Termín pôrodu august 2013
Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂
@gelinka75 wow!! uzasne 🙂
@mistrall @marin.frist dakujem baby 🙂
@zuzanarichard Je mi to ľúto ☹
@enynka30 To veru budeme ešte len trpieť už sa na to teším ☹ Ale chcem aspoň jedno dieťatko aj keby som mala celé tehu len ležať 🙂 Richard sa mi páči už dávno ešte keď sme sa začali snažiť som ho mala vybraté, ale vidím, že nie som sama 😀
@gelinka75 Ja ked som zistila ze prirodzenou cestou to nepojde a ze mojou moznostou je IUI, tak som tiez chcela hned dve, aby sme to potom nemuseli riesit znovu 🙂 No tak ale prvy mesiac po clostilbegyte sice boli dva folikuly, ale druhy mesiac ked uz sme mali naplanovane to IUI len jeden, takze bude jedno babo 🙂 Nevadi, mozno budu dvojicky neskor ked sa budeme snazit o druhe babo :D
@gelinka75 aj my máme prvého synčeka po IVF - ja som ok, manžel mal so spermiami problémy, takže sme museli podstúpiť IVF-ICSI 😔 vyšlo nám to na 1.krát našťastie, tiež som si dala vložiť dve embryjká, uchytilo sa jedno, náš Rišíček 😵 teraz toto druhé mrňúsečko sa podarilo nečakane a prirodzene 🙂 od leta sme začali zdravo jesť, úplne sme zmenili štýl stravovania, muž schudol cca 17 kíl, ja 13 kíl a pred vianocami mi nedošli krámy - nečakane úplne, o to som bola šťastnejšia, aj som revala 😅 😀 máme v rodine jednovaječné dvojčence, tak som zvedavá na utz, zajtra idem na prvý, strašne som zvedavá 😵 🙂
@barchee kuk moje foto, tiez su spolu uhniezdene, tak nevylucili ze su jednovajecne, u nas ja nemam vajcovod a druhy vajecnik robi cysty, folikuly zriedka a mm ma malo spermii, ze polovicku toho co je potrebne na prirodzene oplodnenie, tiez sme mali ICSI, este mame 9 mrazacikov 🙂 drzim palce na zajtra, ja som mala poriadne nervy predtym
je tu aj niekto zo ZH s terminom august?
baby dnes sa chystam k lekarovi, s vytokom a chcela by som aj sono, normalne ho mam naplanovane na 12tt, myslite, ze ked lekara poprosim, ci by mi ho dnes spravil, ze bude proti?ved si za to aj zaplatim, ako obycajne, 10eur
@nefertitka Podla mna by s tym nemal mat problem, ved to je rychlovka a ked uz tam budes lezat.. 🙂
@lucka188 dufam...
@nefertitka myslim, ze by to nemal byt problem , ak budes spokojnejsia, tak aj babo bude 🙂
@cora41 no dufam, ze aj to tak bude brat, lebo on je taky svojsky...naladovy
je tu niekto vobec z BA?nahodou nechodite niekto k mudr. Zackovi?
@nefertitka Ja som z BA resp. bývame v Jure a pracujem v BA 😉
@nefertitka za skusku nic nedas🙂
@nefertitka Ja k nemu chodiim 🙂 On je super, ma taky dobry zmysel pre humor, len asi treba trosku vediet ako na nho 🙂 Mne urobil ultrazvuk aj ked som si prisla len po knizku 🙂
Kočky zas mám na vás otázku 🙂 No čo už ked som neznalá 🙂 Môj prvý príznak bol bolesť prs a už ma boleli tak že som sa v noci budila na bolesť, ale nejako to ustúpilo a skoro vôbec ma nebolia. Teraz neviem či sa mám báť alebo je to v poriadku?
@lucka188 jej aj ty k nemu chodis? ja som chcela vediet praveze niekoho nazor nanho, lebo mne sa niekedy zda taky odmerany, niekedy zas sranduje...tak sa bojim, v akej nalade ho chytim dnes
@penelope111 Vies co u mna to tak kolise, niekedy bolia velmi a niekedy takmer vobec.. A zistila som ze ak spim jednu noc v sportovej podprsenke tak ma potom 1 alebo 2 dni takmer nebolia. Ine priznaky mas?
@nefertitka Ked sa na nho budes pekne usmievat tak urcite zmakne 🙂 Ja (kedze som bola na IUI) som mu to ze som asi tehotna oznamila sposobom "Pan doktor, asi ste mi spravili dieta" a on sa potom stale rehotal este asi 10 minut 😀
@lucka188 Práveže už cca 3 dni ma pobolieva brucho, bolia ma kríže už ani brucho nemám také nafúknuté, už mi nieje ani tak zle, už jem jedno cez druhé a prsia skoro vôbec nebolia. Tak neviem teraz že či je to dobre znamenie alebo zlé :-/

@zuzanarichard moc ma to mrzi 😢 neviem si take nieco ani predstavit, mne sa to nikdy nestalo... ☹ teraz si oddychnut treba a o 3 mesiace sup nato 🙂