icon

Termín pôrodu august 2013

dadka33
20. nov 2012

Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂

zuzu188
6. jan 2013

no baby,tak ja som mala pri malom pred pôrodom obvod brucha okolo 118 cm..drobec sa narodil s váhou 3800g...cez sviatky som pribrala 1kg,ten mám už dávno dole a po dnešnom vážení mám dole ďalších 0,7kg

cora41
6. jan 2013

@lylkatomaskova tak tomu teda nerozumiem.. ako je mozne, ze na to vobec neprisla?

cora41
6. jan 2013

@zuzu188 myslim, ze to priberanie pride trochu neskor... zrejme si tensej postavy, tak sa tes 🙂

cora41
6. jan 2013

@zuzanarichard ahoj, ak je to slabe spinenie, tak to nie je problem, ak by to bola krv alebo silnejsie, tak necakaj do zajtra. Kedze zajtra ides k lekarovi, tak ten ti da urcite nejake lieky a kludovy rezim.. Ak je to len rano a trosku a potom nic, tak je to normalne a nicoho sa neboj 🙂

cora41
6. jan 2013

@katuskad tak ja zavraty moc nemam, ale kedze mammalo zeleza, tak som aj tak dost malatna.... ale teraz uz je to lepsie...

zuzu188
6. jan 2013

@cora41 tenšej postavy nie som 😀..chudla som aj v prvom tehu (-3kg) a priberať som začala až v 18tt..tak u mňa je to chudnutie normálne 🙂

nefertitka
6. jan 2013

vidim, ze riesite vahu, ja som zatial nepribrala nic, ale pri poslednom tehu som pribrala 14 kg a po porode som mala 2,5roka o 7 kil viac ako som zvyknuta, neslo to ani za svet dole...az raz jednou crevnou chripkou sa mi podarilo dat 5 kil dolu 😝 ... tie co uz mate deti, mali ste este niekedy po porode take brucho ako predtym?ja nie, uz mi ostalo trcat, nepomahali diety, ani brusaky, nist;( a to mam teraz 53kg pri vyske 164cm, takze tucna nie som, len to brucho a ta celulitida 😝 ...
no a tie prsia, ja mam tiez take male jednotky, a teraz su ovela vacsie, minule som si pozerala foto, ked som malu kojila, zozaciatku ma strasne bolievali z toho bradavky, tak mi muz spravil tricko, vystrihol mi diery na prsia a tak som chodila po byte 😀 😝 ....tak tam som ich mala teda dobre velke, lenze som dokojila a padli kde boli, dokonca sa im trosku zmenil tvar, takze po tomto dietati budem mat uz ake vysusene slivky?ach jaj

zuzanarichard
6. jan 2013

dievčatá,začala som slabo krvácať:((((

zuzanarichard
6. jan 2013

@katuskad začala som slabo krvácať:(((

katuskad
6. jan 2013

@zuzanarichard chod na pohotovosť.....

nefertitka
6. jan 2013

@zuzanarichard no veru, utekaj

zuzanarichard
6. jan 2013

ideme

henriett19
6. jan 2013

@penelope111 a predsa som stupila dneska na vahu a mam 60kg :-/ 2 kilečka hore už

penelope111
6. jan 2013

@henriett19 Tak ti to predsa nedalo 🙂 To máš v pohode 2 kg a ešte aj takú dobrú váhu 🙂 Ja mám o 20 kg viac 😀

cora41
6. jan 2013

@penelope111 ale to nemas od zaciatku tehu 20kg navyse? ci? ja pojdem do roboty od zajtra a to bude trochu pravidelnejsia strava ako Vianoce a potom po tyzdni sa odvazim a uvidime...🙂

henriett19
6. jan 2013

@penelope111 no len ja niesom spokojna 😀

penelope111
6. jan 2013

@cora41 Nie nie od začiatku mám cca 5 kg navyše 🙂 Ja som taká bublina 🙂

penelope111
6. jan 2013

@henriett19 Ako každá žena 🙂

henriett19
6. jan 2013

@penelope111 no asi tak :D

penelope111
6. jan 2013

Kočky mám na vás otázku 🙂 Budete si niektorá robiť test pohlavia? Mňa to hrozne láka 🙂

enynka30
6. jan 2013

jeeeezis vy teda toho stihate popisat, kto vas ma citat??? 😀 😀
ked sa bavite o vahe, tak ja mam +2kilecka, a pritom tiez sa neprezieram, kedze mi byva stale zle...a sladke mi tiez nechuti moc 😉 a rifle ma tlacia teda riadne, co mam preboha nosit?? 😀

a pali vas zaha?? lebo mna zacala tento tyzden palit, ale riadne...co vam nato pomaha?

mistrall
6. jan 2013

@zuzanarichard dokelu, ale neboj sa, chod na pohotovost nech ta pozru 😒

mistrall
6. jan 2013

@penelope111 myslim ze @e.lle si robila kukni o stranku dopredu myslim 😉 ja si nebudem, aj ked aj mna to laka, ale myslim ze bude chalan 😉

henriett19
6. jan 2013

@mistrall aj ja mám pocit, že čakám chlapčeka 🙂

penelope111
6. jan 2013

@mistrall Ten som videla aj som jej ho komentovala 🙂
@henriett19 Prečo si myslíte že to budú chlapci? Lebo ja si to tiež myslím 😀

mistrall
6. jan 2013

@penelope111 ja preto, lebo viem kedy som mala ovlaciu podla ovu testov a mali sme sex pred , po a v den ovulacie, tak myslim ze sme sa trafili tak asi chalan, ale ja by som brala dievcatko , ale priatel chce chodit so synom na rybacku 😀 😀

darka2001
6. jan 2013

@katuskad tak teda hlava sa aj mne riadne motá,obcas sa musim az niečoho chytit

penelope111
6. jan 2013

@mistrall Jaj ale na to by som sa nespoliehala 🙂 my sme trafili asi presne ovu aj keď som ju čakala až o pár dní ale podla hlienu už potom neprišla takže musela byť skôr 🙂

zuzanarichard
6. jan 2013

@katuskad sme doma...bola tam lekárka moja kamarátka suseda,tak ma trochu upokojila...vraj toto je normálne,dali mi dve injekcie a piatok mám dojsť na kontrolu...buď sa plodík ujme,alebo tam býva genetická porucha a to sa musí čistiť...ale podľa veľkosti to je ešte len začiatok siedmeho týždňa,nie ôsmy,tak ešte nebolo počuť srdiečko,ale plodík tam je...v piatok už by malo srdičko búchať...ak nebude,tak to plodík odumrel...musím veriť,že sa pozviecha,držte palce!!!!

cora41
6. jan 2013

@enynka30 mna tak trosku chytila, ale dala som si jogurt a presla ma... pomaha mlieko a ked ta boli velmi, tak aj soda bicarbona...