Termín pôrodu február 2014
Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂
@anjelik0907 ahoj, ja tiez zatial neoficialne, ale v piatok to uz bude oficialne 🙂
@cukrik580 Ahoj 🙂 ja sa chystám ku lekárovi až okolo 27. 😉 som čítala že aj vy ste dlllho snažilkovali 😉 Ja už mám chlapčeka teraz v piatok ide mať 12 rokov 😉 vlastne chlapa 😀 😀 😀 😀
@figurka1985 pochvaaaaal sa mi 🙂 ako?
nam srdiecko bilo... sice ja som ho nevidela- doktorka bola akasi namosurena, tak som ju nechcela velmi otravovat otazkami... vraj tam blikalo serdeecko, len skoda, ze som to akosi nepostrehla... :-/ bolo to take ryychle.... no hlavne, ze ho mame 🙂
zodpovedame velkosti 6tt+3dni.... 🙂 kontrola o 2 tyzdne 🙂
co ty??? 🙂 mysliiiim na teba dvojca moje .-D
@stanka810 ta predosla sprava patrila tebe :-*
Ja by som mala byť v 6 tt, v podbrušku ma bolí každý deň, a minulý týžden v piatok som myslela, že neprežijem!!! Stáva sa aj Vám, že ráno, keď sa zobudíte a rýchlo vstanete, riadne Vás pichne v bruchu?
@anjelik0907 no to uz je riadne chlapcisko 😀 hej, hej, skoro 5 a pol roka...ale tak hlavne ze sme sa dockali a ze snad bude vsetko ok
áno, údajne sa nám rozťahuje maternica. Ja idem vo štvrtok prvý krát na sono, tak sa pre istotu spýtam ešte aj lekára - tak snáď bude všetko v poriadku. Vidím, že si v 9tt, tak to už si počula srdiečko a videla machuľku 🙂
@figurka1985 ahoooj...takze vsetko je v poriadku...mame srdiecko....velkost je 9mm a zodpoveda 6tt + 5...bola som v mojom centre na sone a uz ma prevelili k mojmu gynekologovi a navyse mi sono ani nerobil moj osetrujuci lekar, ale uplny iny a tomu nebolo do reci....taky mlcanlivy 😀 ale hlavne, ze je vsetko v poriadku, drobcek je zivy a mame fotecku a stale na nu pozeram 😀 😀
@stanka810 jeeeeeeeeeeej.tesiiiiiiiiiiiim sa s tebou!mrnous je aky velkyyyyyyy🙂 super.ja fotku nemam.... to si si pytala.alebo ti sam dal?platila si nieco? Aj nam ju ukazes?🙂
@figurka1985 ja som chodila do centra v BA, lebo som mala inseminaciu IUI a tam mi fotku dnes dal automaticky....urobil sono a dve foto mal a jednu dal mne a jednu si nechal a dal mi prepustaciu spravu k mojmu gynekologovi kam som patrila a tam uz budem chodit....v centre si robotu urobili a cakaju ich dalsie snazilky 🙂
@stanka810 jeeeeeeeej.to je kraaaaaaasa.chceme vidiet fotkuuuuuuuu🙂
dievčatá,ja idem na sono zajtra ;o)
ahojte tak sa k vám pridávam aj ja oficiálne dnes potvrdené na sone som 6tt - resp. lekárka podla sona povedala 5t + 2 🙂
@figurka1985
@cukrik580 babulky foto som dala na fotoblog 🙂
@figurka1985 a aj ja tebe gratulujem!!!!!!! skvele, srdiecko bilo a vsetko je ako ma byt 🙂
dievcata, prisla som vas pozdravit, tesim sa s vami z dobrych vysledkov z prvych utz. U gynekologa som este nebola (stale hladam), cize zatial stale len obzeram testiky s ciarockami, ci to je vobec pravda, pretoze mi vobec nic nie je, nie je mi zle, nebolia ma prsia, nepicha v podbrusku... akurat teda krize ma trosku pobolievaju.
koceny,dnes mam dostat mrchu 😒 zatial nic,drzte palce 😉
Pridavam sa do tejto temy, som sa teraz vratila od lekara - uz bolo vidiet, priblizne 5tt, co si myslim aj ja. Takze uz oficialne a dufajme, ze sa mu bude dobre darit a zdarne dotiahneme do konca.
@amanda683 silno drzim prsty nech mrcha mrchava nedorazi 😉
@kazunomiya blahozelam, vitaj medzi nami 😉

môžem sa pridať ? síce ešte neoficiálne ,ale vychádza nám termín cca 17. február 🙂 veeeľmi sa tešíme 🙂