icon

Termín pôrodu august 2013

dadka33
20. nov 2012

Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂

seseska
5. jan 2013

ahojte koceny som v 7 tt takze sa tu budeme stretavat castejsie 🙂

lucka188
5. jan 2013

@zuzu188 Vies co podla mna rozhodnutie kedy to povedat doma je cisto na tebe. Ak to potrebujes povedat tak to povedz, tieto stresy navyse ti len zbytocne skodia..

seseska
5. jan 2013

ahojte kto by my poradil som v 7tt a este stale kojim syna dokedy je to vhodne a ci neublizim babu dakujem

lucka188
5. jan 2013

@dara121 Jeej tak to mame rovnaky termin 🙂 Ja som prve odbery a aj vypisanie knizky absolvovala uz v decembri a teraz cakaaaam ☹ Najblizsie mam az prvu poradnu 4.2., kto to ma dovtedy vydrzat?

any395
5. jan 2013

opravujem preklep...tak ešte raz : www.porodnaasistencia.sk 😉

lucka188
5. jan 2013

Jaj baby tesim sa ze aj vam uz viac chuti jest 🙂 Uz ste aj nieco pribrali?

pasad
5. jan 2013

@cora41 juj tak to sa tesim, ja uz tiez zacinam mat pocit, ze je mi lepsie. klop klop klop. fakt ten prvy trimester je dost divny a neviem sa dockat, ked uz si budem tehotenstvo uzivat v pohodke. ideme dnes popozerat nejake postele, lebo sme doteraz spali na velkom madraci na zemi a uz mi spanie na zemi zacina byt neprijemne. tak sa tesim na vzduch trosku. dufam, ze nieco lacne a fajne najdeme 🙂

darka2001
5. jan 2013

Tak ja som schudla 2kg dnes rano som sa vazila lebo ma napadlo to iste,ze som na pn a stale oddychujem a jem....ale je pravda ,ze sladkosti som uplne prestala jest tak je to aasi preto.

pasad
5. jan 2013

@lucka188 ja som pribrala od zaciatku 2 kg, ale to skor asi kvoli vianocnym dobrotam, nez kvoli tehu 🙂

cora41
5. jan 2013

@pasad tak to ti teda nezavidim, ale hadam teraz budu nejake zlavy tak mozno kupite nieco k svetu za lacnejsi peniaz..🙂 a to ma tesi, ze uz Ti je menej zle, zacina sa to lamat 🙂

cora41
5. jan 2013

@darka2001 tak ja som zatial pribrala jedno kilo, no kvoli hormonom este pred tehu som pribrala 6 kg, takze celkovo mam uz na sebe 7 kg a to som este ani poriadne nezacala 🙂

zuzu188
5. jan 2013

@cora41 ani nie 😒..ale som rada,že máme predĺžené prázdniny aspoň o 1 deň

zuzu188
5. jan 2013

@pasad len keď sme manželia,mali by sme to oznámiť spolu

zuzu188
5. jan 2013

@pasad prepáč,to nemalo byť tebe,ale @lucka188

pasad
5. jan 2013

@zuzu188 v pohodke 🙂

lenkafurindova
5. jan 2013

Boze baby ja mam dnes brucho ako keby som bola v 3. mesiaci, fakt..

henriett19
5. jan 2013

@darka2001 aj mn e prestali chutit sladkosti a to som ich jedla pomaly na kila 😀 sem tam si dam kusok cokoladky ale vobec mi to nejako nechyba

henriett19
5. jan 2013

@lenkafurindova aj ja už mám dosť veľké ale ja som druhorodička tak asi preto

rybca
5. jan 2013

tak ja som schudla 1,5 kg a cim dalej tym je to s jedenim horsie, este v stredu som bola rada, ako mi nic nie je, len prsia ma strasne bolia, ale predvcerom a vcera mi bolo zle uz cele doobedie, ale vecer som este bola pri chuti a dnes uz ani vecer, dufam, ze sa to nebude zhorsovat, bo neviem ako budem s malym chodit do skolky rano..🙂

ladydasha
5. jan 2013

Ja na sebe zmenu váhy zatiaľ vôbec nebadám, manžel mi navyše povedal, že mám takú krehkú telesnú stavbu, tak že určite nebudem mať veľké brucho, ale len malinké. A ja sa už neviem dočkať momentu, keď aspoň trošku vykukne 🙂

lenkafurindova
5. jan 2013

@henriett19 a ja len prvorodicka.. dufam ze aj rozkysnem, to bude uzas :D

henriett19
5. jan 2013

@lenkafurindova no to bude 😀 počkaj v takom 33tt 😀

cora41
5. jan 2013

@rybca neboj, do 12t to prejde, uz iba kusok 🙂 a ked je niekomu zle, je to dobry znak 🙂

cora41
5. jan 2013

@ladydasha zachvilku vykukne, uvidis 🙂 a potom ho uz iba budes merat kazdu chvilu 🙂

cora41
5. jan 2013

@henriett19 tak to ja uz som v 33 tyzdni 🙂 normalne som mavala pas okolo 69 a teraz mam 92 🙂 tak to si vies predstavit, uz to vyzera na koniec 4 mesiaca, nie na polovicu tretieho 🙂

henriett19
5. jan 2013

@cora41 fiha ja som mala pred porodom 105cm 🙂a to mi pripadalo moje bruško obrovské

drnduliak
5. jan 2013

aj ja mam uz brucho baby a riadne 😅 ziadne gate nezapnem a je to na mne uz aj vidno...ale je to moje druhe tehu a vtedy vraj zvykne brusko skor vykukat, lebo pri prvom som taketo brucho ako mam teraz, mala asi v piatom mesiaci 😅

cora41
5. jan 2013

@henriett19 takze hrozi, ze budem rekorderka 🙂

lucka188
5. jan 2013

@cora41 Fiiha ty sa mas 🙂 to ja stale meriam a len 3cm mi v pase pribudli zatial.. Vyzeram skor pribrata ako tehotna 🙂 Ale zas aj cez prsia +4, to sa tesiim 😝

cora41
5. jan 2013

@drnduliak presne ako ja 🙂 ja uz cakam iba na UTZ 17.1 a ked bude vsetko OK, tak to uz konecne vyhlasime do sveta 🙂 a hlavne do roboty, lebo to, ze nosim uz 3 tyzdne iba leginy a predtym elegantne saty a kostymy sa neda dlho vysvetlovat 🙂 zeby zmena stylu?