icon

Termín pôrodu august 2013

dadka33
20. nov 2012

Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂

henriett19
5. jan 2013

@cora41 no som zvedava ako porastieme 🙂

cora41
5. jan 2013

@lucka188 tak neviem, ci sa mam, lebo predpokladam ze vacsina z toho je sadlo a nie babatko 🙂 ale nevadi, ked sa narodi, vseeetko sa zhodi 🙂 bude sa musiet 😀 😀 😀

henriett19
5. jan 2013

@drnduliak no aj ja tak asi v 20tt som mala take ako teraz v 9tt 😀

henriett19
5. jan 2013

@lucka188 ja som si konecne vsimla ze aj mne prsa podrastli huraa :D

cora41
5. jan 2013

@henriett19 dufam, ze pekne po poriadku a nie prilis vela a ani prilis malo 🙂

drnduliak
5. jan 2013

@cora41 tak na mne by si to asi len slepy nevsimol, no, mozno by sa to este dalo pripisat nahlemu priberaniu, ale vacsina okolia to uz o nas vie 🤐 viem, ze sa hovori, ze v prvom trimestri sa to nema velmi hovorit, ale zase si vravim, cim viaceri to vedia, budu na nas mysliet a modlit sa za nas, nech to vsetko dobre dopadne 😵 😵 😵

cora41
5. jan 2013

@henriett19 tusim tie prsia nas tesia asi najviac na svete 🙂 celkom si to teraz uzivam a tusim aj manzel 🙂 😀 😀

henriett19
5. jan 2013

@cora41 no to ano ale ja stale kojim takze uz mam scucnute riadne tak ma potesi aj draheho ked mi trosku znovu dostanu pekny tvar 🙂

drnduliak
5. jan 2013

@henriett19 no ja sa obavam, ze ak to bude nahodou chlapec tak to bude taky stvorkilovy valibuk ako boli vsetci moji traja bratia, prve som mala dievcatko a vazila 3 a 3/4 kila, tak uvidime...ale hlavne nech je to zdravunke 😵

cora41
5. jan 2013

@drnduliak ked my sme to vytaralki minuly rok do sveta a v 7 tyzdni som mala zamlcany potrat, tak sa teraz obavame..tak este 2 tyzdne a hadam nas nebo vyslysi a budeme to moct vykricat celemu svetu 🙂

drnduliak
5. jan 2013

@cora41 veru, hoci ja by som ich niekedy mala rada srobovacie a na chvilu ich odlozila, vecer ma z nich neskutocne boli chrbat...a uz teraz ich mam vacsie ako ked som kojila malu, tak som zvedava, k akej velkosti sa dopracujem v tomto tehu a po porode 😅

henriett19
5. jan 2013

@drnduliak no aj ja sa trosku obavam...moj brat mal skoro 5kg ked sa narodil a moja mala mala 3730g tiez riadna buchtička 🙂

cora41
5. jan 2013

@henriett19 tak si to teraz uzivajte pocas celeho tehotenstva a potom zase pocas kojenia 🙂 minimalne 1,5 roka🙂 nie zle? 🙂

drnduliak
5. jan 2013

@cora41 neboj, teraz to uz urcite vyjde 😉

henriett19
5. jan 2013

@cora41 no veru aspon volaco a potom sa uz bude musiet uspokojit aj s tymi lentilkami 😀

cora41
5. jan 2013

@drnduliak no moje vsetky deti mali viac ako 4kg, takze viem, co by ma mohlo cakat 🙂

cora41
5. jan 2013

@drnduliak dufame 🙂

cora41
5. jan 2013

@henriett19 to sa uspokoji, na velkosti nezalezi 🙂 obojstranne 🙂 😀 😀 😀 😀 😀

drnduliak
5. jan 2013

@henriett19 haha, to je riadna vaha, tak na dvojmesacne dieta pomaly 😝 no tak co, trosku si potlacime a uz len sa modlit nech nas tie male velke hlavicky moc nepotrhaju 😅 😝

cora41
5. jan 2013

@drnduliak tak to nie je vyhra, to je pravda, no co uz urobime? len si zohnat poriadnu podprdu, ktora ti to vsetko poriadne podrzi, nech ta neboli chrbat...

henriett19
5. jan 2013

@drnduliak a to maminu nechali rodit normalne sa chudatko riadne natrapila...no veru snad uz to pojde o kusok lepsie ako po prvykrat aj ked si nemozem nejako stazovat na porod 5a pol hodiny a mala bola na svete 🙂

lylkatomaskova
5. jan 2013

juj aj mne je tak ´tažko na sladké vobec nemám chuť skoro na nič ke´d niesom unavená tak ma bolí hlava alebo ja neviem mám nízky tlak ,vkuse niečo...

drnduliak
5. jan 2013

@cora41 ved som si uz kupila, su vcelku pohodlne, ale musim asi ramienka viac pritiahnut...ale ja mam skoliozu, takze mna bolieva chrbat bezne, ale skor v krizovej oblasti, ta ma teraz vobec neboli, teraz len okolo lopatiek, to je urcite z tych prs 😠

drnduliak
5. jan 2013

@henriett19 tak vraj druhe porody su malina 😀 😀 tak som zvedava 😀

lylkatomaskova
5. jan 2013

Ak možem reagovať aj ja🙂 Prvé som rodila resp mala brutalne bolesti dvanast hodin vkuse ž ma dli na cisarsky zmysel netuším asi aby som už bola ticho mňa museli počuť na každom oddelení.-)

henriett19
5. jan 2013

@drnduliak No tak to som aj ja 😀

cora41
5. jan 2013

@drnduliak tak ja mam nalez aj na krku aj pri kostrci, takze uz teraz mavam bolesti, hlavne, ked lezim vecer, no ale hadam to prejde...

penelope111
5. jan 2013

@cora41 Nehrozí že budeš rekordérka 🙂 ja mám viac obvod brucha 🙂 Tehu brucho vôbec ale tukové a nafúknuté ako v 5 mesiaci 🙂

drnduliak
5. jan 2013

@lylkatomaskova ja neviem, ja som sa strasne bala a predstavovala som si to este horsie, takze vysledny dojem z porodu dobry...ale pred tlacenim mi dali epidural, tak je fakt, ze som si to neuzila "za ziva" az do konca, chvalabohu 😝

cora41
5. jan 2013

@lylkatomaskova chuda moje, tak to si neviem ani predstavit.... teraz to bude uplne ze super, uvidis 🙂 ja som mala vsetky moje deturence za 2 hodiny odrodene, takze ja si moc nestazujem 🙂