceny "nad ramec zdrav. positenia" 🙂

berbell
4. jan 2013

@lylkatomaskova ahoj 🙂 ja idem tiež v pondelok prvy krat k lekarke 🙂

berbell
4. jan 2013

dievčence, mne už tiež začalo byť tak blbo tretí deň 😒 stále ma bolí žalúdok, aj keď sa najem, aj keď nie ☹ už neviem,čo by som si na to dala, aj bublinky som skušala aby sa mi odgrglo a nepomáha.

cora41
4. jan 2013

@os myslim, ze mas narok na 3x UTZ pocas tehotnosti co preplaca poistovna a ostatne si musis hradit...

os
4. jan 2013

ja mozem jest hocico 🙂 a nevolnost asi ani necitim.. obcas fest miernu... a to sa idem najest :D

os
4. jan 2013

@cora41 dik za info 🙂