Termín pôrodu august 2013
Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂
@penelope111 aj ja mam nafuknute riadneeee a vnoci sa budim na to ako sa mi creva roztahuju :/
@cora41
@henriett19 Pokiaľ ráno ležím je dobre mám ho prevalené, ale ako náhle sa postavím koniec 😀 Čo už narobím len si neviem predstaviť ako budem vyzerať v 9 mesiaci 🙂 Budem ako slon lebo aj váha mi len stúpa a stúpa a to ani veľa nejem 🙂
@penelope111 tak skus jest vela ovocia a zeleniny 🙂 no to sa mi teda hovori, no nastastie ja aspon zatial momentalne nemam velku chut na sladke.. posledne 2 tyzdne som mal stale chut na spenatovu polievku a na paradajkovu, takze celkovo mi velmi chutia polievky - a z tych sa hadam az tak moc nepribera 🙂
ohladom vahy.. ja som taka vyzla 😀 ... na vysku 182 som mala roooky 66 kg, posledne som schudla na 62... viete si predstavit taku palicku??? pri tych vasich vahach... som sa musela aj ja postavit na vahu... uz mam 63,6 kg ... vyyyhra co??? 😀
To bola asi dajaká karma lebo som mala tak idealne tehotenstvo nič ma nebolelo bsolutne mi bolo perfektne a ten porod katastrofa som tak kričala že už nikdy viac😀D Ogrcala som tam všetkých tak im treba🙂
BABY JE MOZNE ZE BY NORMALNA ZENA ZISTILA ZE JE TEHOTNA V SIEDMOM MESIACI???
@os nahodou, za necely mesiac si pribrala 1,5kg 🙂 nie zle..Ked si to preratas cele, tak ak to takto pojde dalej, tak celkovo priberies viac ako 13 kg a nebudes ani zdaleka prutik🙂 tes sa moja 🙂 ja som pri vyske 175 cm mala vzdy okolo 62kg, no a teraz aj s hormonmi a jednym kilom navyse mam 70kg 🙂 takze ja zase ani zdaleka nie som prutik 🙂 ale vooobec mi to nevadi🙂 pri mojom druhom synovi som pribrala celkovo 25 kg pocas tehu a do 5 mesiacov som ich nemala po porode 🙂 a to som ale jedla kazdy vecer skoro celu studentsku pecat, lebo bola pre mna ako droga 🙂 a pri prvych detoch som pribrala iba 7 kg... takze teraz som zvedava, co pre mna moje levicatko pripravilo 🙂
@lylkatomaskova moja kamoska zistila pri prvych pohyboch - takze v 20 tyzdni, lebo este kojila a mala brusko z predchadzajuceho tehu... takze ostala dobre v soku..ale v 7 mesiaci sa mi zda trochu divne, lebo pohyby tam predsa uz su...
@cora41 Snažím sa každý deň si dať nejaké ovocie alebo zeleniny. Najviac mi šmakjú grepy 🙂 Aj ja som teraz strašne na polievky a to som ich predtým nemusela 🙂 Skoro dva týždne som jedla väčšinu len suché rožky a od začiatku tehu mám cca + 5 kg 😀 Sladké málo aj ja jem a pritom predtým bolo sladké moja droga 🙂
@penelope111 nno ja sa preistotu ani nevážim 😀
@henriett19 tak ja som si povedala, ze sa postavim na vahu raz mesacne🙂 takze ma to caka o tyzden a pol 🙂 tak uvidim, ako mi oci z jamociek vyskocia 🙂
baby moje, idem uz do postele, uvidim, ci sa mi podari zaspat, alebo nie 🙂 prajem vam vsetkym krasne sny🙂
@cora41 ja sa postavim predtym nez pojdem do poradne a tiez mi asi vyskocia 😀
@henriett19 Dobre robíš 🙂 Ja som sa v stredu ráno keď som išla k Dr. a od vtedy radšej nie 😀
@cora41 Nooo takto by som to ešte pochopila ale to bolo jej prve tehotenstvo
@cora41 A možno nie 🙂 Možno budeš prekvapená 🙂
... dnes som sa "citila" ako tehotna.... mala som hormonalne vybuchy citov!!! ceeela škála 😀 ... celkom sranda 😀
🙂
🙂
co porabate?
@seseska ahoj, aj ja ešte kojím. čítala som o mamičkách ktoré kojili celé tehu a potom obe detičky aj po pôrode, ale mne lekárka povedala, aby som postupne do 20tt odstavila, lebo potom kojenie môže spôsobiť sťahy maternice a kedže malý má už 1,5roka, tak aby som zbytočne neriskovala.... takže je to vlastne na tebe....
vidím že ste sa tu bavili o váhe, ja som zatial nepribrala nič ale pri oboch tehu 25kg, čo dalo riadne zabrať mojim kolenám, od vtedy mám s nimi problémy, tak ma bolia, tak uvidíme kolko to bude teraz....
včera som sa zase tešila že mi je lepšie a večer mi prišlo tak zle, že som išla hned spať, strašné závraty a nevolnosti....
mávate aj vy závraty, mne sa tak strašne zvykne točiť hlava.....
ahojte dievčatá,som tu nová,potrebujem poradiť...som v ôsmom týždni,zajtra ideme na ultrazvuk na potvrdenie,a v piatok večer som začala mať trochu špinenie:(((som z toho na nervy,ležím celý víkend...celý deň nič,ale ráno,keď sa idem vyčurať,tak zase...je to normálne,alebo sa mám obávať?ešte mám trochu bolesť v podbrušku,ale nič hrozné,ďakujem za radu,hádam ma utešíte...je to síce moje druhé dieťa,ale keďže prvú som mala pred 16-timi rokmi v osemnástke,tak to bolo tehotenstvo,že som ani nevedela ako to prešlo..nič mi nebolo,žiadne nevolnosti,nič...a teraz...je to asi vekom🙂) 😀
@zuzanarichard ahoj.... a to špinenie máš také hnedé alebo skôr červené?
bolesti v podbrušku sú ok, kým nie sú nejaké silné. ja som pri dcérke tiež špinila niekolkokrát na hnedo, potom mi dali duphaston a bolo ok, pri druhom tehu som špinila krv a vtedy som potratila ☹ ak by si začala krvácať tak chod radšej na pohotovosť a nečakaj do zajtra....
ahoj katuška,len také hnedé slabé špinenie a bolesť je tiež slabá..ale ako hovorím,len keď idem ráno na záchod,inak celý deň ani kvapka
@zuzanarichard ahoj ja som malla hnedéé špinenie aj 2-3 dni, išla som k dokimu on že to nič nie je to býýva, o týžden znovu špinenie, znovu som za ním s tým prišla a už mi dal konečne lieky duphaston. a odvtedy je to ok 😉
miška,ďakujem veľmi pekne!!!dnes to ešte odležím a zajtra ráno dám vedieť,ako som dopadla u lekráa,baby,držte mi palce!!!
@zuzanarichard neboj všetko bude ok 😉
@zuzanarichard no tak potom by to malo byť ok, zajtra držím palce u lekárka.... 😉

@penelope111 uz som sa zlakla, ze som jedina 🙂 vitaj medzi nami brusinami 🙂