Termín pôrodu august 2013
Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂
ahojte kto by my poradil som v 7tt a este stale kojim syna dokedy je to vhodne a ci neublizim babu dakujem
opravujem preklep...tak ešte raz : www.porodnaasistencia.sk 😉
Jaj baby tesim sa ze aj vam uz viac chuti jest 🙂 Uz ste aj nieco pribrali?
@cora41 juj tak to sa tesim, ja uz tiez zacinam mat pocit, ze je mi lepsie. klop klop klop. fakt ten prvy trimester je dost divny a neviem sa dockat, ked uz si budem tehotenstvo uzivat v pohodke. ideme dnes popozerat nejake postele, lebo sme doteraz spali na velkom madraci na zemi a uz mi spanie na zemi zacina byt neprijemne. tak sa tesim na vzduch trosku. dufam, ze nieco lacne a fajne najdeme 🙂
Tak ja som schudla 2kg dnes rano som sa vazila lebo ma napadlo to iste,ze som na pn a stale oddychujem a jem....ale je pravda ,ze sladkosti som uplne prestala jest tak je to aasi preto.
Boze baby ja mam dnes brucho ako keby som bola v 3. mesiaci, fakt..
@darka2001 aj mn e prestali chutit sladkosti a to som ich jedla pomaly na kila 😀 sem tam si dam kusok cokoladky ale vobec mi to nejako nechyba
@lenkafurindova aj ja už mám dosť veľké ale ja som druhorodička tak asi preto
tak ja som schudla 1,5 kg a cim dalej tym je to s jedenim horsie, este v stredu som bola rada, ako mi nic nie je, len prsia ma strasne bolia, ale predvcerom a vcera mi bolo zle uz cele doobedie, ale vecer som este bola pri chuti a dnes uz ani vecer, dufam, ze sa to nebude zhorsovat, bo neviem ako budem s malym chodit do skolky rano..🙂
Ja na sebe zmenu váhy zatiaľ vôbec nebadám, manžel mi navyše povedal, že mám takú krehkú telesnú stavbu, tak že určite nebudem mať veľké brucho, ale len malinké. A ja sa už neviem dočkať momentu, keď aspoň trošku vykukne 🙂
@henriett19 a ja len prvorodicka.. dufam ze aj rozkysnem, to bude uzas :D
@lenkafurindova no to bude 😀 počkaj v takom 33tt 😀
@henriett19 tak to ja uz som v 33 tyzdni 🙂 normalne som mavala pas okolo 69 a teraz mam 92 🙂 tak to si vies predstavit, uz to vyzera na koniec 4 mesiaca, nie na polovicu tretieho 🙂
@cora41 fiha ja som mala pred porodom 105cm 🙂a to mi pripadalo moje bruško obrovské
aj ja mam uz brucho baby a riadne 😅 ziadne gate nezapnem a je to na mne uz aj vidno...ale je to moje druhe tehu a vtedy vraj zvykne brusko skor vykukat, lebo pri prvom som taketo brucho ako mam teraz, mala asi v piatom mesiaci 😅
@henriett19 takze hrozi, ze budem rekorderka 🙂

ahojte koceny som v 7 tt takze sa tu budeme stretavat castejsie 🙂