Termín pôrodu august 2013
Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂
@drnduliak no aj ja tak asi v 20tt som mala take ako teraz v 9tt 😀
@lucka188 ja som si konecne vsimla ze aj mne prsa podrastli huraa :D
@henriett19 dufam, ze pekne po poriadku a nie prilis vela a ani prilis malo 🙂
@cora41 tak na mne by si to asi len slepy nevsimol, no, mozno by sa to este dalo pripisat nahlemu priberaniu, ale vacsina okolia to uz o nas vie 🤐 viem, ze sa hovori, ze v prvom trimestri sa to nema velmi hovorit, ale zase si vravim, cim viaceri to vedia, budu na nas mysliet a modlit sa za nas, nech to vsetko dobre dopadne 😵 😵 😵
@henriett19 tusim tie prsia nas tesia asi najviac na svete 🙂 celkom si to teraz uzivam a tusim aj manzel 🙂 😀 😀
@cora41 no to ano ale ja stale kojim takze uz mam scucnute riadne tak ma potesi aj draheho ked mi trosku znovu dostanu pekny tvar 🙂
@henriett19 no ja sa obavam, ze ak to bude nahodou chlapec tak to bude taky stvorkilovy valibuk ako boli vsetci moji traja bratia, prve som mala dievcatko a vazila 3 a 3/4 kila, tak uvidime...ale hlavne nech je to zdravunke 😵
@drnduliak no aj ja sa trosku obavam...moj brat mal skoro 5kg ked sa narodil a moja mala mala 3730g tiez riadna buchtička 🙂
@henriett19 tak si to teraz uzivajte pocas celeho tehotenstva a potom zase pocas kojenia 🙂 minimalne 1,5 roka🙂 nie zle? 🙂
@cora41 no veru aspon volaco a potom sa uz bude musiet uspokojit aj s tymi lentilkami 😀
@henriett19 to sa uspokoji, na velkosti nezalezi 🙂 obojstranne 🙂 😀 😀 😀 😀 😀
@henriett19 haha, to je riadna vaha, tak na dvojmesacne dieta pomaly 😝 no tak co, trosku si potlacime a uz len sa modlit nech nas tie male velke hlavicky moc nepotrhaju 😅 😝
@drnduliak a to maminu nechali rodit normalne sa chudatko riadne natrapila...no veru snad uz to pojde o kusok lepsie ako po prvykrat aj ked si nemozem nejako stazovat na porod 5a pol hodiny a mala bola na svete 🙂
juj aj mne je tak ´tažko na sladké vobec nemám chuť skoro na nič ke´d niesom unavená tak ma bolí hlava alebo ja neviem mám nízky tlak ,vkuse niečo...
@henriett19 tak vraj druhe porody su malina 😀 😀 tak som zvedava 😀
Ak možem reagovať aj ja🙂 Prvé som rodila resp mala brutalne bolesti dvanast hodin vkuse ž ma dli na cisarsky zmysel netuším asi aby som už bola ticho mňa museli počuť na každom oddelení.-)
@drnduliak No tak to som aj ja 😀
@cora41 Nehrozí že budeš rekordérka 🙂 ja mám viac obvod brucha 🙂 Tehu brucho vôbec ale tukové a nafúknuté ako v 5 mesiaci 🙂
@lylkatomaskova ja neviem, ja som sa strasne bala a predstavovala som si to este horsie, takze vysledny dojem z porodu dobry...ale pred tlacenim mi dali epidural, tak je fakt, ze som si to neuzila "za ziva" az do konca, chvalabohu 😝
@lylkatomaskova chuda moje, tak to si neviem ani predstavit.... teraz to bude uplne ze super, uvidis 🙂 ja som mala vsetky moje deturence za 2 hodiny odrodene, takze ja si moc nestazujem 🙂

@cora41 no som zvedava ako porastieme 🙂